** Mamici de Mai - Iunie 2007 ** (24)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ELTEKA spune:

Hai mai fetelor, Vali si Mica, oi fi venit eu in tara orezului, dar chiar sa m-apuc sa fac inimioare prin orez Am decupat si eu un carton ca o inimioara, si am presarat scortisoara peste ea, ca sa iasa forme. Lui i-a placut (p-orma m-am gindit ca mai bine tineam ideea pentru Valentine's day, dar trebuia ceva "recompensa", n-am avut incotro )

Iri, el e nordic, de aia ma agitam cu numele nordice cind am aflat ca o sa avem baiat. E cel mai blond din jur...In rest toti sint brunetei si cu ochi oblici... Nu stiu cum sunt japonezii, dar strainii au mare succes la fetele de pe aici, fiindca sint "de alta culoare" si deschid usa la fete si etc...

Asa creste bebe

Si asa creste burtica mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vali5 spune:

Elteka, daca ai scris ca ai facut orez cu lapte decorat cu inimioare de scortisoara, eu cautam pe orez. Ne-ai cam dat de lucru cu inimioarele alea

Valentina 27+
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andradap spune:

Gabiu, daca iti va fi recomandata cezariana... atunci nu are de ce sa ne fi frica... Si in principal nu ar trebui sa ne temem de nimik... ci doar sa fim nerabdatoare sa ne strangem puiul la piept!!!

Chiqui, la tine in dreapta scrie ca etsi din romania, dar nu scrie si din ce localitate esti si preferam sa cred ca esti din Bucuresti si ca deci poti veni la intalnire!!!

Liviana, din pacate nu am nici-un fel de date despre displazia de simfiza pubiana... Asa ai avut dupa nasterea lui Matei??? Ma mai interesez la prietena mea care e in domeniu (gineco-obstetrica) si daca flu ceva iti zic!

Piticasigogosica, bineinteles ca nu l-am legat... dar poate eram in stare sa ajung si la chestia asta daca nu ceda farmecelor mele Oricum... gata... pana dupa nastere s-a inchis capitolul.... M-am lecuit... si si-asa vine postul Pastelui!!!

POZA Bebe Antonio din Sapt.16
Andrada 25+ cu Antonio

Mergi la inceput

De asta zic, trimiteti-mi si mie povesti sa-i pun lu' fiu-miu daca faceti rost, ca altfel nu mai vorbesc eu corect, darmite el... Eu cu sotul si familia vorbesc numai engleza...Va amintiti cind am scris ca mi-au iesit "fibroizii" prin burta?...Pina si visez in engleza..Mi-e teama ca bebe n-o s-o invete...In jur nimeni-nimeni nu vorbeste, si noi n-o sa locuim in Romania

Asa creste bebe

Mergi la inceput

ELTEKA... uite AICI niste povesti... mai caut si-ti trimit

Andrada 25+ cu Antonio

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lbelciug spune:

Andradap, se pare ca voi avea acum displazia, la aceasta sarcina. Ma rog, nu stiu exact daca asta este, insa o prietena asa mi-a intitulat durerile de os pubic.
Mica, merci pt update-ul din prim apagina. Ma bucur ca si fetele au agreat noua ora pt intalnire.

Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005) si 22s cu baby-boy2

Forum despre Flori Presate (3)

Mergi la inceput

ELTEKA, uite si www.ecopii.ro/Povesti_cantece_poezii/povesti_cantece_poezii_desene_pentru_copii.html" target="_blank">AICIalte povesti si poezii pt. copii... :*

Si www.clopotel.ro/fun/basme.php" target="_blank">AICI

Andrada 25+ cu Antonio

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pauly spune:

chiqui tu nu ai schimbat azi saptamana?

ati vorbit de orez cu lapte si scortisoara...si mi pofta de mor, chiar acum i-mi fac.

22+Riana Alessya
poze

Mergi la inceput

Liviana... DOAMNE FERESTE... Daca prietena ta (care ti-a interpretat durerile astfel) nu este ginecolog nici nu are rost sa-ti bati capu' cu tampeniile astea...

Dureri am si eu sidupa cum ai vazut nu sunt singura de pe forum.. .Poate la prima sarcina nu ai avut durerile astea... dar stii cum e ca difera de la o sarcina la alta!!! Deci, acum e posibil sa ai dureri pe care atunci sa nu le fi avut, asta nu inseamna ca ti se intampla nu stiu ce!!! Eu iti recomand sa il intrebi pe doctorul tau si de-abia cand iti va zice el ceva... atunci sa crezi...

Andrada 25+ cu Antonio

Mergi la inceput

Multumesc Andrada!

Asa creste bebe

Mergi la inceput