Fulguleti de noiembrie - decembrie 2006 (12)
Raspunsuri - Pagina 10
dolores spune:
aka,eu am botezul in post..care va fi urmat de petrecere la restaurant.....suntem in pregatiri...l-am cantarit aseara pe seful casei si are 5.920, ma mai mir de ce ma dor toate cele..am facut muschi peste tot si o febra muscularaaaaaa,vai mie
dolores si David Cristian -22.11.2006-
poze dolores
album David Cristian
www.youngnutrition.net/member/tickers/61338/ticker4.png" target="_blank">catre primul anishor
ingeras26a spune:
Aelita, cum sa nu vada????????
Propuneri de teme:
1. Cum va ajuta sotii? cumparaturi, baitza, adormit baby seara, masaj, curatenie, cand este cazul, ca in general vine cineva.
2. Cum si cu ce taiati unghiutele? cu forfecutza cu varfuri rotunde pt bebei, cand suge.
3. Unde doarme cel/cea mica? in patutz la ea noaptea, cu mine in camera deocamdata, o sa o mut la ea cam intr-o luna...ziua in patutz, in patul mare, in parc in carucior, in masina in landou:)
4. Lapte praf-de care? tzatzi exclusiv
5. In cada cu el/ea?- veti face cursuri de inot? siguuur, eu de-abia astept sa ii fac baie cu ratzuste si o sa o invatzam sa innoate.
6. Pt cezariene:cum v-ati refacut? excelent, nu ma mai doare nik de la 3 zile dupa ce am venit acasa, iar operatia arata minunat...
7. Pt Toate: ati reinceput...stiti voi ce
Recunosc ca-s subiecte de actualitate pt mine...daaaa, dupa ctrl de 6 sapt si ce bine e....
Pupicei, Ingeras de Maya Maria (16.12.2006)
ingeras26a spune:
Dolores, eu citisem ca nu e voie sa faci notez in post...si eu o sa-l fac de-abia pe 14 aprilie, bb o sa aiba 4 luni fara 2 zile atunci:), ca in feb era prea mica...
doradora spune:
fetelor, daca vrea cineva masaj, stiu eu pe cineva de incredere, va dau numele si nr de tel pe pm
chris + alexandra
varsta alexandra
poze bebe alexandra
Ralumat spune:
Dianocica, eu te-am scapat de o problema cu incurcatul numelor....nu pot sa viiiin! De obicei, sotul meu (bugetar de seama) face teren impreuna cu un coleg si masina acestuia. Intrucat colegul a reusit sa buseasca ieri masina, azi a venit randul masinii noastre.....asa ca nu am cu ce ma deplasa pana in Herastrau! Sunt asa invidioasa pe voi ca o sa va intalniti! Eu o sa-mi iau o carte si ma infiintez pe o banca in spatele blocului....ca nu prea-mi arde de umblat azi.
De Ruxandra_sbstiti ceva? Ce faci Ruxi, petreci ziua lui Grigore si nu mai intri pe forum? Sper ca sunteti bine, la fel cum sper ca sunt si Alin si Mormelvio. Si Monique? Haideti fetelor,fac prezenta?
Raluca lui David Calin (28 nov)
poze
dolores spune:
am vb cu popa si e ok..in definitiv de ce nu??nu as fi facut botez..sa zic...in saptamana mare,dar asa...e ok
quote:
Originally posted by ingeras26a
Dolores, eu citisem ca nu e voie sa faci notez in post...si eu o sa-l fac de-abia pe 14 aprilie, bb o sa aiba 4 luni fara 2 zile atunci:), ca in feb era prea mica...
dolores si David Cristian -22.11.2006-
poze dolores
album David Cristian
www.youngnutrition.net/member/tickers/61338/ticker4.png" target="_blank">catre primul anishor
RUXMAX spune:
Of, ma dispera copilu' asta: de 30 de ore n-a facut kk, nici macar gaze nu mai are...ce fac?oricum, am zis adio azi Herastraului, tati e plecat si eu nu conduc, plus ca stam cam departe.
Macar bebe doarme si nu tipa ca de obicei...
www.photos.yahoo.com/ph//my_photos" target="_blank">pozele mele
Ruxmax cu bebe Tudor- 08.12.06
dianocica spune:
mai fetelor, eu am avut cele mai bune intenti...dar daca nu se anunta nimeni in herastrau...ma duc si eu frumusel in agronomie...ca e mai aproape....
dmic s a chinuit aseara de la 6 pana pe la 12...il dureau piciorusele...si cum misca, cum plangea...da' rau...ca un om mare...si cu lacrimi...mi s a rupt sufletul...i-am facut pampersi decoltati...ca gagicile alea din anii 80...sa nu cumva sa l deranjeze la intepatura...acum ebine, a facut si febra azi-noapte...noroc ca i-am pus 1/2 supozitor exact cand incepusa sa planga ca i se si inrosise locul cu vaccinul...si cred ca chitaiala cea mai tare a fost pana si a facut ala efectul...plus unul pe la 2, ca avea 38.4, plus jumate dimineata la 37.4.acum doarme dus...noi mancam pe la 12, am ajunge in parc pe la 1.15, 1.30. daca se anunta cineva...acum e momentul...
diana (03.12.06) david 1 2 3 intalnire
dianocica spune:
ruxmax pune i jumate de supozitor cu glicerina...rau nu poate sa i faca...si daca nici asa nu merge, de-abia atunci te ingrijorezi...
diana (03.12.06) david 1 2 3 intalnire
bamboletta spune:
Salutare
E vremea frumoasa si a-ti fugit la plimbare?
Acus o sa iesim si noi
Ieri i-am scos cosuletul de la patut ca nu avea loc unde sa se invarta si am pus-o in patutul ei fara cosulet am lasat-o acolo si m-am dus sa pap ceva si cand ma intorc o gasesc cu picioarele era unde o lasasem cu capul priviti aici
Am mai pus ceva poze luna 4
Aelita,Donia-
Bambolettade Antonia-Gabriela (1 noiembrie 2006)
poze
www.dropshots.com/bamboletta" target="_blank">video bebelina
poze Antonia -luna 1 luna 2luna 3luna 4
www.youngnutrition.net/member/tickers/61250/ticker4.png" target="_blank">varsta Antonia
botez Antonia