** Mamici de Mai - Iunie 2007 ** (24)
Raspunsuri - Pagina 30
andradap spune:
Liviana, de data asta sunt convinsa ca va fi floare la ureche!!!
Ca ... la cat ai suferit data trecuta, acum ai merita sa nasti fara sa simti! 
Alina, esti in aceeasi situatie ca mine, adik o data cu inceperea sapt. 27, ai inceput si luna a VII-a!!! Felicitari!!! 
POZA Bebe
Antonio din Sapt.16
Andrada
26+ cu
Antonio
piticasigogosica spune:
ALINA 24 suna sa te programezi tot la Herghelegiu dar la MEDSANA PRIMAVERII.Eu acolo am fost si acolo ma duc.Am reusit sa am programez pe 29 martie si parea sa aiba locuri.Eoc e super e 3D cu 4 D!Succes!
poze
Iri +24 si Iris
lbelciug spune:
Merci pt feedback, fetele.
Intr-adevar, Andrada, acum ma incurajez si-mi zic ca mai grea decat nasterea lui M nu poate sa fie a doua (acum as vrea si epidurala). La fel si cu cresterea lui BB2. La cat a urlat M si la cat de putin dormea, nu cred ca BB2 va putea fi mai nelinistit ca M. Ma rog, asa gandesc eu acum, insa nu stii ce iti ofera viitorul.
Gandirea pozitiva insa aduce beneficii.
Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005) si
23s cu baby-boy2
Forum despre Flori Presate (3)
andradap spune:
piticasigogosica, la mine au trecut ieri 6 luni de la ultimul ciclu... deci am intrat de ieri in a 7-a luna... NU? ![]()
POZA Bebe
Antonio din Sapt.16
Andrada
26+ cu
Antonio
dideip spune:
salutari
ce mai faceti, tot active ca de obicei, noi suntem la lucru si ne plictisim rau de tot.
Vali5, eram curioasa unde lucrezi din momentul in care ai spus de cursuri. Eu am terminat in august un curs de "operare validare si introducere date" ceva de genul asta mai pe romaneste am invatat ceea ce predai tu(mie imi trebuia sa am patalama la mana precum an facut un curs de informatica)
Liviana, nici eu nu am avut curajul sa vad cand o baga in mormant pe matusa mea, dar stii si tu "atatea bordeie atatea obicee"
Paula
27+
poze
poze bebe
piticasigogosica spune:
Eu am un disc din ala cu saptamanile unde se uita si doctorii si stiu ca prima zi din saptamana 28 e inceput din luna 7.........
poze
Iri +24 si Iris
poohy spune:
Vali, programul normal e de 8+1 = 9 ore. Eu stau si dupa sot care lucreaza tot pe aici - sa mergem impreuna cu masina - ca altfel tb sa schimb 3 autobuze super-aglomerate si fac 1h si 1/2 de la servici pana acasa
Deci e normal sa ma doara in continuu? Si noaptea cand ma trezesc imi dau seama ca ma deranjeaza. Si chiar am dat in paranoia, cred ca citesc prea mult pe net... Am citit si un post cu o graviduta care zicea ca abia la 36 de saptamani are sanse bebe sa supravietuiasca, si desi stiu ca nu e adevarat, tot m-am speriat
Iri, Alyna24, si mie mi-a placut ecografia in Medsana Primaverii la Herghelegiu. Am avut si noroc ca eram prima programare pe ziua respectiva si am asteptat numai o ora pana a venit doctorul - ca am experienta de asteptat peste 2 ore de cate ori ajung in sediul din Primaverii :))
Anca
24+ 
poze
bebelusa
Vali5 spune:
dideip, si noi facem cursul pe care l-ai facut tu. De fapt este o singura programa dupa care predam, dar sunt 2 tipuri de certificate (in functie de ce doreste cursantul) - unul cu recunoastere nationala si unul cu recunoastere internationala.
Valentina
27+ 
Poze
poohy spune:
Uf, ce vertiginos va apropiati de luna a 7-a!
Eu mai am 4 saptamani (de fapt 3 si 4 zile). O sa sarbatoresc intrarea in luna a 7-a la intalnirea de la Pizza-Hut ;)
Anca
24+ 
poze
bebelusa
Vali5 spune:
poohy, si eu mai stau uneori dupa sotul meu, ca sa mergem impreuna acasa. Am noroc, ca sotul are de multe ori masina de munca la dispozitie, asa ca imi ramane mie masina noastra.
Nu stiu cat e de normal sa te doara continuu. Cel mai bine ar fi sa-l intrebi pe medicul tau. Eu am intepaturi, dar nu continuu, si cand i-am explicat dr meu ce simt, a zis ca e normal si nu trebuie sa ma ingrijorez.
Valentina
27+ 
Poze