** Mamici de Mai - Iunie 2007 ** (24)
Raspunsuri - Pagina 17
oanaclaudia spune:
Buna fetelor !
Am mai aparut si eu pe aici.Am ceva de recuperat!
Vali pt durerea de rinichi sa iei no-spa si scobutil supozitoare,macar cate doua pe zi .Si eu am probleme cu rinichiul si doctora mea asa mi-a recomandat. Mai alina putin durerea si o face mai suportabila.Asta e , probabil ca apasa uterul pe ei, cine stie.
Fetelor si eu sunt de acord cu intalnirea din martie,asa ca sa ma treceti si pe mine pe listuta.
Ma duc sa ma apuc de invatat ca sambata am iar examen . Va pup pe toate gravidutele!!!!!!!!!!!

25 s
oanaclaudia spune:
A si referitor la pofta de porumb : de ce nu va luati o cutie de porumb de la Bonduell, caci este f bun.Macar va mai satisfaceti pofta!
Vali5 spune:
oanaclaudia, multumesc de sfaturi. Cu Nospa ma mai calmez si eu. Cat despre pofta de porumb, nu e chiar asa mare, incat sa nu ma mai gandesc decat la asta. Si am mancat porumb la cutie, dar alta e placerea sa iti infigi dintii in coceanul de porumb ![]()
Bafta multa la examen!
Valentina
27+ 
Poze
mica0307 spune:
Asta am vrut si eu sa zic. Sa va luati o conserva de porumb fiert.
Hai ca mi-ati facut pofta de gris cu lapte. Imi fac si eu in seara asta. Si cu dulceata deasupra 
.
Am fost si eu la medicul de familie cu o listuta lunga de intrebari. Mi-au iesit si analizele de urina si secretie si am o mica candida de la antibioticele luate in decembrie. Probabil saptamana viitoare dr gineco o sa imi dea ovule. In rest totul bine si frumos.
Mica
25+
Maya Alexandra
Poze
petit_ange spune:

in sfarsit simt si eu ca se misca bebe
de vreo 2 zile simt din ce in ce mai tare, parca sunt bulisoare in burtica! ce fain!
19+
The world is full of wonders if you look with open eyes!!!
andradap spune:
Petit_Ange, ma bucur ca esti in sfarsit linistita!!! Si ca il simit pe bebe... Asa-i ca e un sentiment inaltator??? Nu-i asa ca te bine dispune de fiecare data cand il simti???
PS: Ia sa vezi ca se va face din ce in ce mai miscaret si mai PUTERNIC!!! ![]()
POZA Bebe
Antonio din Sapt.16
Andrada
26+ cu
Antonio
mica0307 spune:
Petit_ange felicitari pentru bebe miscaret.
Oanaclaudia te-am trecut in listuta pentru intalnire.
5 martie 2007 ora 17.30
Mica
25+
Maya Alexandra
Poze
piticasigogosica spune:
Buna burtici
Mai fetelor ce aveti de va chinuiti asa una pe alta cu poftele astea?!
Motanel deci suntem deoseama?si eu miercuri fac 25 in cap!Parca mai eram cu cineva???
Dianalaura condoleante!
Vas se pare ca esti cea mai activa dintre noi
,felicitari!
Msemcu succes la eco!
Michigen si tie!
Petit_ange bravo !Tu esti cea mai "micuta" dintre noi cu sarcina?
Si daca tot vorbiti de pofte,sa va zic ce poftesc eu cel mai des:VIN rosu sau alb,sec.Si acum imi ploua in gura
si asta cam de la inceputul sarcinii.Nu beauca mi-e teama dar daca am ocazia 1/2 de pahar cu apa la masa.Nu stiu ce-i cu mine!O fi de rau?
poze
Iri +24 si Iris
mary_lou spune:
Fetelor,va multumesc din suflet pt raspunsuri,in ultimul timp am trecut prin multe si acum mi-e o frica de mor!Abia am facut amnio si acum cerclaj,va dati seama!
Eu il fac la un cabinet particular si mi-a zis ca-mi da drumul dupa o ora-doua.Sper sa nu am nevoie de sonda.
Vali acum ma duc la Lutescu(el),ce stii de el?
http://community.webshots.com/user/maryana_ct
20+
ralucami spune:
Petit_ange bravo, felicitari! Asa-i ca te simti mai linistita acum?
Moko dar mamaia aia e sanatoasa?!?!?!
Cum poate sa abereze in halul asta si sa bage groaza intr-o graviduta? E clarvazatoare , vede cu raze X ca nu ai tu lichid amniotic suficient sau bebe nu e dezvoltat?!?!
Doamne ce ma enerveaza tipul asta de oameni !! Bine ca nu ai aplecat urechea la asa ceva.
Elteka eu unul din workshop-urile pe care le am in Kumamoto o sa fie pe data de 22 martie.( asa mi-au zis asistentele azi, ca le-am intrebat special in urma discutiei de ieri. Nu e confirmata data dar cam toata lumea e anuntata si si-au dat acceptul majoritatea .) Ne potrivim? Abia astept sa-mi zici. Ar trebui sa merg la un training din Fukuoka, tot in martie pe 11.(dar tura asta nu ma duc ca am o luna infernala, si mi-e frica sa nu ma apuce iar apendicul
). Tu cand spuneai ca ajungi in Kyushu? Si astept sa-mi confirme data pt cel de-al doilea meeting din Kumamoto (oricum o sa fie pe la finalul lunii cred).
POZE BEBE
Film eco 4D
Hai noroc si sanatate- ca-i mai buna decat toate!