Fulguleti de noiembrie - decembrie 2006 (11)
Raspunsuri - Pagina 18
Yagmur spune:
Dispar si eu cateva ore si ma puneti la citit
Dia, merci pentru informatia despre umidificator. M-am uitat si la pozele Oanei... e atat de scumpa... sa o mananci nu alta....cu mutritele ei cu tot
Si eu voi face botezul in post; nu cu restaurant dupa, dar tot ne vom aduna o mana de oameni la nasa acasa.. desi este post!
Laura, ai grija.. trebuie sa scapi de puroi..eu si acuma am probleme la unghia mare de la un picior de la un panaritiu netratat la timp
Si sa te faci bine si cu restul problemelor....
Chinico, multa sanatatea bebelinei.. si sper sa se rezolve si problema cu mancatul...
Florentina, insanatosire grabnica lui Patrick
Ingeras, merci si tie de informatie... eu deja banuiesc ca prietena care m-a rugat sa intreb este insarcinata... astept sa-mi spuna ea...
Pupici la mamici
Yagmur - mami de Luca (19 decembrie 2006)
www.dropshots.com/Yagmur" target="_blank"> poze Luca
slide Luca
varsta Luca
bebinuta spune:
se pare ca aseara am postat in cap 10 ce aveam de spus
Desire si Ada mai tuseste.
De obicei cand se ineaca cu laptic.
Referitor la tema de azi, Ada se schimba in fiecare zi(normal).
Ce am sesizat zilele astea: observa tot ce se misca, se intoarce dupa voci,trage de ursulica (jucarie care canta), il vrea in gura si se enerveaza ca nu reuseste;
O trage pe mama de par, cred ca voi ramane fara suvite, rade aproape tot timpul cand e treaza.
Noaptea si dimineata cand se trezeste le "povesteste catelusilor"(carusel muzical)si le rade.
E o scumpa fata mami.
Yagmur si Ada are mucisori aproape tot timpul, nu multi ca sa se inece si mai si stranuta, dar pediatra mi-a spus ca o pot scoate afara.
Fatima sanatate Evei
Miro incearca sa-i spui sa nu stea aproape de bebe, in nici un caz giugiuleala
Dianocica si eu m-m ingrasat 2 kgsi tocmai incepusem sa folosesc cateva perechi de pantaloni dinaintea sarcinii. Am o pofta nebuna de dulciuri.
[green]Dia_bi eu mi-am rugat prietenii sa vina daca vor inainte de baita, cat este inca mica Ada.
Soacra nu ma deranjeaza, sunt o fericita dupa cum vad aici, dar pe mine ma streseaza mama cateodata, e panicoasa rau si ma sperie si pe mine in loc sa ma ajute.
[green]Asiza sanatate maxima lui Denis , sigur va fi bine. Despre bubite nu prea stiu, asa ca nu stiu ce sfat sa-ti dau.
Eu folosesc gama Penaten: crema,gel dus..
Si servetele Nivea.
poze Ada
Bebinuta de Ada(30 nov)
poze Ada
RUXMAX spune:
ASIZA,
azi a vebit dermatoloaga la ala micu' al meu.
Concluzia : alergie ( nu e calr la ce). MI-a recomandat sampon pt copii de la seba med, (asta pt ca are si deramtita seboreica al caput) si Physiogel (crema de uns pe corp si fata ), dupa baita de la firma Stiefel. Impreuna costa cam 65 RON si doar de la Sensiblu (am gasit cu greu).Plus baie cu pelin si galbene, nu tarita cum azis medicul pediatru...
Sper sa treaca iritatiile in cca 2 sapt-asa a zis dr.
ruxmax
Ruxmax cu bebe Tudor (08.12.2006)
danidani74 spune:
Vreau sa multumesc fetelor care ne-au felicitat ieri pt. cele 3 luni implinite.
Noi, ce sa va spunem, suntem bine, crestem, gangurim toata ziulica si balutzeeee la greu. Tare ne place sa ne uitam la tv. in special pe vh1!De ce? habar n-am.Aaa si ne plac degeteleleeee la nebunie.
Emma
Dana mamica fericita de Emma 5-11-2006
Poze noi
miki04 spune:
Chris nici a mea nu a avut furtun, are doar dop
de eliminat apa.
Mihaela Stefan Cristian 17.12.2006 si Adita 31.07.2000
http://www58.rockyou.com/my_gallery.php?instanceid=54317576&islocal=true#
poze
Donia spune:
Una dintre temele de ieri: ce cosmetice folosim. Spal bebe cu sapun de glicerina fara parfum, fara colorant, 100% natural si il dau cu ulei de masline dupa aceea. Inca n-am folosit sampon pana acum.
miraco, un doctor care pune diagnostic si da tratament prin telefon se poate chema vraci, nu doctor. Mi se pare o tampenie sa iti recomande apa de orez fara ca macar sa vada cum arata copilul si scaunele lui. Eu as merge in continuare cu lapte pana as putea sa consult un medic.
Laura, nu e nici o problema sa alaptezi daca ai febra. Ce se poate intampla? Sa fiarba laptele??? Sau sa se acreasca? Sa fermenteze?
Fetele cu panaritiu si nu numai, unghiile de la picioare trebuie taiate drept, fara sa scoateti colturile. Asa sa va obisnuiti si copiii, ca de la un panaritiu se ajunge usor la o unghie incarnata cu care te poti chinui o gramada, am pansat oameni operati de 2 si de 3 ori si tot nu scapasera de problema.
Iar ca tratament, e foarte bine sa tineti piciorul in apa calda (nu fierbinte!) cu sare, apoi dezinfectat locul (Betadina e mai buna, Rivanolul e putin depasit) si aplicat un unguent (nu pulbere!) cu antibiotic. Si nu incercati sa scobiti rana dupa coltul unghiei, ci lasati unghia sa creasca, sa depaseasca locul inflamat si infectat.
Eu nu strivesc corola de minuni a lumii (L. Blaga)
dianocica spune:
va propun o tema: voi folositi sutien in timpul zilei?adica cand stati prin casa... ca mie au inceput sa mi se lase . si sutienu' ma enerveaza teribil...plus ca au aparut niste pete rosii...cred ca sunt vergeturi... habar n-am, ca nici pe picioare nici pe burta nu mi a aparut nimic...si erau asa frumusele inainte...
diana fericita de davidutz 03.12.06
david 1 2 diana intalnire
Laura13 spune:
donia mi-a spus ca trece nu stiu ce in lapte (ca sunt tare uituca ) si poate sa faca si copilul febra. multumim pt sfaturile legate de unghii!!
dianocica eu port sutien tot timpul, inclusiv noaptea! si pe mine ma scoate din sarite, dar asta e!
Laura lui Daniel - 14.11.2006
Poze Daniel
dandusa spune:
quote:
Originally posted by dianocica
va propun o tema: voi folositi sutien in timpul zilei?adica cand stati prin casa... ca mie au inceput sa mi se lase . si sutienu' ma enerveaza teribil...plus ca au aparut niste pete rosii...cred ca sunt vergeturi... habar n-am, ca nici pe picioare nici pe burta nu mi a aparut nimic...si erau asa frumusele inainte...
diana fericita de davidutz 03.12.06
david 1 2 diana intalnire
Eu stau non-stop cu sutienul.Unul din motive este ca trebuie sa stau cu tampoane de sin si alt motiv...,pentru ca la cit de grei sint acum...,probabil ca s-ar lasa foarte repede daca nu as purta sutien...,asa ca incerc si eu cum pot sa-i tin cit mai sus...
VirstaCrinuta,luna 1,luna 2,luna 3,luna 4
Poze Dandusa Mamici din C-ta
doradora spune:
fetelor, am nu stiu cate de biberoane de la avent si tocmai am gasit altele, de imi pare rau de fiecare dintre biberoanele vechi cumparate. sunt tot englezesti, se cheama b free, si au un sistem super, nu inghite deloc aer. pt descriere + poza intrati pe bebelusul tau (se scrie intr-un cuvant, dar altfel nu ma lasa), biberoane - bfree
vreau sa imi mai cumpar, ca sunt intr-adevar super! a mancat bebelina 150 ml fara sa facem pauza de ragait. pai unde mai baga ea 150 la o masa? sunt incantata de nu mai pot!
cred ca productia mea de lapte e in cadere libera, pana acum erau cam vreo 50 ml la o masa, azi cu greu cate 30. o fi vreo zi mai proasta, sa vedem, dar tare mi-e ca se incheie capitolul.
chris + alexandra
varsta alexandra
poze bebe alexandra