** Mamici de Mai - Iunie 2007 ** (24)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns vas spune:

Chiqui, acum vad.Tu esti nascuta in 29 februarie??????????? No, da-o incolo! Pai si noi cand iti spunem LA MULTI ANI?????????? Pe 28 sau pe 1 martie. Si eu am un verisor , pe 29 a facut nunta.

O sa fiu si eu mamica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mica0307 spune:

Netza,

Dianalaura imi pare rau pentru bunica ta. Ai grija de tine si de bebe.

Pepsi ti-am vazut pozele. Ce ti-a crescut burtica.

Mica 25+ Maya Alexandra

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns msemcu spune:

Andradap, mi-ai luat vorba din gura: si sunt in mare pofta de pepeni. Asta de cand am vazut un film romanesc, cred ca era "Cum mi-am petrecut sfarsitul lumii" si i-am urmarit acolo pe vreo 20 de cetateni savurandu-si feliile de pepeni! Si parea asa bun si zemos

Flavia, spune-mi te rog mai multe despre cremele permise in sarcina! Sunt valabile numai cele special concepute pentru gravide? Am vazut fete care foloseau si creme din astea pentru copilasi. Astea nu sunt ok? Care sunt compusii de care ar trebui sa ne ferim?

Fetelor, astazi merg si eu la eco sa-mi vad fetele! Abia astept! Si probabil astazi afam daca s-au pastrat previziunile sau avem si vreun baiat asuns prin burtica!

Mari 20+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chiquitita spune:

Vas, in anii in care nu cade 29 februarie, mi-o serbez pe 28! Asa ama ales eu, pentru a ma putea bucura si de 1 Martie!
Am schimbat si eu saptamana!

dianalauraimi pare rau pentru bunica ta... Si eu am iubit-o nespus pe a mea, ea m-a crescut si a murit cu un an inaintea nuntii mele! Macar a apucat sa te vada implinita, pentru bunici asta e o mare consolare.

22+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns msemcu spune:

Dinalaura, imi pare rau pentru bunica ta! D-zeu sa o ierte iar voi sa v-o amintiti pentru multi multi ani de aici inainte! Ai grija de tine!

Mari 20+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mica0307 spune:

Andrada unde o sa pui listuta cu numere de telefon??

Mica 25+ Maya Alexandra

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vas spune:

msemcu, ce frumos o sa fie la eco.Bafta multa si sa ne dai vesti bune, daca ar fi si un baietel ar fi perfect. Ti-ai implinit familia dintr-o lovitura.
VREM POZE!!!!!!!!!!!! nu fetelor???????!!!!!!!!
Chiqui, bine gandit.

O sa fiu si eu mamica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns addinel spune:

buna dimineata la burtici.

am intrat sa va spun ca duminica a nascut o cunostinta de-a mea. natural, cu epidurala. si parca mi-a dat speranta si mi-a trecut frica de nastere cand am auzit-o zicand ca "ma duc neaparat la biserica sa ii multumesc lui D-zeu pentru cat de usor a fost". cel putin pe mine, speriata nr. 1 de durerile nasterii m-a ajutat ft ft mult. ma gandesc ca poate va va ajuta si pe voi

pupici la burtici

20+

"Adevaratii prieteni sunt alaturi de tine in momentele frumoase ale vietii, cand ii chemi si in cele rele...cand vin nechemati."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns michigan spune:

buna dimineata burtici
andradapmultumesc mult pentru carucior, acum sunt si eu in ranul lumii
maditrebuie sa ai curaj in legatura cu nasterea, dumnezeu ajuta burticile si pe bebelusii lor, sunt sigura ca o sa fie totul bine
dianalaura imi pare rau pentru pierderea pe care ai suferit-o, vita merge insa mai departe, un suflet pleaca, un sufletel vine
fetelor cred ca in curand sotul meu o sa-mi interzica acest forum
tot timpul l-am amenintat ca o sa poftesc capsuni in miezul noptii
dar pana acum nu am simtit nici o pfta deosebita
dar daca mai citesc mult aici.......
paulycu capsuni
andradapcu pepeni
motannelcu piersici
vai de noi
mie mi s-a spus la eco ca bb este foarte jos pozitionat
merg maine la ginecolog sa vedem ce zice
sper sa nu fie probleme
voi stiti ceva de asta?
puici si ma intorc la treaba

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns poohy spune:

Neata burtici,

Dianalaura, imi pare rau pentru bunica ta
Msemcu, bafta la eco! Poate e si un baietel pe acolo ;)
Pepsi, frumoase pozele :)

Si al meu sot se joaca ;) Si are 28 de ani :) Si fostii mei colegi mei de facultate mai toti se joaca si acum (tot la 28)... Bine, nu ca in facultate ca atunci numai asta faceau :D Acum se mai duc si la servici :))) Se joaca nitelus, cat au timp

Anca 24+

poze
bebelusa

Mergi la inceput