** Mamici de Mai - Iunie 2007 ** (24)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns chiquitita spune:

Andradap sa vezi ce ne facem noi de ras cu orezul asta!
Aveam o cutie Fulga ce nu trebuia fiert. L-am incalzit pana a dat in clocot si am turnat orezul si zaharul (de fapt putin mai inainte zaharul) si am stat langa el sa mestec. Intre timp am vorbit la telefon si s-a prins putin. Problema mea e ca l-am pus intr-o cratita prea mica de la inceput si m-am ars cand l-am transferat . Apoi o a 2 problema e ca am pus un pic prea mult orez si cand s-a umflat nu mai avea in ce sa se fiarba, asa ca am completat cu ...putina apa si mi se pare ca e cam slab. Dar dupa ce am pus scortisoara, nu a mai fost asa rau.

22+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andradap spune:

Chiqui... si eu am tot lapte FULGA.... Deci ce sa fac??? Il mai fierb sau nu???

Sa fierb oare orezul intai in apa.. .si apoi sa pun peste lapte???

PS: Sa nu radetzi daca vorbesc prostii

POZA Bebe Antonio din Sapt.16
Andrada 26+ cu Antonio

Mergi la inceput

Nu trebuie fiert, dar eu l-am lasat sa fiarba un pic pentru ca sa nu se prinda orezul.

22+

Mergi la inceput

Elteka, vino sa ne dai lectii!

22+

Mergi la inceput

Chiqui, mersi mult... Hai ca o sa ma apuc si eu sa vedem ce-o iesi!!!

Poate pana atunci apare si ELTEKA cu sfaturi in plus!!!

Andrada 26+ cu Antonio

Mergi la inceput

Aaah...am uitat poate imi zice si mie cineva ce sa fac cu PM-ul... Eu il vad pot trimite mesaje, altii imi pot da reply la ce am trimis, dar in dreptul meu cica nu se vede optiunea de PM... Trebuie sa o activez de undeva anume???

Andrada 26+ cu Antonio

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vas spune:

FETELOR , ca sa nu fac orez, ca nici eu nu am habar, voi face gris cu lapte. Ca tot mi/ati facut pofta. Si pun sos de caramel deasupra.
si e si ieftin.

O sa fiu si eu mamica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IULIABRAILA spune:

dianalaura, condoleante. stiu prin ce treci, dar incearca sa iti aduci aminte numai de lucruri frumoase despre bunica ta, si nu neaparat din ultima perioada. eu asa reusesc sa fac fata....
in rest bebe este bine, nu f saltaret, mai mult seara are activitate sporita.
simbata ma duc la echo morfo, asa ca sa imi tineti pumnii. deja mi-e frica...numai cind ma gindesc.
va pup fetele, sa aveti o sapt buna,
IULIA

22+MARIE FLOR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alynta27 spune:

Buna !
Sunt insarcinata in 20 saptamani si voi naste la sfarsitul lunii iunie! Locuiesc in Iasi. Merg la dra dr. Mihalceanu Elena/maternitatea Cuza-Voda. La 22 de saptamani merg sa mi se faca morfologie fetala. Sanatate!

Alina20+

Ipate A.

Mergi la inceput

IULIABRAILA, ma bucur ca sunteti bine si sigur o sa va tin pumnii sambata la eco!!! PS: Ce bine ca ne mai dai cate-o veste!!!

PS: Vas... ca bine zici, gris stiu sa fac si e mai usor... Cred ca voi face gris!!!

Andrada 26+ cu Antonio

Mergi la inceput