** Mamici de Mai - Iunie 2007 ** (24)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monicoasa spune:

Buna fetelor
am si eu o intrebare: stie cineva daca in ploiesti exista centru pentru exercitii de gravida? as fi interesata sa incep si eu....ma chinuie o durere de spate de o saptamana si cred ca daca incep exercitii poate...who know?
Am inceput sa fac si acasa dar .....sunt cam lenesa
Va pup si sa auzim numai de bine
Monica 26 sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns michigan spune:

salutare
vali5sa te faci bine si eu am avut dureri de rinichi si stiu ce inseamna, slava domnului ca nu am avut probleme de cand sun insarcinata, multa sanatate
petit_ange felicitari pentru primul tau contact cu bb, noua ni se pare cel mai minunat ucru sa stam in pat cu mainile pe burtica si sa-l asteptam sa danseze, si e foarte generos cu noi, cand incepe are un adevarat program
dideipmersi de informatie, eu sunt cam noua in tot ce inseamna calculator si posibilitatile pe care le are acesta, da ma fac eu mare da asa am inceput deja sa fiu
unde e talia mea de altadata?
andradapsi toate fetele care mergeti la intalnire va rugam sa trimiteti poze
tare as vrea sa vad atatea burtici la un loc
puici dulci si aveti grija de voi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns michigan spune:

alyntabine ai venit la noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancamari spune:

Buna seara burticutelor!
Am citit tot ce ati scris.
Eu am folosit week-end-ul pt odihna si curatenie.
Vineri seara va anuntam ca mi-a gasit cineva medicamentul pt ureaplasma in Austria, mai ales ca dr meu insistase sa-l iau, dar ieri am aflat ca de fapt medicamentul nu se mai produce de aproape 1 an si ca nu mai e nici o sansa sa-l gasesc (ultimul stoc produs a expirat deja). Pe de alta parte poate ca a fost vreun motiv pt care a fost retras.
Asa ca acum stau cu sufletul la gura sa nu mi se intample tocmai mie iremediabilul (in cazul de fata ruperea membranelor) pana macar in sapt 35 cand bebe ar putea fi recuperat. O sa mai vorbesc cu dr peste 3 sapt la vizita lunara, poate are vreo alta solutie de prevenire (cerclaj, stat in pat), orice numai sa fie bebe bine.
Cand i-am zis dr-ului ca s-ar putea sa reusesc sa iau antibioticul, a insistat sa-l gasesc pt ca el deja isi face probleme pt mine daca nu-si face efectul Wilprafenul (asta fiind ultimul medicament din antibiograma cat de cat permis in sarcina). Acum imi este teama sa-l sun iar si sa-i spun ca nu mai am ce sa iau, cine stie ce imi mai spune si ma panichez si mai tare.
Pe de alta parte vineri seara l-am sunat si pe dr Niculescu de la Giulesti care m-a certat ca nu am facut analiza pt ureaplasma inainte sa raman insarcinata. Bine ca nu m-am mai dus si pana la el, cred ca ma facea praf si ma si enervam aiurea. Eu nu am programat copilul asta desi este foarte dorit; intentionam sa ma duc sa fac analizele dupa vacanta din septembrie, dar eu tocmai in saptamana aia de vacanta mi-am dat seama ca am ramas insarcinata. Bebe a vrut sa vina mai repede cu 1-2 luni si nu a mai asteptat. Si acum asta e situatia. Cate dintre noi am stiut ca sunt atat de multe analize speciale? Ce sa mai zic, ma simt eu un pic vinovata aici dar nu pot da timpul inapoi.
Sincera sa fiu imi este greu sa traiesc cu spaima asta oribila in suflet dar trebuie sa rezist.

Anca, 25s+Andrei Cristian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mica0307 spune:

Ancamari incearca sa te odihnesti mai mult. Sa nu te obosesti, sa nu ridici greutati, mai ia-ti din cand in cand cate o zi libera de la serviciu in care sa stai in pat sau pur si simplu sa te odihnesti. Si roaga-te la Dumnezeu, ca exista cate unul pentru fiecare.

Mica 25+ Maya Alexandra

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Motannel spune:

Buna seara!

Dianalaura, condoleante petru bunicuta! Fii tare!

Paula, codoleante pentru matusica!

Alynta,bie ai venitprintre noi!

Iri, ma bucur ca sutem de-o seama! Maine incheiem saptamana 25. Despre vin sa stii ca si eu mai beau din cand in cand chiar un pahar si fara apa! Imi placea la masa de pranz inainte de sarcina si nu cred ca e rau daca o data pe luna mai servesc un paharel!
Stiu pe cineva care timp de 9 luni a baut zilnic bere chiar si cate 2 litri! Iar copilul pare in regula! Speram sa nu aiba efecte mai tarziu, nu?

Andrada, felicitari pentru faptul ca ai reusit sa reunti la fumat! E mare realizare!

Sa stiti ca si porumbul la cutie e bunut de-o pofta! Cred ca s-a mai raspus pe aceasta tema, dar ...

ASTAZI AM GASIT PIERSICI SI AM MANCAT PE SATURATE!!!!!!!!!!!!!! Culmea e ca sotul meu a mai gasit si mi-a luat in doua cazuri cu 200000 si 250000 pe kg! Azi au primit la Kaufland (aveti asa ceva in oras?) si piersici si nectarine cu 99900 lei! Convenabil si ... BUNE!!!!!!!!

Motannel, 24+, Teodora

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns yoyoyo spune:

Buna burtici,

Multumesc fetelor pt. parola de la mailul comun.

azi am cautat si gasit un site unde poti da jos muzica clasica

enjoy muzica de pus la bebei

poze cu yo

salve

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pauly spune:

vali5 insanatosire grabnica..iar ptr durerile de rinichi incearca sa iei no-spa.oare de la apar durerile de rinichi...sau colicile?

ancamari i-mi pare rau ca nu ti-ai gasit medicamentul.
incearca sa te odihensti cat de mult poti poate asa poti preveni ruperea membranelor.cred ca esti foarte necajita si speriata...dar roaga-te la Doamne , Doamne...si te vei simti mai bine.un ptr tine.

22+Riana Alessya
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns serbanela spune:

Buna dragelor!
In sfarsit am reusit sa citesc tot ce ati scris.
Diana si dideip - condolnte pt decesele din familiile voastre. E dureros sa te desparti de cineva drag...
Vali - siti e sanatate .
Mary_lou - succes la cerlaj...lasa ca o sa fie bine.
Petit - ai vazut ca pana la urma a fost bine?
Fetelor, m-ati disperat cu poftele....v-am citit si am constatat ca pe mine nu ma incearca pofte de astea decat rar...poate si din cauza ca aici gasesc aproape toate prostiile (acum pap o piersica).
Pauly felicitari pt ca te-ai lasat de fumat...stiu ca e tare greu.
Elteka, sa stii ca eu beau dimineata cateva guri de cafea (fac pt al meu sotzulahe si imi las si mie cateva gurite)...cat despre cola...mai am uneori pofta si imi cumpar cate o sticla de jum. din care beau cate 2 zile.... daca nu exagerezi cred ca e ok... despre vopsea, nu stiu cu siguranta daca afecteaza sau nu, asa ca, desi am nevoie, nu ma voi vopsi inca.
Cu bautur sa stiti ca mai beau si eu cate o gurita de bere sau vin, apoi ma intind in pat ca tare repede ma ametesc (sotzulache rade de mine - zice ca probbil mai rezistnt e bebe ca mine).
Despre noi nu prea am vesti bune...ieri m-au durut rau burta si salele...aveam senzatia ca mi se rup salele in doua.... si unde mai pui ca am avut iar febra si sunt si mucioasa. Toata ziua si toata noaptea am stat cu o "bashica" cu apa calda la picioare - burta - spate....acum sunt mai bine dar si ieri pe vremea asta eram bine...asa ca Dumnezeu stie ce va fi...
Am de gatit ca am comanda de varza cu costita proapeta (sper sa nuva fie pofta), asa ca , acum cat sunt bine, ma duc sa ma apuc de gatit...

PS: Fetelor, la mine ninge intr-o veselie si e tare frig ...

Va imbratisam si pupici la burtici!

Elena 22+3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Motannel spune:

Ceva din ce zicea Pepsi mi-a atras atentia! Pot aparea ceva probleme daca folosim parfum in perioada sarcinii?
Stiti ca suntem mai sensibile la mirosuri si unele gravidute nu suporta murosul de cafea, parfum, ruj, dar eu, daca nu am avut greturi, nu am simtit nici nevoia de a renunta la parfum! Ma simt bine! Ce parere aveti?

Motannel, 24+, Teodora

Mergi la inceput