** Mamici de Mai - Iunie 2007 ** (24)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns corap spune:

buna, burtici
eu intru mai rar, in principiu citesc dar nu am timp sa raspund. nu va suparati pe mine .
eu voiam sa va zic ca am intrat in luna a saptea si sunt foarte fericita
PS: daca aveti ceva sa ma intrebati, scrieti-mi pe pm, ca nu promit altfel ca raspund (din cauza ca sunt uituca zilele astea - stiu sigur ca m-a intrebat cineva ceva, dar nu mai stiu cine si cand, si nici ce

c & andrei-ardei 14 noiembrie 2005 & cireshik anais dpn 05.05.07

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vali5 spune:

Am schimbat saptamana si am uitat sa-mi modific semnatura

Valentina 27+
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chiquitita spune:

andradapas veni cu drag insa nu sunt din Bucuresti!

Elteka, mi s-a parut si mie ca il simt de 3 ori pana acum si am fost sigura ca nu sunt gaze, cred ca a fost beble, ce sa mai!

Vali, si eu sper!

Referitor la nastere, eu respect parerea fiecaruia, sunt mamici in egala masura incantate si de cea naturala si de cezariana, cel mai bine e sa hotarasca fiecare pentru ea! Normal, tinand cont de animite problem, de ce zice dr etc. Eu sunt pentru CEZARIANA (punand totul in balanta asta ma aranjeaza cel mai bine), la noi in oras nici nu se face epidurala . Mai cred ca totul mai depinde si de norocul fiecaruia ca in acea zi totul sa mearga bine!

21+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chiquitita spune:

Vali si Corap felicitari pentru saptaman respectiv luna implinita!
De abia astept sa scap de examene si sa fiu si eu mai activa!
Am vazut pozele cu cezariana, te impresioneaza intr-adevar, dar macar nu simti si nu vezi... si la o nastere normala daca vezi din fata niste poze nu sunt tocmai placute...Eu am stat muuult internata si ama auzit atatea povesti despre nasterile naturale, erau acum mamici insarcinate care nici nu vroiau sa mai auda de natere naturala, mi se facea piela de gaina cand povesteau ce povesteau...asa ca cele care nasteti natural suntti niste CURAJOASE si va admir ffff mult!

21+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alyna24 spune:

[quote]Originally posted by eimotto

Alyna24 - eu cred ca avem imaginatia mai bogata. Nu cred ca are nik bb, poate se joaca cu cordonu, sare coarda, eu stiu ce face el acolo...

Ai fost super tare la faza asta cu saritul corzii....

Ciao!
Ma cam doare burtica ca am stat in fund pe jos ca sa va citesc din urma!

26+

Alyna
http://new.photos.yahoo.com/alinafobl

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vali5 spune:

chiqui, din ce oras esti?

Valentina 27+
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lbelciug spune:

Buna fetele!
am recuperat doar cateva pagini din urma, dar sper ca sunteti ok cu toate.
Andradap, imi poti da te rog ceva info despre "displazia de simfiza pubiana"? Am vazut ca ai trimis multe cursuri la adresa comuna si ma gandeam ca ai ceva si despre acest lucru. Merci.
Mica, ne vedem miercuri da?
Referitor la intalnirea din 5 martie, credeti ca am putea sa o programam mai devreme cu 2 ore? Adica la 5:30? Pt mine e cam tarziu 7:30, caci la 7 trebuie s-o schimb pe bona...
Una peste alta, am reusit sa racesc, sambata am cam bolit, cu dureri de gat si de cap, insa cu ceva pastile mi-am revenit. Ieri tati ne-a dus la Sinaia, unde Matei a fost f fericit sa se joace in zapada. La Peles era ca in povesti. Peste tot zapada, ningea linistit si nu era frig deloc.

Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005) si 22s cu baby-boy2

Forum despre Flori Presate (3)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralucami spune:

Elteka eu am mai citit (ca sa nu pierd firul discutiei) dar nu am mai avut timp sa raspund ca am fost bizi-bizi!
1)De Aiikul tau : nu am cautat nimic pt ca abia am stiut de mine saptamana asta. Crede-ma ca daca nu ma intrebai mi se stersese din cap cu totul.
2) De carucioare : am ramas si eu perplexa de ce preturi au nesimtitii aia de la Aprica ( si la urma urmei e o firma turceasca ccc cu mari pretentii de " brand")Nici cu aia de la Combi nu mi-e rusine, dar oricum, parca mai gasesti ceva calitate-pret rezonabil. De-asta tot am intrebat si eu de carucioare acum cateva capitole ca sa ma orientez la o alta firma. Am inteles ca un carucior bun trebuie sa aiba huse care sa poata fi scoase si spalate, sa aiba manerul reglabil, sa aiba rotile din silicon/ cauciuc nu plastic . O sa ma uit la asa ceva. In Toys`r`us am vazut si eu carucioare, dar nu cine stie ce , nu prea mi-au placut . Am vazut ceva ce mi-ar place la Combi, dar cand o sa am timp o sa ma duc sa studiez modelul "pe viu".
Eu stau in prefectura Miyazaki- deci chiar in sudul Japoniei . Uite si www.servas-japan.org/images/japan-trip.gif" target="_blank">o harta si prefectura mea e nr 25.

Vali ai dreptate cu vorbitul. Simt ca daca vb mult obosesc si parca nu mai am nici putere in glas, imi vine sa spun totul pe soptite! Cat despre stat in picioare nici nu poate fi vorba ! Incep sa ma doara toate parca: si spate, si picioare, si incheieturile! M-am ramolit de tot!

Offf nu am terminat materialele pt maine si vreau sa fac si o baie, sa ma si epilez, sa-mi pregatesc si hainele. Cred ca trebuie sa mai lungesc ziua cu 3-4 ore ca sa am timp de toate!

POZE BEBE
Film eco 4D

Hai noroc si sanatate- ca-i mai buna decat toate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mica0307 spune:

Elteka sa stii ca ai dreptate cu cafeaua. Eu l-am simtit pe bebe mult mai activ cand am baut cola. Eu am cam renuntat la ea ca nu imi dau seama daca se agita asa tare ca ei place sau ca nu .

Mica 25+ Maya Alexandra

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralucami spune:

Elteka uitasem sa-ti zic: eu am deja child seat si cosulet pt bebe mic- la masina. Deci o sa caut carucior fara asa ceva ( ca multe am vazut ca au travel set - sau ceva de genul- inclus, si ma gandesc ca de-asta umfla pretul in halul asta.)

POZE BEBE
Film eco 4D

Hai noroc si sanatate- ca-i mai buna decat toate!

Mergi la inceput