** Mamici de Mai - Iunie 2007 ** (24)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns eimotto spune:

Eu ca tot nu am ce face, desi stiu ca v-am mai scris va trag un "semnal" si va atentionez sa va dati cu crema antivergeturi nu numai pe burtica si pe sani ci si pe spate (sale) si pe fund ca si acolo se intinde pielea si de cele mai multe ori se vede dupa...

Etelka - dar nu poti sa bei cafea decofeinizata? Mai ales daca mergi pe undeva cred ca poti cere sa iti faca cafe latte fara cofeina. De la cola de care ai pomenit tu, eu acum am dat comanda sotului sa imi cumpere o cutie... ca nu mai pot. La fel mi-ati facut si cu compotul acu fo saptamana -doua, eu care in viata mea nu am beut compot decat bolnava, am cerut compot de piersici

Mamica de Iulia (06.02.2004) si 26+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chiquitita spune:

eimotto si eu mananc la compot de piersici pe care nu la-s fi mancat niciodata inainte...

21+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ELTEKA spune:

Eimotto, bine ca mi-ai amintit, voiam sa va intreb: cafeaua fara cofeina e total OK???

Ah, Eimotto, tu nu stii, dar aici au sute de tipuri de ceai, si tot nu se pricep la cafea...Noroc ca au venit niste lanturi de cafenele d'astea de prin America...Insa, ce crezi???? Numai intr-unul se face cafea fara cofeina!!! Si aia, cind o cer, tre' sa astept 5 minute sa fie gata, ca nu mai cumpara nimeni asa ceva!!! Plus ca nu este decit filtru, expresso n-au absoult niciunde, asa ca nu tu latte...

Atit m-am vaitat ca mi-au trimis niste prieteni Lavazza decofeinizata, insa cum am dubii cu tensiunea, ma intreb daca e total OK sa beau din asta... Mi-am facut una cind am primit oachetul, imi tremurau mainile, dar n-am mai avut curaj sa continui...

Asa creste bebe

Si asa creste burtica mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mica0307 spune:

Am modificat ora intalnirii pe prima pagina. Am pus 17.30

Mica 25+ Maya Alexandra

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vali5 spune:

Elteka, m-am uitat la poza cu orez cu lapte, si ma tot chinuiam sa disting inimioarele pe orez. Si exact cand am renuntat sa le mai caut le-am gasit pe marginea farfuriei

Valentina 27+
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mica0307 spune:

pe marginea farfuriei nu mai m-am uitat

Mica 25+ Maya Alexandra

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pauly spune:

UAUUU BURTICUTELOR CAT A-TI SCRIS !!!!

ALYNA24 si la mine se simte ca o vibratie...am impresia ca fuge prin burtica.

andradap am sa incerc si eu supozitoarele in caz de mai apar intepaturile.

Chiqui .bafta si tie...mai un pic si terminam si noi..sincer tot stresul asta cu examenele ma cam oboseste.dar de ce esti necajita?
multumim ptr noul capitol.

iri ce situatie haioasa cu micuta in usa si voi in pat.

corap felictari ptr luna a saptea.sarcina usoara in continuare.

vali5 felicitari ptr noua saptamana.

chiqui despre invatat ....pe o ureche i-mi intra pe alta i-mi iese.

22+Riana Alessya
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eimotto spune:

Eu cred ca e ok cu cafeaua decofeinizata dar cel mai sigur intreaba un medic. Eu beau acum dimineata din cana sotului cateva guritze, nu imi fac si mie separat.
Si cand alaptam beam dimineata o cescuta mica de cafea ca altfel nu ma puteam scula (stiti cescitele alea de cafea de la serviciile antice si de demult, cred ca nici 100 ml de lichid nu incap in ele).

Mamica de Iulia (06.02.2004) si 26+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andradap spune:

Woooow... lipseste omu' cateva ore.. .si voi aproape ca deschideti capitol nou!!!

Ma uit acum sa vad ce mai trebuie zis... sa citesc si eu din urma...

Apropos de intalnire... la ora 17:30... mie imi convine... si cred ca fiind in ultimul trimestru de sarcina... nu se va opune nimeni sa plecati de la ora 16:00 deci poate ramane asa...

PS: hai ca ma apuc si eu sa citesc din urma!!! Ce mult este!!!

POZA Bebe Antonio din Sapt.16
Andrada 25+ cu Antonio

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piticasigogosica spune:

Elteka,sotul tau iubaret e japonez?La noi acasa eu sunt cocosul,poate ca dasta sotu' meu bate in retragere uneori,il inhib ,ce ti-e si cu batranetile astea
Si zici ca s-a multumit si cu inimioarele de orez?

poze
Iri +24 si Iris

Mergi la inceput