Fulguleti de noiembrie - decembrie 2006 (12)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns danutz spune:

Buna fetelor,
Hop si eu pe aici dupa ceva absenta, sper sa apuc sa mai citesc si din urma. nu stiu cum aveti timp si de forum fiindca eu nu prea-mi vad capul...si cum reusesc sa-l adorm pe pitic abia gasesc timp sa fac si eu un dus sau sa mananc ceva...
Referitor la temele zilei:
1.Tati ma ajuta saracul mult de tot: cumparaturi, curatenie, mancare, baitza...cu o mentiune...pe primele trei le face doar in WK cand are si el timp. Adica face cumparaturi pt o saptamana, curatenie face o data pe sapt, iar mancare...a invatat sa faca cate o oala mareeee cu ciorba, iar felul 2 ...semipreparatele sa traiasca!
2.Cu forfecuta cu varf rotuns si numai cand doarme.
3.Doarme la el in patutz, la el in camera, seara cand e obosit folosesc scoica de masina pe post de balansoar si adoarme acolo, iar afara doarme cam 1 ora in carut...mai mult nu exista...sta cu ochii deschisi si-mi studiaza geaca rosie...
4.Papa tzitzi, seara primeste si completare lapte praf cam 70-80ml Humana1.
5.Deocamdata baitza e in cadita, dar abia astept sa-l pun in cada cu ratuste. Cred ca s-a mai vorbit despre asta, dar eu tot nestiutoare sunt. De cand se poate face baitza cu el in cada? Si cum dezinfectati cada?
6. Nu pot sa spun ca m-am refacut total dupa cezariana. Am burta in continuare cam cum o aveam prin luna 5-6-a, nu prea am slabit si inca ma mai doare operatia cand fac efort.
7.Cu activitatea aia...cine mai are timp si de ea?!!! Ca si eu si tati adormim instant dupa ce bebe adoarme...Dar ma gandesc ca tre sa iau masuri drastice in directia asta, nu de alta...dar am inceput sa am vise erotice
Ma duc sa va citesc din urma, ca bebe inca doarme...fiindca se apropie si la noi vaccinul de 2 luni si sa stiu la ce sa ma astept.
Pupicei la toata lumea...

Danutz, mamica de bebic Rares

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dandusa spune:

DONIA,
ce m-am distrat cind povesteai despre jucariile Roxanei...,imi imaginam ca asa voi fi si eu cu Crinutza peste 2-3 ani.Si cu poezia...,super versuri ,primele doua strofe mi le aminteam ,dar pe ultima...,nici gind...,mi-a placut sa o recitesc...
IULY,
haideti la plimbarica...,noi sintem zi de zi afara cu A-DEJU,ori in Mamaia,ori in Parc...Pooopam fetele frumoasele...,rochita ,este bluzita ,de fapt...,dar mai lunguta...,nuuuu,nu i-am facut-o eu...,arata super pentru o incepatoare in ale tricotajelorAm amenintat-o pe Aelita,ca-i voi face concurenta,cu ceva facut de mina mea..., cu bluzitele si rochitele Sofiei,superbe...dar nu am precizat anul...Asta a primit-o cadou...
BAMBOLETTA,
Antonia este din ce in ce mai frumoasa...,cel mai mult mi-a placut poza cu bibe in miini...,si ca sa vezi ca nu o mai poti lasa nesupravegheata pe marginea patului...,de acum este fata mare... si un fotomodel cu faimaPooopam tare nasucul ei
BEBINUTA,
frumoasa Ada,sa va traiasca si tu...,frumoasa si slabuta...,bravo tie...
AKA,
poza in oglinda este bestiala...,superba Maria
DANUTZ,
al meu sot citea ultimele 3 pagini scrise de pe forum,cind deodata a inceput sa rida cu lacrimi...,ce crezi?Citea punctul 7 al mesajului tau...si ce se mai distra...

VirstaCrinuta,luna 1,luna 2,luna 3,luna 4

Poze Dandusa Mamici din C-ta

Mergi la inceput

FATIMA,
m-am tot tinut sa va felicit si am uitat...,pentru rezultatele bune...,ma bucur ca Eva este bine...,bravo!Va pooopam

Mergi la inceput

MIO 75,ROXANA C,SIMO,
Sa va traiasca bebeii,sa creasca mari ,sanatosi si frumosi!!!

Azi mi-am adus aminte ca acum 1 an eram insarcinata intr-o "zi".Ziua conceperii puiutului meu a fost pe data de 8 Februarie,asa ca acum purtam in pintec deja..., ceva...,ce urma sa devina ,cel mai frumos ingeras de pe acest pamint,Crinutza!Sint atit de fericita ca sint mamica,simt asa un sentiment de implinire sufleteasca ...,uit ca mai avem muuulte de aranjat in viata noastra...Dragostea pe care i-o port puiutului meu ,ma face sa simt ca sint "oarba"...si sa uit de alte necazuri sau neajunsuri.Nimic pe lumea asta nu se poate compara cu acest sentiment ,pe care il traim...,acela de a fi parinti...Ea a dat un alt sens vietii noastre fericite..,dar neimplinite...,de pina atunci,deacum sintem fericiti si muuult mai impliniti...,sint inca "oarba"...,dar fericita!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bamboletta spune:

dnadusa-de la mine si Antonia pt.doua fete frumoase
Ce mi-ar place si mie sa locuiesc in constanta de cand eram mica visam sa locuiesc pe malul marii
Inainte de a ramane insarcinata ma balaceam la Aqua Magic poate anul asta venim la Mamaia sa ne balacim cu Antonia si Crinuta

Bambolettade Antonia-Gabriela (1 noiembrie 2006)
poze
www.dropshots.com/bamboletta" target="_blank">video bebelina
poze Antonia -luna 1 luna 2luna 3luna 4
www.youngnutrition.net/member/tickers/61250/ticker4.png" target="_blank">varsta Antonia
botez Antonia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danutz spune:

Se pare ca azi ma rasfat...inca doarme...
Un subiect mai vechi...nu port sutien, nu-l suport. Doar bustiera sau top cu tampoanele aferente.
Rares este chel si la spate are pletuta. Cred ca pana la taiatul motului o sa fie cu pletele in vant...roacker adevarat ca si mama lui!!!
Dandusa...va sa zica asa deci...se distra copios...sa inteleg ca voi ati rezolvat problema?
Imi raspundeti si mie pls la punctul 5.?!!! Ca sunt in ceata rau...
Cu ochisorii...deocamdata sunt gri si sunt fff curioasa ce o sa se intample cu ei. Nu de alta, dar eu ii am negri de la nastere, taica-su cam tot pe acolo...iar daca el o sa-i aibe albasti...o sa ma acuze taica-su ca l-am facut cu vecinu!!!
Eu am renuntat sa mai caut dadaca...toate cu niste pretentii nene de m-am ingrozit...asa ca scumpa mea soacra se va muta in Bucuresti la fiica-sa si cumnata mea (care stau intr-un apt. de trei camere la 3 statii de mine) si va veni in cursul zilei sa aibe grija de nepot. Si pot sa-i reprosez orice...dar nu ca nu-si iubeste nepotul. Asa ca bebe va avea parte de asistenta bunicii lui pe care eu, pana pe 1 aprilie, trebuie sa o train-uiesc intensiv sa foloseasca tehnologia...(vibratii la patut, sterilizator, incalzitor bibe, carut demontat/montat, etc) Urati-mi multa bafta fiindca e o leoaica tipica cu un singur nepot deocamdata...iar eu fecioara incapatanata!!!
Fug ca se foieste!!!

Danutz, mamica de bebic Rares

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorym spune:

Dandusa si eu ma gindeam zilele astea ca pe 14 sau 15 se implineste un an de cind rianna mea incepea sa prinda viata in mine.Intr-adevar sunt niste minuni ; eu ii spun: lumina ochilor mei, icoana mea pt. ca efectiv ma uit la ea ca la o icoana.Sper sa nu fie o alintata dar nu ma pot abtine sa nu o pup in permanenta, sa nu o alint, si nu suport sa o vad plingind.
Sa va traiasca printesa si sa va aduca numai bucurii!
Iar cu lucrurile materiale le facem noi doar suntem fete inteligente.Ce mai visam eu anul trecut de revelion si ce ma palea peste 3 saptamini cind ne-am hotarit sa avem un bebe.Sa fie printesele sanatoase ca le facem pe toate.

LoryCatrinel Rianna
poze lory

Mergi la inceput

Fetelor intrati la nazbitii de un an sa vedeti ce ne asteapta acusi!

LoryCatrinel Rianna
poze lory

Mergi la inceput

Va multumim pt. urarile facute pt. cele 3 luni de viata!

LoryCatrinel Rianna
poze lory

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yagmur spune:

neatza la pranz...
luchitza de la 4.30 am e treaz, ori se maraie, ori are chef de joaca... eu sint franta si tare as dormi....
donia, sint doar maniaca... din cauza alergiile ma obisnuiesem sa dau cu aspiratorul si sa sterg praful de 3 ori/sapt., dar in curand renunt.... ca nu se mai poate.. oricum luca creste si va fi tot timpul o nebunie in mansarda....
dianocica, sper sa aveti o zi mai linistita astazi.. si dmic sa se simta mai bine
ruxmax, la fel se chinuie si luca... astazi a inceput sa se screama pe la 4.30 am, dar a facut kk pe la vreo 9... cand deja ma gandeam sa-i pun supozitor..
bambo, luca o pupa pe antonia.. ce domnisoara mare s-a facut si cat este de scumpa; hai sa ne mutam la constanta ptr ca si mie imi place marea.. si am si stat langa mare o mare bucata de vreme...
danutz, spune-mi si mie de pretentiile dadacelor.. sa stiu la ce sa ma astept, desi eu le-am speriat din prima pe cele cu care am vorbit cand le-am spus ca vreo ptr 11-12 ore
LA MULTI ANI! sarbatoritilor zilei: Leon Roberto, Calin Constantin si David

Yagmur - mami de Luca (19 decembrie 2006)
www.dropshots.com/Yagmur" target="_blank"> poze Luca
slide Luca

varsta Luca

Mergi la inceput