** Mamici de Mai - Iunie 2007 ** (24)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dideip spune:

Eltekanu este nici o problema daca te-ai vopsit si eu m-am vopsit si am inteles ca nu dauneaza cu nimic(chiar si pe DC intreba o graviduta la doctorul va raspunde si i sa spus ca nu dauneaza cu nimic in sarcina vopsitul parului)

Paula27+

poze

poze bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mica0307 spune:

Burtici am ajuns si eu repejor acasa (ca de, suntem la program de gravidutze), am cumparat lapte si gris si am facut gris cu lapte. AM pus deasupra dulceata de visine si acum astept sa se raceasca sa pap .

Andrada nici eu nu mai beau cola de ceva vreme. Am observat ca se agita foarte tare dupa ce beam si am zis ca mai bine nu. Da sa vezi ce cola rece beau eu dupa ce nasc. De'aia la 0,25 .

Elteka daca contractiile nu sunt dureroase nu ai nici un fel de problema. Poate sa iti trimita niste No spa de acasa pentru orice eventualitate, da dr mea zice ca daca nu ma doare nimic de ce sa iau???

Dideip imi pare rau pentru matusa ta . O sa te asteptam la intalnire.

Liviana mai esti?? Vorbim maine pe mail cum mergem la curs. Poate ne intalnim si mergem impreuna.

Mica 25+ Maya Alexandra

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pauly spune:

elteka si eu m-am vopsit.doar in primul trimestru am avut interdictie.si acum folosesc vopsea fara amoniac.

dideip condoleante.sa incerci sa depasesti momentul cat mai repede ...de dragul bebeului.

elteka cand ai contractii trebuie sa iei no-spa.
mica ma bucur ca ti-au iesit analizele bine.cu ciupercuta se rezolva si eu am avut la ultimul control si am luat tratament ...si o disparut.

moko nu baga toate babele in seama.

22+Riana Alessya
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns petit_ange spune:

Merci. la toata familia de mamici de mai-iunie. Da, sunt printre cele mai micute din aceasta familie de burtici, si acum ca il/ o simt sunt intr-adevar mai linistita si Andrada, aveai dreptate, chiar ma face sa zambesc cand se agita!
Si eu m-am vopsit dar cu vopsea fara amoniac si din cand in cand mai beau cate o gura de cola.
Dideip, condoleante.

19+

The world is full of wonders if you look with open eyes!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IULIABRAILA spune:

am vazut ca si voi ati inceput cu poftele.
si eu care credeam ca am luat-o razna cu cascavalul afumat si impletit, capsunile si porumbul meu fiert. din care tot rod de vreo saptamina ca nebuna !
si trebe sa ma duc in galati pt asta, ca la noi nu gasesc chiar de toate.
aaa, sa nu uit, si rosioare mici...tot aici am vazut si m-au apucat...toate alea....
vaiii de capu' meu, sper sa nu ma gindesc si la alte alea alea...ca este de rau. si parca si de ...pofte...uau.....
IULIA

22+MARIE FLOR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns petit_ange spune:

ups... scrisesem in loc de "familie de mamici de mai_iunie", familie de "maici" de mai-iunie! dar am facut deja rectificarea de rigoare!

19+

The world is full of wonders if you look with open eyes!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andradap spune:

Eu de-abia astept sa fie o data 5 martie!!! Din doua motive:

1.) Mai trece o luna!!!

2.) Sa ne intalnim in sfarsit... makr cateva din cele de pe-aici!!! Iar la restu' care sunteti departe ne vom gandi cu DRAG!!!

Ooof... ma mai gandeam la ceva... Oare cum vor reactiona cei de la PIZZA HUT cand vor vedea vreo 20 de BURTICI???

PS: Eu una nu am observat ca ar fi mai agitat bebe cand beau COLA... El e agitat de fel!!! Ca mamik lui!!!

POZA Bebe Antonio din Sapt.16
Andrada 26+ cu Antonio

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sobi spune:

Fetelor, ma faceti sa ma simt o mama "depravata"! Eu am baut chiar ieri o sticla de cola la jumate, cam o data pe saptamana beau si un paharut de vin, iar de vopsit m-am vopsit incepand cu trim 2. iar legat de ..oficial imi merge bine!

In rest eu zic ca am fost o mamica constiincioasa!

Si eu si sotul ne-am ingasat 4kg jumatate; si mi-a promis ca nu tine regim de slabire pana cand nasc.

Dragelor, pe mine nu mai contati pentru intalnirea de la pizza hut, pentru ca nu am cum sa ajung nici macar la 18:30 acolo, eu am office-ul in pipera si e tare aglomerat seara.

va pup.

Andreea 19+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pauly spune:

fetele m-ati omorat cu porumbul fiert...cand merg la Timi ma duc la KFC sa-mi cumpar.

petit_ange ma bucur ca ti-ai simtit puiutul...ii un sentiment unic.

pe mine ma cam doare capul...cred ca de la tensiune.
am si eu o intrebare "voi faceti exercitii ptr elasticizarea perineului?(cica ajuta la nastere si sa nu ne rupem cand iese gombotelul."cica se contracta perineul si se relaxeaza, se face de zece ori pe zi pana la nastere.eu am incercat azi si m-am si lasat pagubasa...ptr ca m-o intepat putin intr-o parte.nu vreau sa va povestesc ce m-o mustruluit sotul meu. dar bine ca m-au si lasat imediat intepaturile.m-am lecuit...nu sunt o graviduta care poate face gimnastica ....o sa fac dupa ce nasc bebelina.

pupici

22+Riana Alessya
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pepsi spune:

dianalaura, sincere condoleante ptr bunica ta, eu, mi-am pierdut toti bunicii, stiu cum e, fii tare ptr bebitul tau, ai mare grija de tine!

mica, da, ditamai burtoiul am.....la prima sarcina aratam asa pe la 7 luni!

mari, in legatura cu cremele sint f periculoase cele antirid(de obicei au retinol,sau derivati de la vitA, vitK si E), unele creme ptr vergeturi(au cafeina si alte produse), trebuie citite bine etichetele ca scrie daca e ok in sarcina!ai perfecta dreptate produsele ptr bebelusi sint bune!ha ha, poate e un baiat pitit printre fetite acolo, iti tin pumnii si astept vestile!uite ce zice intr-un articol `Ftalatii din oje si parfumuri produc malformatii
Gravida trebuie sa stie ca pe piata exista produse cosmetice care au in compozitie numeroase ingrediente ce pot influenta negativ dezvoltarea sarcinii. (...)`este important de evitat produse care contin pesticide(ptr curatat in casa, sau distrugere insecte insecticide)solutia ptr curatat aragaz,

poohy, merci ptr aprecierile la poze!

pauly, merci esti o draguta, sint tare mindra de burtoiul meu, daca la primul l-am mai ascuns, acuma sa ma vezi ce haine strimte port!nu am luat multe kg, 5, dar mai aveam 5 de la prima sarcina in plus si am mai luat 4 cu a doua......deci burtoiul meu nu e numa bebe , da sa ramina secretul nostru!

mary lou, mie mi-au pus sonda ptr urinat inainte sa nasc, ca eram amortita de la epidurala si nu ma mai puteam da jos din pat, nu am simtit nimic!

andra, multam de aprecieri, astept si eu pozele tale, cu Pm-ul nu stiu ce-ai facut dar e ok acuma se vede!eu, orezul cu lapte-l fac la microunda ca n-am deloc rabdare sa amestec!

iliabraila, tinem pumnii la eco!

alynta, bine ai venit!

reteta orez cu lapte :Ingrediente
Pentru 10 portii:
* 300 g orez,
* 1,500 l lapte,
* 200 g zahar,
* 3 g scortisoara,
* 5 g sare.
Mod de preparare
Orezul se alege de corpuri straine si se spala. Laptele se fierbe, iar cind da in clocot se adauga orezul, amestecind continuu. Se continua fierberea la foc moderat. Cu 10 minute inainte de terminarea fierberii, se adauga zaharul si sarea, amestecind pentru a nu se lipi de vas. Dupa ce a fiert, se asaza in compotiere sau farfurioare cu scortisoara deasupra. Se serveste cald sau rece.
eu, orezul l-am facut la microunda, a iesit super, si nici macar nu am tot amestecat, nici nu s=a prins!

gris cu lapte:
Pentru 10 portii:
* 200 g gris,
* 1,500 l lapte,
* 200 g zahar,
* 250 g sirop de fructe,
* 10 g sare.
Mod de preparare
Grisul se toarna in ploaie, cite putin, in laptele care fierbe in clocot, amestecind continuu. Se continua fierberea la foc moderat, amestecind continuu. Se adauga sarea si zaharul, cu 10 minute inainte de terminarea fierberii. Dupa ce a fiert, grisul se pune in compotiere sau in farfurioare de servire. Se serveste cald, cu sirop de fructe deasupra.

din comoditate si lipsa de timp mai nou imi cumpar de la magazin gata facut!

vali5, sanatate multa!mai am o prietena cu crize de rinichi, apar in sarcina si dispar apoi!da, am burtoi mare, e a treia sarcina totusi, cica prima se cunoaste mai tirziu, asa a fost, si acuma vad ca e mai mare ca si prima la aceeasi virsta!(am si pozele cu prima!)

petite ange, felicitari ptr bebe miscaret!

elteka, ma faci sa rid de fiecare data, na uite un pupic ptr sandwiciul scapat, ti-as da eu unul ca am pe masa!nu i-ai facut nimic lui bebe, stai linistita, asa e la prima sarcina!cind se intareste burtikul e absolul normal, nu trebuie luat NIMIC si facut NIMIC daca sint nedureroase!e uterul care se pregateste ptr ziua H.uite un articol se numesc Contractii Braxton Hicks. Aceste contractii, neregulate, isi pot face aparitia incepand cu saptamana 20 de sarcina si pot fi simtite mai devreme de femeile aflate la cea de a 2-a sarcina. Durata acestor contractii este in general cuprinsa intre 15-30 de secunde, dar pot dura si pana la 2 minute sau mai mult. Mai mult sau mai putin dureroase si posibil incomfortabile, contractiile Braxton Hicks se resimt ca o incordare puternica a uterului in partea superioara si relaxarea lui graduala. Aceste contractii cresc in intensitate in ultima luna de sarcina, devin mult mai frecvente si posibil mai dureroase. Desi nu pot declansa nasterea, aceste contractii pot duce totusi la dilatarea colului uterin creind senzatia ca urmeaza nasterea inainte de vreme. Daca aceste contractii devin insuportabile si sunt insotite de dureri abdominale, ale spatelui sau ale pelvisului, si eventual sunt insotite de scurgeri vaginale, contactati urgent medicul. `Bea mai cola aia, ca nu-i nimic, si eu mai beau un pepsi rece!

va pup pe toate!

Flavia 22+ si mama lui Dominic 17 mai 2004
albumele de familie

Mergi la inceput