Fulguleti de noiembrie - decembrie 2006 (11)
Raspunsuri - Pagina 17
Raluca_u spune:
nu am terminat mesajul dar l-am trimis din greseala asa ca acum continui.
Saryta super pozele si mamica si fetele la fel de frumoase.
Florentina multa sanatate lui bebe mic.
noi azi am fost in parc cu Anateo cu fetita ei Teodora care e o scumpica si cu bebe Sebastian care e grasunel si frumusel foc.
o sa repetam figura mai des si mai asteptam fete care stau pe langa IOR.
pupici imi plange printesa
Raluca cu Adina Andreea (12.11.2006)
poze Adina
Un om obisnuit, fericit in caminul sau, este mult mai binecuvantat decat un geniu traind singur.
doradora spune:
quote:
Originally posted by Laura13
dianocica, chris asa am facut aseara am scos puroiul dar vad ca se tot face la loc! dermatolug..... de unde timp? adica cu cine il las pe bebe??
parca are senzor copilul asta. am avut de calcat lucrurile lui.... asa frumos a adormit singur, am terminat (mai aveam o paturica) ghici cine s-a trezit?? acu l-am lasat singurel in patut (de fapt cu suza) ca poate mai trage un pui de somn ca azi n-a dormit mai deloc. nu de alta dar vroiam sa va intreb cam cat dorm copii vostrii pe zi ca al meu doarmeeee (in unele zile)!!
n-am mai iesit afara ca a inceput sa ploua!
azi ma duc si eu la controlul de 6 sapt, de' n-au trecut decat 3 luni de cand am nascut
miraco eu zic sa ii dai tot laptic! parerea mea, tu faci cum simti ca e mai bine!
dia1609 eu am facut botezul in post! cica nu e bine sa faci petrecere dupa aia! asa se zica, dar eu am facut!
pupici
Laura lui Daniel - 14.11.2006
Poze Daniel
atunci scoate puroiul in continuare, si bandajeaza cu rivanol.asa scrie si pe net, cica ajuta sa se adune puroiul.
chris + alexandra
varsta alexandra
poze bebe alexandra
dandusa spune:
quote:
Originally posted by Laura13
salutari
? am facut puroi la unghia de la picior de la degetul mare!! habar n-am de la ce. cred ca de la un colt pe care nu am reusit sa il tau!! ce fac?? ca abia merg!!
scuze ca scriu asa pe scurt dar fug afara cu bebe. imi vine sa plang la gandul ca trebuie sa ma incalt
Poze Daniel
Nu sta asa...,ca va fi din ce in ce mai rau...Mama mea a patit-o de curind de la un colt crescut in carne...si a curatat-o pedichiurista dar nu mai stiu cu ce...si apoi i-a pus Baneocin pudra...Ai grija ,sa nu stai...,ca doare din ce in ce mai tare...Si mai stiu pe cineva ,care a stat si l-a operat...asa ca...,tu decizi...
VirstaCrinuta,luna 1,luna 2,luna 3,luna 4
Poze Dandusa Mamici din C-ta
doradora spune:
florentina de unde crezi ati cules minunea? si cam in cat timp trece?
miki si noi avem cadita ca si voi, dar a noastra nu avea furtun. nu am fost atenti cand am cumparat-o. a voastra era completa?
chris + alexandra
varsta alexandra
poze bebe alexandra
doradora spune:
fucidin? nu am mai auzit, dar o sa iau de la farmacie. mie imi dadusera ichtiol, sau ceva in genul asta, care arata f scarbos, nu va zic a ce, si mi-a fost cam scarba de el
chris + alexandra
varsta alexandra
poze bebe alexandra
dandusa spune:
SARYTA,
arati super bine...,parca ai fi o pustoaica .Esti frumoasa...si slabuta...,bravo tie!!!Cine te crede ca fetele sint copii tai ...,nu surorile tale?!?
VirstaCrinuta,luna 1,luna 2,luna 3,luna 4
Poze Dandusa Mamici din C-ta
Laura13 spune:
salutari!
multumesc pt rasp. mie la farmacie mi-au spus tot de baneocin. si voi incerca cat de curand sa ajung la pedichiura. SI NU MAI IMI SCOT COLTURILE DE LA UNGHII SINGURA NICIODATA!!!
am fost la controlul de 6 sapt. mai pupa sotul meu la pastele cailor!!! cica de la ata cu care am fost cusuta am facur niste granule si o inflamatie. tratam imflamatia cu ovule, o sapt si dupa aceea mergem la cauterizat. imi vine sa MOR!!!!! m-am saturat de ginecologie ca de mere padurete!!!!
florentina poate imi trimiti si mie un pm cu reteta de la acea solutie! sanatate multa!
a! am intrebat-o pe doctorita ginecolog si zice asa... nu este deloc indicat sa alaptezi cand ai febra!! ce daca eu am alaptat cu febra 39??!! bine ca n-a patit puiul nimic. si am intrebat cum e cu fumatul pe perioada alaptarii.... a zis ca nu e indicat, dar pe mine m-a speriat ca mi-a spus ca scade drastic productia de lapte. asa ca daca ma batea gandul sa mai trag si eu vreo cateva m-am lasat ca si asa lapte prea mult n-am!
pupicei!
Poze Daniel
Donia spune:
Ieri n-am avut deloc timp sa scriu, dar v-am citit. Si ce ma mancau degetele sa va scriu despre soacra mea... Mai avem cam o luna si jumatate de convietuit si dupa aceea nu mai trebuie sa o vad mult timp de acum inainte. Ma rog, ar fi multe de povestit, prea multe, tocmai de aia mai inghit si tac in continuare, ca si daca rabufnesc...! Cu ajutorul lui Dumnezeu o sa rezist pana pleaca.
Oricum, felicitari veronici ca i-ai spus tot ce aveai pe suflet soacrei tale, ne-ai razbunat pe toate. Eu nici nu pot avea satisfactia de a-i spune ce ma supara pentru ca e surda si se pare ca aude selectiv!
Revin cu temele de ieri ca acum ma duc sa hranesc juniorul.
Eu nu strivesc corola de minuni a lumii (L. Blaga)
Laura13 spune:
am uitat sa o intreb cum e cu CM in perioada alaptarii. dar nu-i bai ca si asa ma voi vedea cu destul de des.
Poze Daniel
Raluca_u spune:
Laura multa, multa sanatate.
eu cand eram in spital cu Adina am facut si eu febra vreo doua zile din cauza enterocolitei dar doctorita Adinei mi-a spus sa nu fac prostia sa nu o alaptez ca nu are nimic. e adevarat ca nu aveam febra mare , maxim 38 cu 5.
cati doctori atatea pareri.
pupici multi inca o data sa te faci repede bine.
eu saptamana viitoare ma duc sa imi fac testul papanicolau. voua va recomandat sa il faceti dupa nastere?
Raluca cu Adina Andreea (12.11.2006)
poze Adina
Un om obisnuit, fericit in caminul sau, este mult mai binecuvantat decat un geniu traind singur.