** Mamici de Mai - Iunie 2007 ** (24)
Raspunsuri - Pagina 10
![](images/user_woman.png)
pauly spune:
chiqui ne putem lua de manuta...nu am facut sex de cand am ramas gravida si nici nu cred ca fac in graba...dar ii ok, suntem amandoi pe aceeasi lungime de unda, bebelina ii importanta ...si scuze ca ti-am facut pofta.22+
Riana Alessya
poze
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
chiquitita spune:
pauly, nu iti cere scuze! Referitor la sex, nu am probleme cu sotu' el respecta cu sfintenie ce zice dr! Nu vreau sa risc nimic, sincera sa fiu acuma nici nu mai imi vine!21+
andradap spune:
Chiqui, Pauly, dupa ultima mea experienta nefericita... trag concluzia ca e mai bine sa nu mai fac nici eu ... Si acum cand stiu, chiar ca parca nu mai simt deloc nevoia!!!
POZA Bebe Antonio din Sapt.16
Andrada 26+ cu
Antonio
pauly spune:
andradap si experienta ta m-o facut si pe mine si pe sotul meu sa renuntam total la idee.oricum parca nici nu simt nevoia...mai ales cca tot timpul is atenta la junghiuri sau intepaturi.
dupa ce nasc bebelina ...toata lumea o sa fie a noastra.
22+
Riana Alessya
poze
Vali5 spune:
Michigan, felicitari pentru caruciorul albastru!
Fetelor, eu am terminat programul de lucru si plec acasa. Abia astept sa ma intind in pat. Si tare as bea o bere!
Va pup si va zic de acum somn usor... pe partea stanga
Valentina 27+
Poze
piticasigogosica spune:
V-am mai citit acum,ca maine sa nu mai am atat de recuperat
Michigan felicitari pentru baietel!
poze
Iri +24 si Iris
andradap spune:
Fetele...am o intrebare... cum putem si noi sa votam SUBIECTUL nostru??? Sau in functie de ce anume se voteaza??? Ca vad ca mamicile de martie aprilie sunt fruntase... cu subiectul lor??? Voi stiti care e explicatia?
Va pup si somn usor celor care pleaca la culcare...
POZA Bebe Antonio din Sapt.16
Andrada 26+ cu
Antonio
Madi spune:
Buna seara, burtici!
Tocmai am venit si eu de la doctor. Cum spuneam, m-am dus la alt doctor pentru ca mai doream o parere in privinta fibromului meu si a modalitatii de nastere. Si se pare ca pana la urma va trebui sa incerc sa nasc natural. Doctorul mi-a spus ca pot aparea insa complicatii la nastere si travaliul va trebui urmarit indeaproape pentru a se putea interveni chirurgical, in cazul in care fibromul va impiedica coborarea copilului sau dilatarea. Asa ca eu pana la urma cred ca voi alege Municipalul in locul CFR2, ma gandesc ca fiind si spital de urgenta o fi mai bine echipat decat CFR2, despre care citeam de curand, la un alt post ca, din cauza ca erau multe nasteri, ramasesera fara truse sterile etc.
Tot ce pot spera acum este ca acest doctor sa vina cand mi se declanseaza travaliul si sa nu apara compicatii. Incerc sa nu ma gandesc inca asa de departe, pentru ca mi se face tare frica!
Michigan felicitari pentru baietel!
Elteka sa ma tii si pe mine la curent cu ce spune doctorul tau despre fibrom si modalitatea de nastere.
Madi +
Asa creste bebe!
"Daca ti se pare ca esti prea mic ca sa ai un impact, incearca sa mergi la culcare cu un tantar.”