** Mamici de Mai - Iunie 2007 ** (24)
Raspunsuri - Pagina 21
piticasigogosica spune:
Fac ce fac si trag cu ochiul la voi...![]()
Dideip condoleante pentru matusa ta!
Ancamari fi tare si cu credinta in Dumnezeu!Si stai cumintica in pat!
Serbanela ai grija cu febra.Nu e mai mare de 38 ,nu?
Motannel si tu cu vinul?
M-am mai linistit cu vinul.
Eu nu beau Cola ci Pepsi ![]()
,am schimbat brad-ul!
Offf de cand zic ca va pun poze,dar zilele astea promit!
poze
Iri +24 si Iris
chiquitita spune:
Pauly, AM MANCAT CAPSUNI SI DE PORUMB MI-A TRECUT!
Eu am mai baut de doua ori cola si am vomitat, in schimb mai beau cafea din cand in cand ca sa ies afara. Mai beau si putina bere din cand in cand, cred ca am stat si prin detergenti...
Pepsi, ce are rau Vitamina E? Crema mea de burtica are Vitamina E. Stiam ca trebuie sa ma feresc de Vitamina A.
22+ 
andradap spune:
Pepsi, multumim mult pt. retete
. Dar... la cuptorul cu microunde cum putem face orezul cu lapte... ca SINCER ma tenteaza ![]()
Motannel, intr-adevar e o realizare ca am reusit sa ma las de fumat, mai ales ca NU as fi crezut ca pot fi in stare... la cat fumama de mult, dar, PT. PUIUL MEU ce nu as face??? Chiar nu am simtit lipsa tigarilor absolut deloc... UIMITOR, dar chiar asa a fost!
YOYOYO, multumim pt. site-ul cu muzica clasica pt. bebelini!!! 
Serbanela, imi pare rau ca ai dureri...de spate (sau de rinichi?), si sper sa iti treaca cat mai repede...
... PS: trimite-ne si noua zapada... Sau voi nu vreti fetelor??? ![]()
Ancamari, imi pare rau ca nu se mai gaseste medicamentul prescris, dar SUNT CONVINSA ca cineva acolo sus va avea grija de tine si daca stai linistita totul are sa fie bine!!! 

Fetele... stti ca ma plangeam ca nu-l simt pe bebe deasupra buricului... ei bine adineauri tocmai am facut un pocinog 

Ooof... ce mama denaturata sunt!!!! Am vazut ca uterul este intarit... si am apasat ca sa ma conving si era foarte tare... mai tare ca de obicei, cam la 2-3 cm deasupra buricului... Am palpat in jur... si am descoperit ca ceea ce apasam eu tare, si simteam era capsorul copilului... sau cel putin asa cred... pt. ca era ca o mingiutza de tenis (ca dimensiuni) care era mai tare... in rest uterul era moale... Si tot apasand eu asa ... la un mom. dat a inceput sa se miste... Si am vazut clar cum s-a miscat acea umflatura tare...
Pe moment m-a socat... dar apoi...
am inceput sa plang de frica sa nu-l fi traumatizat pe bietul copil!!!
... Voua vi s-a intamplat sa ii simtit capsorul???
POZA Bebe
Antonio din Sapt.16
Andrada
26+ cu
Antonio
pauly spune:
serbanela
eu nu am fumat...cred ca te refereai la Andradap.
insanatosire grabnica.
mergem sa facem nani.va pup.
22+
Riana Alessya
poze
andradap spune:
Chiqui, din cate stiu eu:
Vitamina E poate facilita absorbtia, depozitarea hepatica si utilizarea vitaminei A.
Vitamina E strabate bariera placentara în proportie de 20-30% din concentratia plasmatica materna.
Vitamina E are si un efect HIPOTENSIV... ori in sarcina de regula femeile au tensiunea scazuta oricum!!!
Nu exista studii care sa evidentieze siguranta administrarii vitaminei E la femeile gravide
Vitamina E se excreta in laptele matern. Deoarece nu se stie ce efecte are asupra sugarului se va lua in considerare fie intreruperea tratamentului, fie intreruperea alaptarii.
POZA Bebe
Antonio din Sapt.16
Andrada
26+ cu
Antonio
andradap spune:
Chiqui, oricum eu stiam ca nu este BENEFICA vitamina E in doze mari.... Eu de exemplu am luat Vitamina E si ac. folic pana in sapt. 12 de sarcina...
Pauly, noapte buna si tie!!! 
POZA Bebe
Antonio din Sapt.16
Andrada
26+ cu
Antonio
andradap spune:

Eu acum mi-am dat seama...azi este 6 FEBRUARIE!!! Pai... UM la mine este 6 AUGUST... deci daca stau sa fac un calcul... oficial de azi intru in luna a 7-a!!! IUPIIIIII 

Ce tare ma bucur... inca o luna... si apoi alta, si dup-aia ultima!!! 
PS: Parca nu mai e asa mult!!! ![]()
POZA Bebe
Antonio din Sapt.16
Andrada
26+ cu
Antonio
lavini spune:
buna gravidutelor,
dupa cateva saptamani de citit acest forum mi-am luat inima in dinti si m-am alaturat voua.De maine intru in 22 de spatamani si sper sa fiu alaturi de voi pana la nastere si dupa.
multe salutari de la mine si bb-ul meu
michigan spune:
la multi ani andradap
nu mai e mult
si eu sunt tot de 6 (septembrie)
cu o lua mai mica
noapte buna tuturor burticilor