Fulguleti de noiembrie - decembrie 2006 (11)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns doradora spune:

tocmai si-a descoperit bebelina manutele! e prima data cand si le studiaza asa de atent, si le apropie de ochi, si le departeaza!

chris + alexandra
varsta alexandra
poze bebe alexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bamboletta spune:

Salutare

Am fost la un alt pediatru,asta care o am momentam nu imi place
Antonia nu are infectie la ochisori dar crede ca are canalele infundate si trebuie sa-i facem masaj,apoi mai avem probleme cu pielea am facut si noi dermatita atopica Mi-a zis sa-i schimb si laptele sa-i dau NAN HA1pt sugari alergici

Cam asta despre noi
Ma duc sa-i fac baita

Bambolettade Antonia-Gabriela (1 noiembrie 2006)
poze
www.dropshots.com/bamboletta" target="_blank">video bebelina
poze Antonia -luna 1 luna 2luna 3
www.youngnutrition.net/member/tickers/61250/ticker4.png" target="_blank">varsta Antonia
botez Antonia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns saryta spune:

dolores - multumim

Florentina G - multumim de asemeni .... am sa incerc sa mai scriu si dincolo, dar cu 3 iedute ... destul de greu (de citit citesc mai tot timpul, dar de scris mai greu).uite de la iedutele mele multi pt. Maya si Patrik (insanatosire grabnica lui Patrick)

Raluca - super rochita eu zic ca merita toti banii ... asteptam pozele unde se vede Adinuta in toata splendoarea.
Eu am facut testul Pap acu la controlul de 6 sapt. si cica tre sa fac tratament ... deja mi-a dat un set de 12 ovule si pe sambata ma duc sa ma vada iar.

Dandusa - ...las ca nici tu nu esti mai departe ... ne luam de mana si plecam cu fetele la agatat de Feti Frumosi.

Bambo - insanatosire grabnica Antoniei ... de acu ai treaba cu calcatul, cu praful ... sper sa-i treaca repede.

si copii sanatosi.

Mariana - de ANTONIA (21.11.2006)
Mamicuta de 3 -ANDRA, SARA si ANTONIA
varsta Antonia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ralumat spune:

Din nou reusesc sa apar pe seara...azi am profitat ca era mama la mine si m-am cam invartit prin oras. Am fost sa-mi iau formularele pentru CIC, apoi dupa blugi, cascat ochii....ce frumos, parca sunt salbatica!

MULTUMIM din inima tuturor celor care ne-au laudat pozele de la botez...intr-adevar, m-a amuzat si pe mine costumatia lui Daivd...la noi nasica a venit si l-a imbracat acasa, apoi l-a dus la biserica, unde l-a schimbat tot in hainele ei, inapoi la baita de mir, iar in haine de la ea....mare noroc a avut nasica noastra ca erau reduceri la Z!

Apropo de botez....voi ati auzit superstitia conform careia, odata botezat, copilul se poate deochia? Ce "remedii" cunoasteti pentru a tine departe deochiul? Nu radeti, va rog, nu sunt superstitioasa, dar pe astea cu deochiul le cred....pentru ca am tras de foarte multe ori atat in copilarie cat si in adolescenta, iar dupa ce imi facea bunica-mea descantecul, toate durerile imi treceau ca prin minune!

Raluca lui David Calin (28 nov)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns veronici spune:

quote:
Originally posted by Donia

Ieri n-am avut deloc timp sa scriu, dar v-am citit. Si ce ma mancau degetele sa va scriu despre soacra mea... Mai avem cam o luna si jumatate de convietuit si dupa aceea nu mai trebuie sa o vad mult timp de acum inainte. Ma rog, ar fi multe de povestit, prea multe, tocmai de aia mai inghit si tac in continuare, ca si daca rabufnesc...! Cu ajutorul lui Dumnezeu o sa rezist pana pleaca.
Oricum, felicitari veronici ca i-ai spus tot ce aveai pe suflet soacrei tale, ne-ai razbunat pe toate. Eu nici nu pot avea satisfactia de a-i spune ce ma supara pentru ca e surda si se pare ca aude selectiv!

Revin cu temele de ieri ca acum ma duc sa hranesc juniorul.

Eu nu strivesc corola de minuni a lumii (L. Blaga)

Daca nu aude poti sa-i scrii.E mai bine asa,vorbele se duc dar scrisul.....nu. Si o sa ai asa o satisfactie !!! Iar scrisorii poti sa-i dai un nume. De ex.Tanta si o mai intrebi din cand in cand: Ce mai zice prietena mea Tanta? Hi,hi,hi.....

veronici
mamica lui Rares Stefan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns veronici spune:

quote:
Originally posted by saryta

dolores - multumim

Florentina G - multumim de asemeni .... am sa incerc sa mai scriu si dincolo, dar cu 3 iedute ... destul de greu (de citit citesc mai tot timpul, dar de scris mai greu).uite de la iedutele mele multi pt. Maya si Patrik (insanatosire grabnica lui Patrick)

Raluca - super rochita eu zic ca merita toti banii ... asteptam pozele unde se vede Adinuta in toata splendoarea.
Eu am facut testul Pap acu la controlul de 6 sapt. si cica tre sa fac tratament ... deja mi-a dat un set de 12 ovule si pe sambata ma duc sa ma vada iar.

Dandusa - ...las ca nici tu nu esti mai departe ... ne luam de mana si plecam cu fetele la agatat de Feti Frumosi.

Bambo - insanatosire grabnica Antoniei ... de acu ai treaba cu calcatul, cu praful ... sper sa-i treaca repede.

si copii sanatosi.

Mariana - de ANTONIA (21.11.2006)
Mamicuta de 3 -ANDRA, SARA si ANTONIA
varsta Antonia

Si eu am facut PAP pt ca daca mai tineti minte mie nu mi-au taiat nenorocitii ata de la cerclaj si acum am de tras. Dupa ce mi-a facut videocolposcopie si PAP medicul din Cta s-a simtit dator sa-mi dea trat si mi-a dat Betadine ovule. Pun mana pe tel si o sun pe dr.mea de la Buc si mi-a dat Colpotrophine ,s-a crucit pt.ca Betadine ovule e frectie la picior de lemn !

veronici
mamica lui Rares Stefan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bamboletta spune:

Inca nu s-a trezit Antonia pt. o mai las sa doarma un pic

Saryta-super pozele arati f bine cu 3 fetite de asta te alearga tati prin casa f.faina si rochia
Eu oricum ii calcam hainutele de cand s-a nascutsi i le spalam cu detergent pt bebelusi Dermalin de la sensiblu pediatra mi-a zis ca e posibil sa fie alergica la laptele de vaca si de asta sa fi facut dermatita,asa ca o sa-i dau lapte pt sugari alergici

Bambolettade Antonia-Gabriela (1 noiembrie 2006)
poze
www.dropshots.com/bamboletta" target="_blank">video bebelina
poze Antonia -luna 1 luna 2luna 3
www.youngnutrition.net/member/tickers/61250/ticker4.png" target="_blank">varsta Antonia
botez Antonia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chinico spune:

Dolores uite cate ceva despre efectele nocive ale cortizonului, si o si stiu pe pielea mea, am folosit Dermovat ani la rand ca bleaga!

Sunt hormoni sintetici, asemanatori cu cei secretati in organismul uman de catre glandele cortico-suprarenale, care au rolul de a limita procesele inflamatorii, de a regla diviziunea celulara, de a stopa procesele degenerative si proliferarea formatiunilor tumorale. In sine, corticoizii nu pot vindeca o boala, in schimb, sunt foarte intens folositi pentru eliminarea simptomelor in afectiuni din cele mai diverse: alergie, astm, lupus eritematos, reumatism cronic, reumatism degenerativ, dermatite atopice, leucemie, inflamatii diverse. De asemenea, sunt folositi in boala canceroasa, pentru a incetini evolutia tumorilor.
Reactiile adverse la cortizon si la derivatii sai sunt atat de puternice, incat multi medici isi pun pe buna dreptate problema daca bolile produse de administrarea indelungata a corticoizilor nu sunt mai grave decat cele tratate initial cu ajutorul lor. Aceasta pentru ca administrarea corticoizilor scade dramatic imunitatea organismului, determina acumularea in exces de grasimi si retentia de apa in corp, creste apetitul alimentar, adesea induce stari de depresie, anxietate, insomnie. Persoanele care iau aceste medicamente frecvent au un aspect specific: cu corpul umflat de retentia de apa si de depunerile de grasime in exces, cu o dinamica lenta si o coordonare a miscarilor nesigura. Mai mult, corticoizii administrati pe termen lung produc boli cardiovasculare grave, cel mai adesea mortale.
Evitarea efectelor nocive ale cortizonului si ale derivatilor sai se face, mai intai de toate, eliminand sau limitand administrarea substantelor de acest tip. Pentru aceasta, il vom intreba pe medicul curant care i-a prescris daca aceste medicamente sunt absolut necesare in afectiunea de care suferim si daca nu exista substitute mai putin daunatoare. De asemenea, este util ca administrarea lor sa se faca pe o perioada mai scurta de timp, pentru ca cele mai nocive efecte apar cand sunt luate mai mult de o luna. De regula, aceste medicamente se administreaza pentru eliminarea pentru o perioada de timp a simptomelor, si nu pentru vindecarea propriu-zisa a bolii. Pentru a nu deveni necesara administrarea lor continua si a nu crea organismului o anumita dependenta, este extrem de benefica adoptarea unei terapii naturale, care sa vindece boala in profunzime.

chinico de Bea (13.12.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angi_m spune:

quote:
Originally posted by Donia

Laura, nu e nici o problema sa alaptezi daca ai febra. Ce se poate intampla? Sa fiarba laptele??? Sau sa se acreasca? Sa fermenteze?

Eu nu strivesc corola de minuni a lumii (L. Blaga)

Se poate intampla sa faca si copilul febra. Este indicat sa alaptezi pana la max. 38.5 grade. Eu cunosc deja un caz care a alaptat la 39 de grade si a facut si bb febra.
Acu 2 zile am racit si eu si incepusem sa fac febra. Am luat repede paracetamol, am facut max. 37.9 de grade si apoi a scazut. Si sotul meu deja se gandea sa mearga sa ia lapte praf.

"Nu testa niciodata adancimea apei cu ambele picioare"
Angi poze
Iulia - 3 noiembrie 2006 - luna 1 luna 2 luna 3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angi_m spune:

dianocica eu port si am purtat si in timpul sarcinii un sutien sport foarte comod (mi-am luat 2 si le port cu randul)
Si nu am observat modificari pana acum in afara de faptul ca au crescut (ceea ce e normal)

"Nu testa niciodata adancimea apei cu ambele picioare"
Angi poze
Iulia - 3 noiembrie 2006 - luna 1 luna 2 luna 3

Mergi la inceput