** Mamici de Mai - Iunie 2007 ** (24)
Raspunsuri - Pagina 28
lbelciug spune:
Hai, Vali5, curaj, nu ma plange.
Poate ca daca faci un tratament sub supraveghere medicala e cel mai bine si pt tine si pt bebe. Nu pune raul in fata, te rog. Iti tin pumnii! Roaga-te la Doamne-Doamne pt voi! Si eu am avut crize din luna 5 cu Matei, fara sa stiu de la ce este. Din pacate mie nu a stiut nimeni sa-mi puna un dignostic corect pana am nascut si a trebuit sa ma operez. Poate daca faceam tratament sau intrerupeam utrogestanul nu mai ajungeam la cutit. Curaj si incredere in Cel de Sus!
Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005) si
23s cu baby-boy2
Forum despre Flori Presate (3)
mica0307 spune:
Lavini te-am trecut in listuta. Sa ne dai si UM data ultimei menstruatii sa o trecem. Eu am zburat cu avionul pe la 5 luni si intradevar bebe se agita cam tare, mai ales la aterizare.
Vali linisteste-te, du-te acasa si stai in pat. Ia-ti si tu cateva zile libere. Si totul o sa fie bine 
Mica
25+
Maya Alexandra
Poze
Vali5 spune:
M-am linistit acum, multumesc pentru incurajari
! Ce m-a speriat foarte tare a fost acel "risc de avort". Dar daca stau linistita sunt convinsa ca totul va fi bine. Trebuie sa fie bine!
L-am sunat pe seful meu care nu e in tara si l-am anuntat ca nu mai pot tine cursurile (trebuia sa stau in picioare). Mi-a zis ca e ok, sa le aman pana saptamana viitoare cand o sa aiba cine sa-mi tina locul. Cat despre zile libere nu cred ca imi pot lua, dar macar stau numai pe scaun, pozitie in care nu prea simt durere.
Liviana, ce crize ai avut la cealalta sarcina? De rinichi?
Valentina
27+ 
Poze
andradap spune:
Vali, spune-i doctorului aluia ca la varsta asta de sarcina nici nu se NUMESTE RISC DE AVORT ci RISC de NASTERE PREMATURA!!!! 
Tu stai linistita, ca sunt convinsa ca vorbele doctorului ti-au facut mai rau decat o mie de crize de rinichi... Eu nu inteleg cum de unii oameni (MAI ALES medici) pot baga spaima asa in tine???
Incearca sa stai in pozitii in care nu simti dureri... Iar daca va fi nevoie sa te interneze... singura TRAGEDIE este ca ne vei lipsi de pe forum, in rest TOTUL va fi BINE!!! 

POZA Bebe
Antonio din Sapt.16
Andrada
26+ cu
Antonio
andradap spune:
Aaah...acum am vazut ELTEKA, DRUM BUN si DISTRACTIE PLACUTA... o sa ne cam lipsesti!!!
Liviana, acum ma duc si eu sa citesc povestea!!!
POZA Bebe
Antonio din Sapt.16
Andrada
26+ cu
Antonio
lbelciug spune:
Nu, Vali. Erau dureri cauzate de calculii biliari, deci cu totul alta poveste. Eu am vrut doar sa subliniez importanta de a te vedea un dr si eventual de a lua un tratament adecvat. E bine ca ai luat masuri sa stai doar pe scaun. Si eu obosesc repede daca stau mult in picioare. Sa te feresti de frig si sa porti chilotei inalti, peste burtica. Sanatate!
Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005) si
23s cu baby-boy2
Forum despre Flori Presate (3)
pauly spune:
eu am schimbat luna
..impreuna cu chiqui caruia ii spun felicitari ssi sarcina usoara in continuare.
deci nu e voie sa ne dam cu parfum ?bine ca stiu.
vali5 ma intristeaza ce-mi spui mai ales ca eu am si problemute cu rinichii din nastere.nu sti din ce cauza ar putea sa apara durerile?incearca sa te linistesti....si cel mai bine ia-ti concediu si odihneste-te....face mult la rinichi sa te odihnesti.un
ptr tine.
lavini bine ai venit printre noi.
elteka drum bun si distractie placuta.
pupici
22+
Riana Alessya
poze
poohy spune:
Vali, nu te speria! E mult mai bine sa fi linistita - si pentru tine si pentru bebe.
Din cate tin minte au mai fost gravidute din odiseea noastra cu crize la rinichi - la varsta mai mica a sarcinii - si a trecut fara nici o problema 
Si in mine a intrat paranoia de la durerile mele vagi si nu e bine - dar ma incapatanez sa ma duc exact luni la doctor cand am programarea...
Anca
24+ 
poze
bebelusa
andradap spune:
Liviana, plsssss
... Nu reusesc sa gasesc unde ai postat povestea... M-am dus pe capitolul respectiv, dar nu am gasit-o
. Ai putea sa pui tu link-ul direct??? Mersi mult! 
POZA Bebe
Antonio din Sapt.16
Andrada
26+ cu
Antonio
andradap spune:
Mica, scuze de confuzie
, atunci PAULY si CHIQUI, felicitari pt. NOUA LUNA!!! 

POZA Bebe
Antonio din Sapt.16
Andrada
26+ cu
Antonio