** Mamici de Mai - Iunie 2007 ** (24)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andradap spune:

Fetele, care a trimis mail cu numarul de telefon??? Ca nu stiu care este nick-ul celei care a trimis...i-am dat un mail s-o intreb... dar pun mesaj si aici ca poate vede!!! Va pup...

POZA Bebe Antonio din Sapt.16
Andrada 26+ cu Antonio

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ELTEKA spune:

Fetelor, eu azi am tras chiulul, am intrat doar acum, insa de emotie ca ati scris 4 pagini, mi-a picat si sandvisul pe jos

Scuze ca am generat isteria asta in masa cu orezul cu lapte, dar e din cauza ca voi duminica ati fost "ocupate" , ori eu neavind chef, m-am apucat de gatit!

Chiqui si Andrada, ati reusit pina la urma???

Eu nu stiu cu Fulga voastra, dar se face asa cum au descris fetele, fie il fierbi in apa, fie direct in lapte. Eu pe la inceputuri fierbeam intai in lapte, dar duminica am pus numai lapte (mai adaug daca scade si orezul nu e bine fiert) si sint de acord cu Eimotto ca e mai gustos. Altfel, are gustul de la gradinita...unde il inmulteau cu apa sa ajunga la toti

Printre picaturi si amestecaturi, se mai trage cite o injuratura atunci cind te arzi - bravo Chiqui ! Apropos, voi n-aveti superstii? Eu daca ma ard la vreun deget ma gindnesc ca i-o aparea bebelului vreun semn...Sau sa furi ceva...

Asa creste bebe

Si asa creste burtica mea

Mergi la inceput

Mersi de raspunsurile cu cofeina versus fara. Acum sint si mai in ceata, mi-am mai descoperit o obsesie Faza e ca eu m-am vopsit Pepsi...daca i-am facut ceva lu' bebe?????? Mama, ca nu mai scap de paranoia, am luat-o deodata cu sarcina, asa ceva...Am sa-mi trag o mama de bataie...

Vreau sa zic ca azi am uitat sa-mi iau tensiunea, si m-am simtit mai bine!!! Bine, mi s-au umflat subit mainile, dar am fortat juma' de litru de apa si s-a dus!!!

Pepsi, si daca se intareste burtica=contractii, ce trebuie facut??? Mie mi se intareste citeodata, desi am impresia ca fie ma balonez de la mincare, fie nu beau apa ca lumea. dar astia pe aici nu mi-au prescris nimic-nimic... Trebuie neaparat No-spa? Sa-i zic maica-mi sa-mi trimita...

Cu ceaiurile sint total de acord! Eu cumpar numaid e fructe pe acre scrie fara cofeina...

Dar sa stiti ca eu tot la o cola dietetica visez dupa nastere...O sa fie vreo 30 de grade...Mama ce-am sa mai lipai una...Poa' sa urle ala micu' cit vrea, 9 luni am asteptat...

Raluca, au japonezii ceai de anason si chimion???? Sau tre' sa import si d'alea din Romania, macar sa ma pregatesc. Sotul meu are un stomac de groaza, ca socru-meu. Daca si fiu-miu o sa se inscrie in categoria lor, soacra mea imi prezice ca n-am sa incid un ochi in primele luni...Superb!

Asa creste bebe

Mergi la inceput

Madi, iti zic pe 16 de fibrom!

Pepsi cool poze!

Pauly, m-ai ajuns din urma

Andrada eu iti vad tot timpul PM...

Raluca, al meu workshop e pe 21, dar mai verific o data. pe 19 seara o luam intr-acolo, si pe 21 seara zburam inapoi.

Ce mai era????
Iar m-a prins miezul noptii pe forum...Ma dcu sa-mi consolez sotul. pe maine de pe fusul asta orar!

Asa creste bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Florentina Roman spune:

Buna, burticutze!
Mama, da ati scris, nu gluma, am avut de citit 12 pagini...
Sa incerc sa scriu si eu cate ceva despre subiectele fierbinti

De prin spt 6-7, cand am avut sangerarile, noi am tinut post de, dar la ultima vizita la dr, acum o spt, acesta ne-a dat dezlegare ptr vreo 2 luni!

Despre pofte, eu am avut inca din primele luni, imi era asa de rau ca aveam impresia ca daca manac ceva anume imi trece greata...Si acum am poftit la diverse compoturi, salate, ciorbe si, daca se poate, sa fie gatite de altcineva... Am cam usurat buzunarul familiei, ca am cam mancat pe la restaurant...
Piticasigogosica, si eu poftesc la vin...si inainte de sarcina nici nu ma uitam la el...imi place sa-l beau jumi-juma cu apa minerala, incerc sa nu exagerez, dar un pahar la o spt n-o fi foc! E singura pofta care m-a "tinut" mai mult timp.
Si beau si cafea! Imi fac dimineata una mica, pun o lingurita de cafea normala si una decofeinizata(ptr doua cesti, ca bea si tati), cu zahar si lapte si nu-mi incep activitatile zilnice pana nu o termin!

24+ si Tudor(5.07.2002)

Mergi la inceput

ELTEKA, pana la urma am facut gris cu lapte... Dar am uitat sa pun ZAHAR... ... Asa ca asta este... poate maine ma mai apuc, cand mi-o trece supararea ca am putut sa uit in halul asta!!!

Andrada 26+ cu Antonio

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dideip spune:

Salutare la toate gravidutele.
Doamne deja aveti 12 pagini, tare greu mia fost sa va citesc pe toate azi. Eu nu am mai intrat de Vineri pentru ca in weekend nu am calc acasa si am avut si o problema, a murit o matusa dea mea(sora mamei mele care avea 51de ani)si a ingropat-o astazi. mia fost tare greu sa merg la ea si sa nu o pot vedea(nu m-au lasat sa o vad moarta ca se spuna ca isi schimba culoarea copilul daca vezi mort la fata)dar pe de o parte este mai bine ca o am in memorie cum era ea cand era in viata.Nu doresc la nimeni sa treaca prin ce am trecut noi cu moartea matusii mele.Mam invoit de la servici pana la ora 13 si am condus-o pe ultimul drum cu toata familia.
Acum sa incerc sa va raspund la cateva dintre voi care imi mai aduc aminte:
Vali5 nu te supara dar unde lucrezi tu?
Michigan mai ai inca 3 mesaje pana la 10 si apoi iti va fi mai usor de scris si iti va aparea si mai repede mesajele
Chiqui la KFC vei gasi un porumb asa de bun (cred ca il fierb in lapte sau ii fac ceva cu unt ca este tare gustos si merita odata la nu stiu cat si ptr, bebe sa iti iei unul)
Fetelor eu in principiu sunt de acord cu ora de intalnire dar voi intarzia pentru ca eu ies la ora 18 de la servici deci pe la 18.30 cred ca voi ajunge(sa imi opriti si mie un loc)
in rest imi voi mai aduce aminte pe parcurs ce trebuie sa mai scriu.
toate gravidutele

Paula27+

poze

poze bebe

Mergi la inceput

Fetelor, nici voi nu ati baut deloc Coca Cola??? Ca vad ca ELTEKA chiar nu a pus gura deloc!!! Eu recunosc ca am mai baut!!! Doar cafea am ELIMINAT de TOT... ah... si tigarile... eu care fumam 1,5 pach pe zi, de cand am ramas insarcinata nu am MAI FUMAT!!!

Andrada 26+ cu Antonio

Mergi la inceput

dideip, imi pare rau pt. matusa ta!!! Dar sper ca tu sa treci cat mai repede peste acest moment si sa te bucuri pe deplin de sarcina!!!

Andrada 26+ cu Antonio

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dideip spune:

Scuze pentru greselile de ortografie dar am scris in graba.
in legatura cul-am facut fericit pe sotul meu sambata dupa 2 saptamani(mai rarut ca este mai dragut)dar a zis ca vrea sa gasim o modalitate noua ca in ritmul asta nu mai poate ca m-am facut mare rau si daca stau pe el il omor cu zile

Paula27+

poze

poze bebe

Mergi la inceput