** Mamici de Mai - Iunie 2007 ** (24)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cristinamaria spune:

'Neata!
Diana condoleante....
Andradap din cate stiu tu ai facut eco la dr Pop ... imi spui si mie daca face si 3-4D ( filmulet sau poza??) ... eu ma duc Joi la eco ... ultima data mi-a facut doar 2D si spunandu-mi ca am probleme cu placenta n-am mai avut curajul sa-i cer poza...Ideea e.. pot sa-l rog acum? Face si asta sau el face doar eco si atat?

cristina 27+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pauly spune:

buna dimineata burticute,

pepsi ai o burtica super draguta si maricica.

dianalaura condoleante.incearca cat poti sa nu te necajesti si sa papi ptr ca micutul Stefanut are nevoie.un ptr tine.

msencu bafta la eco.te asteptam sa ne povestesti cum se vad printesele.trebuie sa fie o imagine minunata, trei inimioare la un loc.

ManuC i-ti tinem pumnii sa fie ok la eco pe 15.pana atunci odihneste-te cat poti de mult.

am vazut ca vorbiti de cafea , eu trebuie sa beau una pe zi...slaba si aia, ptr ca pun zahar si lapte dar trebuie ca altfel ma doare capul din cauza tensiunii.cum o beau ma linistesc.oricum o cescuta nu se simte.
iar despre pepeni, cirese , capsuni....eu as manca de toate.

pupici,

22+Riana Alessya
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristinamaria spune:

... Si eu beau o cafea mica dimineata , cu acordul medicului...
Msemcu sa ne dai vesti de la eco!!
Off eu mai am 2 zile....

cristina 27+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mica0307 spune:

Fetelor sa intrati pe site la valentini e cu .ro sa vedeti ce super hainute pentru copii sunt. Sunt in Bucuresti pe Bd. Libertatii.

Mica 25+ Maya Alexandra

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mary_lou spune:

Buna fetelor,am revenit si eu,am citit tot din urma dar pana imi repar laptopul nu pot sa va scriu prea des.
Acum sunt ok,am mers la un alt medic si mi-a recomandat sa fac totusi cerclaj pt ca "pretiosul meu"(asa s-a exprimat dr pt ca am facut mult tratament+fiv)sa fie mai in siguranta,asa ca maine la 14 o sa fac cerclajul,stau o ora la cabinet si apoi vin acasa,ma bucur mult ca nu merg la spital pt ca spitalul nostru arata jalnic.
Fetelor care v-ati facut cerclaj,spuneti-mi si mie cum e,mi-a zis ca ma adoarme si ca nu o sa simt nimic,asa e?
Referitor la jocul pe calc. si al meu sot,care are 30 de ani se joaca mult la calc,el joaca Roma,zi-ci ca-i copil!

http://community.webshots.com/user/maryana_ct

20+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chiquitita spune:

In sfarsit stau cu un castron plin de orez cu scortisoara in fata! L-am facut singura, mi-am facut o mie de draci, m-am ars de 3 ori, si acuma imi vine sa rad pt eu gatesc cam in fiecare zi de obicei si lumea zice ca gatesc chiar bine si arsei o oala si pe mine pt un amarat de orez...

mary_lou cat am fost eu internata, unei tipe din salon i s-a facut cerclaj. E cu anestezie, nu simti NIMIC, e putin airea dupa, pana trece efectul anesteziei si iti scoate sonda, in rest e bine...Mai mutl sonda o deranja pe tipa.

22+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mary_lou spune:

Chiquitita iubita,cum adica sonda,imi pune sonda pt urinat?
Te intreb pt ca stiu ca e ingrojitoare,te ustura de mori.

http://community.webshots.com/user/maryana_ct

20+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chiquitita spune:

mary_lou, eu nu vreau sa te sperii, i-au pus ei sonda ca nu reusea sa faca, zicea ca are senzatie, i-au pus plosca si nu a facut si tipa ca face pe ea si atunci i-au pus sonda. Poate tie nu iti pune. Ea era asistenta si era total impotriva sondei. Dar seara dupa spalatura, i-au scos si mesa ca o deranja si nu a mai usturat-o nimic. Treaba de spital, deh, tu o faci la laborator asa ca nu o sa ai nimic, linisteste-te.

22+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andradap spune:

Buna fetelor...

Dupa ce azi-noapte nu am reusit sa adorm pana pe la 3 si ceva, azi m-am trezit de dimineata o data cu sotul, dar stand in pat m-a furat iar somnu' pana mai adineauri... M-am lenevit de tot... sau cine stie? Poate o sa incep sa dorm ziua si noaptea sa stau treaza...

Pepsi, ai o SUPER BURTIK... O sa pun si eu poze in curand, dar astept (daca oi reusi sa mai am rabdare, sa ma abtin ) sa se mai extinda ca sa va uimesc pe toate!!! Apropos de PM ... nu stiu de ce nu il vedeti??? Ar trebui sa fac ceva SPECIAL? Sa il activez de undeva???

Dianalaura, condoleantze pt. bunica ta! Dar asa cum ai zis, gandeste-te si la puiul pe care-l porti in pantec... pt. ca NUMAI asa vei reusi sa aduci seninul inapoi pe cer!!!

Michigan, SORRY, ca ti-am facut pofta!!!

Cristinamaria, din pacate cand am fost la eco la Dr. Pop eram si noi destul de SPERIATI asteptand sa ne zica daca puiul nostru are sau nu hidrocefalie si buza de iepure (asa cum ni se zisese inainte... stiti voi povestea )... asa ca dupa ce am primit vestile bune.... nu ne-a mai stat la nici-unul capul la nimik!!! Daca eu de-abia dupa 2 zile, dimineata m-am trezit ca ii zic sotului ca imi aduc aminte ca a zis sa iau NO-SPA la nevoie... De-abia atunci am realizat si alte chestii care mi le zisese... Tot ce iti pot spune este ca nici la noi nu a pus nici-o imagine 4D, dar poti sa-l intrebi. Noi mai suntem programati abia pe 1 martie...

Mica multumim mult pt. site... Chiar am tot cautat hainutze pe diverse site-uri dar nu gaseam cine stie ce!!! Inca o data mii de multumiri!!!

Chiqui, in primul rand felicitari pt. noua saptamana... si in al doilea rand... plssssssss zi-mi si mie cum se face orezul cu lapte ca cred ca AS VREA SI EU!!! Eu ma gandeam ca fierb orezul in lapte, dar mi-e sa nu se prinda... Nu stiu... astept sa-mi zici tu! Mersi!!! :*:*:*

POZA Bebe Antonio din Sapt.16
Andrada 26+ cu Antonio

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andradap spune:

Aaah...scuze... nu vazusem

Mary_lou, sa stii ca intr-adevar nu vei simtit nimik cand ti se va face cerclajul... E posibil sa fie nevoie de sonda, dar nu e musai, asa ca nu te ingrijora degeaba. Tin pumnii si te astept sa ne povestesti cum ti-ai facut griji pt. o nimik toata!!!

POZA Bebe Antonio din Sapt.16
Andrada 26+ cu Antonio

Mergi la inceput