** Mamici de Mai - Iunie 2007 ** (24)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns eimotto spune:

Andrada - am gasit eu. In prima parte a paginii imediat sub titlul capitolului ai o lista de selectie pentru evaluarea subiectului. Bineinteles ca am evaluat si eu acum la 5 *

Mamica de Iulia (06.02.2004) si 26+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns serbanela spune:

Buna fetelor,
Eu iar sunt intarziata, ca intotdeauna....
Am apucat sa citesc ceva pana pe la pag 16 si apoi nu am mai citit. Pana astazi cand am citit cap. nou...asa ca am ceva "scapari". Se pare ca am luat raceala de la al meu sot si nu am nici un chef....tusesc, am frisoane, transpir, stau in pat...toate alea. Tot azi am aflat ca scoala mea (care trebuia sa inceapa pe 12 febr. ) s-a anulat ca nu erau destui studenti, asa ca mi-am propus sa ma apuc de invatat acasa pana una-alta.
Felicitari fetelor care stiu ce au ....despre sex..noi suntem cam la 1/sapt...despre carucioare, eu una nu as cumpara carut doar pt cand e bebele mic...o sa cumpar unul care e reglabil...e acelasi lucru... si asa sunt scumpe.
Nu mai stiu ce subiecte ati mai abordat (am uitat ce am citit vineri - sambata) asa ca nu va mai stresez.
Merg sa ma intind in pat ca nu mi-e prea bine...
Va pup si o seara placuta.

Elena 22+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andradap spune:

eimotto, mersi o sa ma duc sa votez si eu

Serbanela, iti doresc insanatosire grabnica!

POZA Bebe Antonio din Sapt.16
Andrada 26+ cu Antonio

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Motannel spune:

Buna seara, burtici!

Elteka, despre cafeaua fara cofeina eu stiu ca e mult mai nociva decat cea normala! Pentru decofeinizare si scoaterea cofeinei e trecuta prin procese chimice si deci, e fara cofeina, dar e plina de toxine si chimicale!
Am vorbit cu medicul meu si mi-a zis ca fara excese cafeaua e permisa in sarcina! Fara excese insemnand cateva gurite pe zi (o cafeluta mititica)!

Andrada, si sotul meu (la 30 de ani) se joaca mult pe calculator. El joaca Age of Empire, care imi place si mie! Jocurile prea zgomotoase nu ne plac, nici mie , nici lui, deci sunt mai norocoasa!
Eu inchei miercurea saptamana! Asa ca de joi scriu saptamana incheiata cu plus! Cred ca am inteles corect si scriu bine! De exemplu, pe 7 februarie inchei sapt 25, iar de joi, 8 februarie voi semna 25+ .

Fetele care poftiti capsuni, sa stiti ca au aparut. In Suceava se gasesc la Kauflad (aveti asa ceva in oras?) si aproximativ 250gr. costa 70 000 lei vechi. De o pofta e ok, nu mi se par scumpe! Mie nu-mi fac inca din ochi. EU POFTESC PIERSICI!!!!!!!!!! Am gasit doar 3, iar una era deja stricata! Abia astept sa-mi mai gaseasca sotul meu!

Despre ... vad ca sunt si probleme. De asemeea am vorbit cu medicul si mi-a zis ca e ok dar mai cu calm. Am mai zis acum cateva zile ... mai batraneste! Si nu ar trebui sa fie probleme! Important este sa nu apasati burtica!

Va pup si abia astept sa va citesc si maine1 Noapte buna!

Motannel, 24+, Teodora

Mergi la inceput

Eu astazi... nu stiu cum mi-am adus aminte de PEPENI ... si sincera sa fiu...de unde am zis ca toata sarcina (de pana acum ) nu am poftit la nimik... acum am simtit ca mi se face un gol in stomac cu gandul la o felie de pepene... ... Dar din pacate nu sunt pepenii de-acum ca aia din vara...

Andrada 26+ cu Antonio

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ManuC1010 spune:

Multumesc mult de urari fetelor .

Acum suntem bine, dar stam doar la pat. Cel putin pana pe 15 cand vom merge la control. Nu e chiar rau acasa, dar din pacate nu va pot citi prea des. Doar seara cand vine sotul acasa cu laptopul.

Ma bucur ca ce am povestit a ajutat pe cele care au avut contractii.

sanatate la toate burticile

26+

Mergi la inceput

Manuc... tinem pumnii sa iasa bine pe 15... si odihneste-te cat e necesar ca noi asteptam cumintele aici pe forum

Nopate Buna si tie!!!

Andrada 26+ cu Antonio

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pepsi spune:

poohy, contractiile le simti atunci cind ti se intareste burtikul ptr citeva minute, si apoi te lasa, nu dor deloc. la prima sarcina le-a simtit abia pe la 8 luni, acuma le simt deja de ceva vreme!poate inca nu le simti!

andra, multam fain ptr mail, da pai cum sa nu am nevoie, ai tot timpul ceva nou de invatat!sa stii ca nici eu nu-ti vad PM-ul activat sus pe bara!ciudat ca doar ti-am trimis mesaje, dar e drept ca am raspuns la ce ai scris tu!nu e o regula sa curga colostrul, la prima sarcina nu mi-a curs nimic!de altfel nici acuma...cu saptaminile de ex eu intru miine in 22s, deci pun la semnatura 22!vezi ca este un calculator in functie de ultimul ciclu!daca nu zi=mi si-ti fac cu programul meu!super filmuletul!

alyna, dulciurile nu sint bune, ca ingrasa si nu aduc nimic!si mie-mi plac, totul trebuie cu limita, ai grija cu cura de slabit in sarcina nu e buna, te poti abtine de la dulciuri de tot, ca nimic nu aduc la bebe, dar ai grija sa maninci echilibrat ca mai ai pina la 40 s, si in ultimele 2 luni se pun multe kg.si nu-ti fa griji ca apoi le vei da jos, eu, cu prima sarcina am pus 21 kg, si dupa 2 ani mai aveam doar 5 kg in plus, si am alaptat 1 an si 6 luni deci nu am tinut nici un regim in timpul ala!sanatoasa sa fii tu si bebe, atita conteaza!

chiqui, merci de capitol!sintem tare harnice, atit de harnice,ca am de citi din urma din cauza bolii....

elteka, si eu sint mare bautoare de cafea, dupa ce mi-au trecut greturile mi-am reluat cana de cafea zilnica jumate cofeinizata, e mai putin nociv decit sa bei multe ceaiuri care au teina, s-au facut studii despre asta, nu trebuie exagerat e clar, dar nu este interzisa....in schimb la alaptare nu am baut DELOC, de fapt am baut dar era decofeinizata total, din cauza ca nu vroiam sa-l tin pe bebe treaz, la ei ajunge o mica cantitate sa nu-ti mai doarma, e valabil cu ceaiul la fel, nu beau cafea dar beau ceai sa nu-i dau colici copilului, e o idee falsa total!(tot din cauza teinei care e ca si cofeina!)si din cind in cind mai beau si o gura de Pepsi, si nici atunci nu e nimic!e mult mai nociv sa te vopsesti in sarcina, sau sa folosesti unele creme!in schimb eu nu am avut deloc probleme cu tensiunea, din contra o am de obicei mica, si doar in sarcini o am buna!

fetelor miine intram in saptamina 22, bebe tare miscaret, am pus 5 kg pina acuma(dar asa am pus si cu primul, si apoi sa te tii in luna 8-9 am pus 10kg), am pus si eu poze cu burtoiul!(albumul sarcina a 3-a)

Flavia 21+ si mama lui Dominic 17 mai 2004
albumele de familie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianalaura spune:

fetelor, imi pare rau ca nu am apucat sa citesc noul capitol...iar voi lipsi cateva zile bune....bunica a decedat azi dimineata...eu sunt impacata ca am fost aseara si am vazut-o....si va rog nu va ingrijorati pentru mine..e normal sa plang si sa sufar..a fost bunica mea la care am crescut si unde mergeam cel putin o data pe saptamana.....dar sa stiti ca la gandesc si la bebe-ul meu....am luat mai devreme un no-spa si acum o sa ma duc sa ma fortez sa mananc ceva, chiar daca nu pot si nu imi trebuie nimic acum, dar stiu ca bebe are nevoie....

dia 24+ Stefan
bebe
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vas spune:

buna dimineata, hai ca am mai recuperat si eu din urma.
Cu saptamanile si eu o mai iau razna uneori, pun mana pe calendar si imi revin, dar atat de mult imi doresc sa treaca ca o mai iau inainte cateodata.
Andradap, eu de 3 zile am adus calculatorul cel nou acasa, deci seara am program de impuscaturi. Mie nu imi place deloc sa ma joc, dar al meu sot impusca la vietnamezi o ora. Dar cand il vad atat de incantat mi/e tare drag, asa ca nu ma supar. Iubirea asta.
Noi trebuie sa recunosc ca si cu partea de stam bine. Nu ducem lipsa de nimic, nu stiu cum face dar un pic daca ma i-a in brate ....., iar bebelina nici nu clinteste. Saracuta, ce-o zice?
Azi vad ca e mai vesela, e pe la coaste. S.a trezit de dimineata. Pe la 4.30 era fresh deja, dar a mai adormit putin pana la 7.
multi pupici si sa aveti grija de voi si de bebelusi.
ati vazut ce galerie e la mamici de ianuarie- februarie.?
Sa vedeti ce o sa fie la noi!!!!!!! uuuuaaaauuuu de abia astept.
mai vorbim.
Michigan felicitari!!!!!

O sa fiu si eu mamica

Mergi la inceput