** Mamici de Mai - Iunie 2007 ** (24)
Raspunsuri - Pagina 29
lbelciug spune:
Andrada, uite aici: http://forum.desprecopii.com/forum//topic.asp?TOPIC_ID=34832
Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005) si
23s cu baby-boy2
Forum despre Flori Presate (3)
Vali5 spune:
andradap, 
Liviana, parintii mei au trecut prin crize cauzate de calculi biliari, si aproximativ stiu prin ce ai trecut. Brrr! Bine ca ai scapat.
Multumesc pentru sfaturi! Dar de cand am aflat ca sunt insarcinata chiar m-am ferit de frig si mereu am avut grija sa fie cald la burtica si la spate, si picioarele sa le am mereu calde.
La inceputul sarcinii mama mi-a spus ceva ce mi s-a intiparit in minte: "Din momentul asta, sa ai mereu in minte faptul ca esti insarcinata. Si orice ai vrea sa faci sa te gandesti la asta inainte." Si a functionat. Un
pentru mamica mea!
Valentina
27+ 
Poze
andradap spune:
Fetele, cine schimba capitolul???
Liviana, mersi, acum ma duc sa ma uit!!! 
POZA Bebe
Antonio din Sapt.16
Andrada
26+ cu
Antonio
Alyna24 spune:
Salutare!
Iar ati scris de nu apuc sa va citesc!
Fetelor, mi-am facut progr pt morfo fetala si 3D la Herghelegiu iar insa cam tarziu!Trebuia in sapt 32 adik in per 19-23Martie insa am reusit abia pe 6Aprilie la Euroclinic!
Stiti alt doctor bun pt astfel de eco?Pe unde?Sa ajung si eu la 32 sapt daca mai reusesc pe undeva!Ajutati-ma cu cu nr de tel, ceva....
Multam mult!
Bebe nu ma lasa sa dorm de 2 zile!Nu-i mai convine cum stau deloc!Si tare ma dispera!
La voi cum e?La mine ziua doiarme iar noaptea se zbenguie cred!

In rest, toate bune!
PS:Am slabit 1 kg!
26+
Alyna
http://new.photos.yahoo.com/alinafobl
Alyna24 spune:
Si inca ceva:daca sunt in sapt 26+ in ce luna se considera ca sunt?6 sau 7?Cum e ca m-am bulversat de tot!
Tks!!!!
26+
Alyna
Vali5 spune:
Fetelor, voi si cu sotiorul meu mi-ati ridicat moralul.
la toate!
Si bebe, care isi vede de treaba si misca de zor
Sper ca pe el nu il doare nimic.
pauly
, eu am mai avut inainte de sarcina astfel de crize, parca totusi nu asa de puternice - de asta am si stiut ce ma doare. Atunci mi s-a spus ca am avut pietricele si le-am eliminat. Acum chiar nu stiu de ce am crizele astea, probabil alte pietricele sau ceva nisip si o apasa si uterul pe ricnihi...?
poohy
, tu ce dureri ai?
Valentina
27+ 
Poze
Vali5 spune:
quote:
Originally posted by Alyna24
Si inca ceva:daca sunt in sapt 26+ in ce luna se considera ca sunt?6 sau 7?Cum e ca m-am bulversat de tot!
Tks!!!!26+
Alyna
Eu zic asa: ai 6 luni implinite si ai intrat in luna a saptea
Valentina
27+ 
Poze
poohy spune:
Vali, am constatat ca sunt un fel de baba smiorcaita (fata de alte gravidute, care chiar au de ce sa se planga)...
Nu am dureri mari - ci destul de vagi in general - mai ales jos. Dar sunt cam continue - in sensul ca am intepaturi la cateva minute - de duminica.
Pe mine partea de continuu ma sperie - dar se poate sa aberez. Ma enerveaza ca nu pot sa raman acasa, ci trebuie sa stau la servici 9-10 ore pe scaun
Lunea trecuta si duminica le-am avut mai mari - si continue - cate o 1/2 de ora...
In schimb, bebe se zbenguie in voie, cateodata parca face antrenamente de box (vad ca sunt lovituri mai tari ca se misca burta, dar tot ca pufuleti le simt)
Anca
24+ 
poze
bebelusa
Vali5 spune:
poohy, si eu am intepaturi, dar astea chiar nu m-au speriat. Dar de ce stai 9-10 ore la munca?
Valentina
27+ 
Poze
piticasigogosica spune:
Buna Burtici
Eu am dormit f rau,sotul meu care sufera cu spatele da vina pe salteaua de pe pat(eu una nu cred)si ia venit ideea sa o schimbam cu cea de pe canapeaua din sufragerie.Nu am dormit toata noaptea 
Andradap cum luna 7?Luna 7 nu incepe din saptamna 28?
Cu prietena ta ce sa zic si eu as sfatu-i sa nu faca pacatul asta,mai ales ca e un sufletel acolo nevinovat.Sa se uite la copilasii din jur si sa-si inchipuie ca ei nu ar fi trait daca mama lor...
In plus ce treaba are cu sotul.Daca o lasa,asta e,viata merge inainte si Dumnezeu va avea grija de ea si copilas.
Lavini bine ai venit!
Elteka brvo tie ca faci sport!Esti suuuper haioasa!
Si apropos de exercitiile Kegel,eu stiu ca sunt pentru refacerea rapida dupa nastere in cazul in care nu ai epiziotomie.(daca reusesti)Nu are nici o legatura cu faptul ca daca esti experta in astfel de exercitii nu te mai taie.Daca faci un bebe mare pe unde iese,din contra ai tendinta sa contractezi muschii nu sa-i relaxezi.Oricum sunt bune pentru partea sexuala a problemei![]()
Pepsi 
Poohy si eu la fel am gandit 30 de ani si 2 copii si uite ca am reusit!
Cristalina eu nu cred ca daca bebe sta acum transversal asa va ramane,are tot timpul sa se pozitioneze.Si al meu simt ca sta tot asa acum.dar tu nu vi la intalnire?
Florentina si Mica si eu am 0 si tati A si pe mine m-au tot pisat sarcina trecuta pe tema asta,ba i-au facut lui Iris grupa sangvina.SI pentru ca e fata desteapta a luat grupa mea
.
In orice caz apropos de anticorpii astia am inteles ca oricat i-ar monitoriza oricum nu pot sa faca nimic,adica nu exista tratament ci doar precautie!!!!!
Si vopsea fara amoniac,fff buna gasiti la Unirii la partea ,magazinul B&B si se cheama RegalSoft,e sampon de fapt,dar rezistent;
Apropos de sperieturi ale doctorilor.Cand am ramas cu Iris m-am dus imediat la eco la un doctor din Elias si fiindca nu reusea sa vada sarcina fiind ff mica ,comenta in fata monitorului cu alta doctorita ca ...s-ar putea sa fie extrauterina,sa mai asteptam 

,va dati seama cat am plans mai ales ca veneam dupa o sarcina pierduta.
Cum pot sa gandeasca cu voce tare!
poze
Iri +24 si Iris