Fulguleti de noiembrie - decembrie 2006 (12)
Raspunsuri - Pagina 12
Lorym spune:
Yagmur i-am povestit sotului meu de tine si a zis ca l-ar castra pe individ.
LoryCatrinel Rianna
poze lory
Yagmur spune:
Dragele mele,
Am o MARE rugaminte la voi... va amintiti cine a avut copilul operat de stenoza? Oare Miki?
Lorym, daca nu isi face CI pana in aprilie... chiar va rog sa-l castrati.. aduc si trupa de la Cluj care il asteapta... cu
Yagmur - mami de Luca (19 decembrie 2006)
www.dropshots.com/Yagmur" target="_blank"> poze Luca
slide Luca
varsta Luca
asiza spune:
Fetelor, si Denis al meu e constipat ...n-a facut kki de alaltaieri. Acuma o ora i-am pus un sfert de supozitor cu glicerina si tot nimic..se vede ca se screme saracutul si-l doare burtica, dar habar n-am ce sa-i mai fac...il mai las azi si maine sun pediatra daca tot nimic...Lucaaaaaaa, mi l-ai molipsit pe Denis......
Dandusa, sa stii ca Denis a pus bot ...pai lipsim si noi putin de pe forum si tu dai fata la bb Octavian???...BB Octavian...te provocam la duel pentru Crinutza...nu renuntam usor......
Yagmur, ai iesit azi afara? Ca noi n-am apucat...poate iesim mai tarziu...Nu mai retin cine a facut operatia de stenoza de pilor...
Dianocica, pupam bb David si pe mami! Sper ca sunteti mai bine...
Simo, e mare Davidutu'......Sa va traiasca...
si pentru toti ceilalti sarbatoriti ai zilei!!!!
Oana cu Denis Cristian (19 decembrie 2006)
Varsta Denis
dandusa spune:
Am venit si noi de la plimbarica...,o groaza de copilasi afara...,la asa vreme...,este si pacat sa stai in casa...
DANUTZ,
hahahah,ai fost simpatica...,da ,noi am rezolvat problema...,sintem si mai maricei...,de aceea...,intelegi?La punctul 5...,nu stiu exact ce sa-ti spun pentru ca nu am folosit cada ,deocamdata...,dar daca as vrea sa o folosesc...,as spala-o cum o spal normal...si as incepe chiar de acum...,dar sa intru si eu cu ea...,ca altfel mi-ar fi tare greu sa o spal aplecata si bb in cada...
BAMBO,YAGMUR,
va astept cu mare drag la mare...,deabia astept sa ne balacim puitii in apa...si sa stam la plaja.
LORYM,
mare dreptate ai,
ASIZA,
,nu am dat-o de totttt...,ei ii cam fug ochii ,ca la masinute...,cu atitea tentatii in jur...o inteleg...,ii plac mai multi baieti si nu se poate hotari,dar dragostea cea mare...,Denis ramine...,tot acasa vine...Mai ales acum dupa ce a vazut slide show-ul cu el...,a luat-o cu ameteala...
ps:Seamana leit cu tine...,adica este un frumos si jumatate...,mor de el...,seamna si cu sotul tau un pic...,dar fruntea ,ochii si gura...sint ale tale...
VirstaCrinuta,luna 1,luna 2,luna 3,luna 4
Poze Dandusa Mamici din C-ta
dandusa spune:
YAGMUR,
da ,si eu imi aduc aminte ca MIKI ,isi operase baiatul de stenoza de pilar...
DANUTZ,
Fecioara...,zici...,hai sa batem palma,ca intre noi Fecioarele
VirstaCrinuta,luna 1,luna 2,luna 3,luna 4
Poze Dandusa Mamici din C-ta
desiree spune:
asiza, ai incercat cu termometrul sa il stimulezi sa iasa? nu se intampla nimic!!!
hmmm, vad ca bb Octavian are concurenta! Acceptam lupta, pentru asa o fata merita sa te lupti! Sa hotarasca printesica ! Ah ce bine e sa fii fata sa se dueleze baietii pentru tine!
Am fost si noi afara cu carutzu si am stat 3 ore !!! E o super vreme !!!
Fetelor de pe langa I.O.R. va provoc la o plimbare zilele ce vin !!!
desiree si bebe Octavian
pozici puiul meu
varsta Octavian
Yagmur spune:
asiza, incearca si cu termometru... la noi nu a dat gres, desi si cu supozitor a mers (dar nu a facut imediat); nu am iesit inca afara, ptr ca eu am adormit... ma doare tare, tare capul si m-am pus in pat...
dandusa, merci mult.. eu am intrebat de stenoza de pilar ptr ca se pare ca Marc a lui Dianarus are asa ceva.. si ea doreste sa vb cu mamica respectiva... o sa-i scriu PM dar daca are cineva telefonul ei, o rog mult sa-mi trimita PM cu nr ei.
inca mor de somn.. ce o fi cu mine?Yagmur - mami de Luca (19 decembrie 2006)
www.dropshots.com/Yagmur" target="_blank"> poze Luca
slide Luca
varsta Luca
dianocica spune:
am fost si noi afara dar...nimic n a mers cum trebuia...d face kk o data pe zi, 2tone...si azi nu facuse...ei, la 10min dupa ce iesisem am auzit ...si am zis hai...ca asta e...tusti inapoi acasa ca nu poti sa lasi copilul asa...de unde, era alarma falsa... cand am iesit a doua oara, adica imediat dupa, mi s a parut ca are temperatura...si am tot mers cu inima-ndoita...am stat cu totul vreo ora, iar cand am ajuns avea 38.1. am zis ca s o fi incins in carucior(desi era super lejer imbracat) si i am luat o dinnou peste 45min. 38fix. am mai pus un paracetamol si aseptam... of, imi pare asa rau de el...
diana (03.12.06) david 1 2 3 intalnire
bamboletta spune:
Ne-am intors de la plimare ce cald si frumos e afara 18 grade la Iasi
Asiza-f.fain slideshow-ulsi Denis e un scump Antonia ii trimite (sa nu o vada Luca si Dani)
Lorym-ai mai iesit la plimbare cu Laura?
Bambolettade Antonia-Gabriela (1 noiembrie 2006)
poze
www.dropshots.com/bamboletta" target="_blank">video bebelina
poze Antonia -luna 1 luna 2luna 3luna 4
www.youngnutrition.net/member/tickers/61250/ticker4.png" target="_blank">varsta Antonia
botez Antonia