Fulguleti de noiembrie - decembrie 2006 (11)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adinazot spune:

DONIA,multumim pt sfaturile despre unghii..ce se intampla fetelor cu degetele noastre?si eu am probleme cu un deget mare la picior,mi s-a incarnat,eu am din cand in cand asa ceva...bineinteles cand imi fac eu pedi,si de fiecare data zic ca nu imi mai fac singura in viata mea.Si am si un salon..sa nu radeti de mine,dar pur si simplu nu a fost timp..si trag rau ...

Adina si Alessia Maria

poze
Alessia Mariahttp://new.photos.yahoo.com/adinadorin/album/576460762333504226
http://new.photos.yahoo.com/adinazotinca/album/576460762386898595

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RUXMAX spune:

proba

[url=http://pg.photos.yahoo.com/ph/ruxmax/album?.dir=e9efre2&.src=ph&store=&prodid=&.done=http%]3a//photos.yahoo.com/ph//my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dia1609 spune:

quote:
Originally posted by dianocica

va propun o tema: voi folositi sutien in timpul zilei?adica cand stati prin casa... ca mie au inceput sa mi se lase . si sutienu' ma enerveaza teribil...plus ca au aparut niste pete rosii...cred ca sunt vergeturi... habar n-am, ca nici pe picioare nici pe burta nu mi a aparut nimic...si erau asa frumusele inainte...

diana fericita de davidutz 03.12.06

david 1 2 diana intalnire

ai pe mine ma enervau sutienele, asa ca folosesc topuri din microfibra de la pompea... sunt f. bune, nu ma deranjeaza, nu au cusaturi si sustin bine sanii... in plus, sunt f. elestice si se adapteaza marimii variabile a sanilor in dif. momente ale zilei ... vergeturi am facut si eu pe sani, inca din prima sapt. dupa nastere, ca imi cresteau sanii cam de 3 ori ca volum cand erau plini cu lapte... si asta de cateva ori pe zi... asa ca nu ma mir ca au cedat tesuturile, mai ales ca nu am indraznit sa ma dau cu crema

Dia de Oana (29.11.2006)

poze OANA
luna 1
luna 2
luna 3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yagmur spune:

Bambo, multa sanatate bebelinei.... Luchitza o pupa dulce pe ambii obrajiori.... (sper sa nu-i dea raceala)
Tema zilei: in timpul zilei stau cu sutin, unul lejer.. eu aveam si inainte de sarcina sanii mari... acuma ma dispera.. sint si mai mari.. si ma deprima.. dar asta este.. desi nu alaptez s-au marit..
Parca ne simtim mai bine.. maine as iesi din casa ca deja simt ca mooorr.. de atat stat in casa, plus ca nu mai avem provizii....
Baitza nu facem.. doar il spal asa pe bucati cu o carpa umeda....
Va uram o noapte cat mai linistita...
P.S. E normal sa vina CM deja? Azi dimineatza mi-a curs ceva sange..
P.P.S. Am o amica gravida in 8 sapt care se plange ca s-a ingrasat mult. Stepul este recomandat in aceasta perioada? Sau ce exercitii poate sa faca? Eu mergeam km pe jos (la munca) si nu m-am gandit la facut sport....Yagmur - mami de Luca (19 decembrie 2006)
www.dropshots.com/Yagmur" target="_blank"> poze Luca
slide Luca

varsta Luca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dia1609 spune:

hai sa va zic ce face fata mea acuma: sta in balansoar si se joaca cu jucariile de pe bara.... si am tot vazut-o ca se tot mosmondeste sa se ridice in fundulet mai mult sau mai putin... si ma uit mai bine si o vad ca se intindea sa bage in gura una din jucarii , si chiar a reusit... mi-am spart de ras ... pana acuma numai cu mainile a avut treaba sa le bage in gura, dar pe jucarii le-a lasat in pace.... tocmai cu alea de pe bara s-a gasit sa inceapa, care sunt cel mai greu de ajuns ... face fata mea la abdomene acuma de numa'... in locul meu

Dia de Oana (29.11.2006)

poze OANA
luna 1
luna 2
luna 3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angi_m spune:

Yagmur, mie mi-a venit CM cand am facut o luna jumate de la nastere si alaptez inca. In plus, a tzinut destul de mult. Am sunat atunci pe toata lumea sa intreb ce am. Acum doar ce-l terminai pe-al treilea. Problema mea acum este ca vine cam cu 10 zile mai devreme. Sper sa se regleze in timp

"Nu testa niciodata adancimea apei cu ambele picioare"
Angi poze
Iulia - 3 noiembrie 2006 - luna 1 luna 2 luna 3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura13 spune:

imbaiat, schimbat, hranit, face nani! fug si eu!
vroiam sa va spun ca azi a ras pt prima data cu zgomot in baita!! pana acum era tare serios la baita, azi s-a distrat de numa'numa'!
somic usor, fara colici si cu vise frumoase!
pupici!

Laura lui Daniel - 14.11.2006
Poze Daniel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angi_m spune:

Aaa, uitai sa spun, cand esti la CM, daca alaptezi, copilul este mai agitat ca nu stiu ce substante trec in lapte si il supara
Si daca mai are si colici...

"Nu testa niciodata adancimea apei cu ambele picioare"
Angi poze
Iulia - 3 noiembrie 2006 - luna 1 luna 2 luna 3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dandusa spune:

Uitati AICI,noua colectie de primavara,prezentata cu soricelul "chitz"...,aaaa,avem si o noua coafura...,primele codite...

DIANOCICA,
ziceai de fiu' tau ca injura?!? UITE AICI, ce poate sa faca fiica mea la 3 luni...,se strimba la masa'... ,ca sa vezi...,ce ne fac copii astia..

VirstaCrinuta,luna 1,luna 2,luna 3,luna 4

Poze Dandusa Mamici din C-ta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aelita spune:

Alice -de Pet72implineste 4 luni .
Catrinel Rianna de Lorym implineste 3 luni .
Bogdan de buby26 implineste 3 luni .
Serban Alexandru de Luciaro implineste 3 luni .
Alexian Gabriel de Flavia Maria implineste 3 luni .
Alexandra Graziella de Chris80 implineste 2 luni .
Alex de Somleac implineste 4 ani .

dia bi,am vazut pozele la albumul comun.pusesei link direct in capitolul trecut.
veronici si in final cum a ramas cu soacra? vine la o saptamana ??
cristina74,unde esti??
o fi plecat in ..dubai parca mergea ea?
dianocica ai si tu pe soacra!
nu m-am uitat la nr-ul copiilor din lista,dar diferenta e si de la mamicile cu gemeni .adica mai putine mamici (107) si mai multi bebei (109) ar fi doar mamici cu gemeni(2 copii in plus).nu stiu ,nu am verificat lista.
vad ca ati modificat in lista,dar cred ca era corect inainte. avem gemeni printre noi,fetelor !!!! nu poate da egal nicicum !!

ruxmax vaaaai de mine ,cum asa a cazut copilul??? frica asta am avut-o mereu !! doamne fereste !! cum l-a pus asa in pat fara sa puna ceva sa nu cada din pat ??
dandusa,pe torutul inimioara scria "Sofia o luna".
pupici si ed la noi pt Dana -mamica frumoasa si Crinuta fetita minunata! bai,are niste ochi superbi in pozele alea cu gluga cu blanitza ,e bestiala !!!si ce caiciulta frumoasa roz are !(aia de sub gluga_)m-a spart ce ochi are !!!are ochii negri??? voi cum ii aveti?si numai cu ochii asa maaaaaari sta la pozat! e nemaipomenita!
e o scumpa si din tot ce povestesti despre ea!
maria irina cum e Anastasia ? mai tuseste ????
bamboletta,merci ,frumoaso!
oana
,off,asa rau imi pare ca Denis e bolnavior !! nu prea inteleg multe ,dar sper sa se faca bine repede!! multa sanatate ,micutul de el !!am vazut si bubitele,nu stiu ce sa zic..daca suntpe tot corpul o fi vreo alergie..medicul ce zice??
si pe mine ma iau iar nervii cu pediatrii astia!!!!!!!!!!!!! ca zici ca i-a dat un medicament care se da doar peste 2 ani! dar pe prospect scrie asa??ca sa ii poti da cu el in ochi! ca asa cu netul nu e o proba .

nu m-am mai muls...dar uite ca la ora asta s-a trezit fata si a supt un pic doar dintr-un san,nici pe jumate nu l-a golit,si m-a lasat asa.acum eu ce sa fac? sa scot cu pompa..sa stau asa...mi-e sifrica sa nu se faca iar pietroiul ala...nu stiu ce sa fac.
ingerasa
avea si a mea asa rosu in ochisori,de la nastere,dar i-a trecut inc ateva saptamani.poate la tine trece mai greu.oricum,intreaba pediatra.

tema zilei: spal copilul cu gel de dush mustela .e si pt corp si pt cap,dar apoi am luiat sampon separat .

ingerasa,haios papagl ai ! poate invata si sa vorbeasca!

ruxmax
,nu am gasit pozele cu bebe !
cand raspunzi la mesaj,ai deasupra un buton cu un plic alb si niste sageti albastre.dai clic pe el,scrii " poze" in fereastra care se deschide,dai ok,se deschide alta si acolo "lipesti " cu PASTE adresa pe care o copiezi de unde ai tu pozele .
mirona o facui de oaie cu capitolul,pt ca eu am citit si nu ai anuntat acolo ca deschizi altul.si era deja deschis,am cautat dar nu stiu de ce nu l-am vazut.de obicei punem link acolo pt un nou capitol.
lasa,ca a ramas acolo pitit.
miki,smekera soacra ta!am vazut pozele ! super misto e siteul!! si bebe frumos frumos!!!!
raluca
,ce frumoasa e rochitaa !!!!!
dianocica tin sutien ziua.chiar si noaptea,dar nu mereu,cand nu.l mai suport il scot.dar imi curge laptele ,si asa pun discuri absorbante in sutien.
dandusa,mamaaaaaaaaa acum vad si colectia soricelului chit !!!! doamne ce scumpa e cu coditeeeeeee!
fetelor,nu ratati poza astacu Crinuta Danei !!!!!!
hahaaaa si asta e bestialaaaaaaaaa!!!

fetelor,am incercat toate metodele date de voi,in final au mers toate la un loc,cred,ca am scapat de pietroiul ala de la san!! deocamdata nu a mai aparut! dar am pus-o des sa suga din el.

cu persoanele care vin racite la voi...Si la mine la fel vin !!!!! Si se mai si vaita ca "vaaai am racit pt ca am luat contact cu persoane cu virusi,probabil,si vaaaaai asa repede se ia gripa asta nenorocita!!!" Staaau si eu ca proasta si ma minunez...

S.

Mergi la inceput