** Mamici de Mai - Iunie 2007 ** (24)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns piticasigogosica spune:

Buna burticute

Am ajuns si eu la birou cu "chef" de treaba si cu enorm de multa treaba si a trebuit sa citesc 6 pagini de weekend.
Si noi suntem bine.Ieri ne apucase si pe noi cheful de pe la 13 cand Iris inca nu dormea se uita la desene in cealalta camera si noi stateam in pat;Si ne-a prins cumva in timp ce...noroc ca ne-am acoperit cu plapuma...oricum mare lucru nu a iesit ca a trebuit sa renuntam si in plus Iris nu mai voia sa plece.Era extrem de curioasa...noi radeam...ma rog
Ea cred ca deja pricepe si asta nu fiindca ne-a surprins(doar odata )dar cred ca instintula pricep ca e ceva si chiar
Asa ca mai tarziu cand a adorimit pe tati l-au apucat iar salele si...asta a fost tot.Da,activitatea asta poate fi si periculoasa si dupa ma gandesc si eu sa nu patesc ceva,dar ma ia valul.Eu am citi ca bebeul simte orgasmul mamei ca pe ceva placut si culmea,al meu sta tare cumintel in momentele alea si imediat dupa.

Poohy nu trebuie sa te temi de nastere e ceva natural si pana la uram toate femeile au nascut!!!Zoe fi barbata!E adevart ca doare ,dar cu epidurala nu ai nici o problema
Liana visele in sarcina sunt ff frecvente,nu le baga in seama decat pe cele frumoase.Cu laptele(colostru0 e ok,dra nu-l stimula.Si eu am constatat ca am din cand in cand cate o picatura mica,ramene pe sutien;
Ancamari nu ma pricep la virusi,iti doresc sanatate multa si tie si sotului tau!
Motanel carcei=lipsa Ca si Mg,intreaba doctorul poate va trebui sa iei ceva;Eu fac baie in cada 1-2 ori pe saptamana(cu tot cu Iris de care nu scap) si nu ma nimic,nu exagerez cu apa calda;
Manuc bine ca totul s-a terminat cu bine!
Andradap esti super nostina,chiar la-i legat de pat?
Pepsi multa sanatate,Dominic merge la gradi?
Paflo asa au aparut si la mine cu Iris,mici si mov,dupa care s-au mai amrit si acum sunt albe.ale mele...pe fese.Si mi-am dat sic u creme.
Raza si Amely bine ati revenit!
Quichi de ce esti trista si plangi???Lasa-le in colo de griji.Si sa stii ca bebe simte tot,chiar daca nu il afecteaza si nu cred ca ai vrea sa-ti vezi bebelu suparat?!

Va pup pe toate

PS:Si eu stiu sa scriu corect!

poze
Iri +24 si Iris

poze
Iri +24 si Iris

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mica0307 spune:

Liviana ne vedem miercuri la curs. Am pus intalnirea de la 19.30 gandindu-ma ca toate terminam in jur de 18 si sa avem timp sa ajungem. Eu nu am nimic impotriva (mai ales ca pot termina la 16 conform programului redus) sa ne intalnim la 17.30. Da sa vedem si celelalte fete ce zic.

PUTEM MODIFICA ORA INTALNIRII DIN DATA DE 5 MARTIE??? IN LOC DE ORA 19.30 SA FIE 17.30??? PUTETI AJUNGE???

Mica 25+ Maya Alexandra

Poze

Mergi la inceput

Eu scrisesem la capitolul vechi...acum v-am vazut...si mi-au disparut si emoticsurile

poze
Iri +24 si Iris

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ELTEKA spune:

Mica, dar nici cind alaptam nu e voie? Eu eram o cafegioaica...Si m-am lasat de tot...Dar visul meu e, dupa ce nasc (o sa fie vara, fierbinte...ohhhhh) e sa-mi aduc sotul o cola rece si dietetica...Ohhhh... O sa intorc sticla aia pe dos, ca de cind poftesc... si nici nu ma gindesc sa nu trag niste cafe latte din ala bun (au aici un lant american, nu-i dau numele, dar ma innebunesc dupa el, cum sa ratez eu ocazia, ca in septembrie plec din Japonia...)

Ralucami, cit de departe esti de Kumamoto ca nu ma prind? Eu pe 20 si 21 martie am un training acolo, zbor La Fukuoka pe 19 seara, o sa fiu super ocupata, dar daca as sti ca esti aproape si ne putem intilni...

Eu pe 27 am avut un curs la universitate, dar n-am avut probleme, 8 ore de stat in picioare. Insa in fiecare pauza au venit studentele la mine sa ma intrebe de ce nu stau jos, ca daca mi se face rau... Azi am fost la Minister si se uitau unii la mine ca la lup...Am senzatia citeodata ca pe aici nu e prea politicos sa te plimbi insarcinata in public...Sau poate sa nu fi activa in perioada asta? Oare la vara pot sa umblu cu tricouri cu burtica "la aer" sau macar mulate? Pe mine ma enerveaza sa ma imbrac ca un balon, si asa sint..Cind vad ce verde si gri sint hainele la sectiunea gravide, imi vine sa cred ca trebuie sa-mi cumpar ceva din cap pina in picioare, sau sa nu mai ies din casa...Tu ce stii, cum priveste societatea femeile gravide? In mijloacele de transport in comun e clar ca nu se cedeaza locul femeilor, poa' sa fie ele si gravide. Dar macar "au voie" pe strada? Ca eu incep revolutia feminista!

Asa creste bebe

Si asa creste burtica mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chiquitita spune:

piticasigogosica ma cert cu tati lui bebe, care cateodata e un dulce iar altadata e un...ma abtin...(e chiar rau)

Pauly cum merge invatatul? Eu inaintez cu greeeeu...

Mi-am adus aminte de vergeturi: eu mi-am uns burtica, e super ok, dar sanii i-am neglijat si s-au facut ORIBILI, sunt plini de vinisoare rosii. Eu ii aveam mari dinainte si de asta am zis ca nu se modifica mult dar uite ca s-au dus, dar asta e...pt bebe nu conteaza.

21+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mica0307 spune:

Ancamari medicamentul recomandat de la farmacie in locul medicamentelor pe care nu le gesesti este: claritomicina(5 comprimate).

Mica 25+ Maya Alexandra

Poze

Mergi la inceput

Da,sunt ce acord cu ora noua!
Vali5 si Ralucami si eu obosesc vorbind,parca urac 10 etaje pe scari.Si mie asta mi-e meseria,noroc ca nu tre sa stau in picioare.Cand ma gandesc ca am contracte pana in aprilie-mai
Ralucami si eu am observat ieri sub sutien cateva picaturi de colostru si cred ca au mai fost dar nu le-ma bagat in seama.dar era asa de gras,era galben,galben...

poze
Iri +24 si Iris

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns poohy spune:

E ok ora noua si pentru mine :) Pot sa plec o data la 4 de la servici ;)
Exista si minuscula posibilitate sa am nu stiu ce meeting sau release atunci, dar e foooarte mica - de obicei pot sa plec cand e nevoie

Anca 24+

poze
bebelusa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ELTEKA spune:

Iri, vezi ce bine am simtit...Stiam eu ca nu faceti mincare de prinz

Eu nu stiu daca sotul meu aplica tactica de convins ca mai merita facut un copil, insa e extrem de iubaret! Dar eu ma simt ca mama elefanta, si n-am nici un chef...Asa ca eu duminica chiar am gatit, i-am facut un orez cu lapte decorat cu inimioare de scortisoara (ce, amorul e doar fizic????). Am pus poza la linkul meu de burtici.

Asa creste bebe

Si asa creste burtica mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralucami spune:

Elteka eu pana in Kumamoto, cu masina fac cam 3 h-3,5h. Depinde de trafic si de drumul pe care il aleg (normal sau pe highway). Asta e partea naspa. Partea super misto e ca si eu am in martie doua traininguri in Kumamoto. (dar trebuie sa ma anunte asistentele japoneze cand confirma cei de la head office data exacta). Adevarul e ca predomina verde, griul, maroul, bejul, negru la hainele de gravidute ( in ideea ca ele sunt doar casual , de purtat prin jurul casei ). Eu chiar saptamana trecuta mi-am luat o rochita verzulie (aveam de ales intre alb, negru si verde) si o sa ii bag niste accesorii mai colorate . Nu stiu cate kg ai luat tu, si ce marime porti in mod normal, dar eu inca reusesc sa ma imbrac de la cei cu marimea L ( si gasesc fel si fel de baby doll-uri si camasute care merg cu clasicii pantaloni negri/gri - caci asa mi se cere sa ma imbrac la munci.) Intrebarea cu "au voie" o iau ca pe o gluma!
Btw ce predai si la ce universitate?
Si pe mine ma intreaba si asistenta cu care lucrez, si celelate jp daca ma simt bine, daca vreau ceva, daca trebuie sa stau jos. Dar totul e doar politete, bun simt, mai ales ca de acum sarcina e evidenta.

Mica eu am facut mai de mult un "cocktail" de cola si cafea in aceiasi zi. Atunci sa vezi ce distractie era la mine in burta. De placut nu cred ca le place bb, dar in mod sigur ii agita.

POZE BEBE
Film eco 4D

Hai noroc si sanatate- ca-i mai buna decat toate!

Mergi la inceput