Fulguleti de noiembrie - decembrie 2006 (11)
Raspunsuri - Pagina 10
dolores spune:
mai fetelor,sunt deschise 2 cap 11 de fulguletzi
dolores si David Cristian -22.11.2006-
poze dolores
album David Cristian
www.youngnutrition.net/member/tickers/61338/ticker4.png" target="_blank">catre primul anishor
doradora spune:
fetelor, ce e cu soacrele astea? parca se vorbesc sa faca totul prost...o vad si pe a mea, mai are putin si o pune pe bebelina in fund cand ii da sa manance!i-am re-re-explicat ca ii face rau la coloana, ea nimic, in aceeasi pozitie o tine! nu as apela la ea daca nu ar fi chestia cu viroza, dar nici nu stiu care e raul mai mare-viroza sau mancatul stand in fund?
chris + alexandra
varsta alexandra
poze bebe alexandra
dolores spune:
diana, crema se numeste dermovate
eu spal copilul cu gel spumant de la klorane, e bun si pt corp si pt par iar ca si "crema" ii dau cu ulei de masline in care am pus vitamina A
ralumat foarte furmoase pozele de la botez, ce baiat frumos ai..sa fie intr-un ceas bun crestinarea
miro pupici foarte foarte speciali, stiam eu ca te vei descurca..esti o mamica puernica.stai linistita ca si eu mai dau la soareci...cu tot ajutorul si neajutorul
aelita, eu zic sa o pui pe mica printesa cat mai des la sanul cu probleme, asa am patit si eu si s-a rezolvat pana la urma. eu nu m-am muls decat la nevoie, adica in spital cu furia laptelui si atunci cand plec si las la biberon laptic pt davidutz
poze dolores
album David Cristian
www.youngnutrition.net/member/tickers/61338/ticker4.png" target="_blank">catre primul anishor
dolores spune:
eu zic cacelalat cap sa-l facem 12, il umplem p-asta si trecem la urmatorul care e deja facut doar ca va treb sa-l cautam...
poze dolores
album David Cristian
dolores spune:
miro,nu e corect,ce inconstienta de femeie, cum sa vina racita in casa?dar de ce nu-i zici?de ce lasi de la tine cand e vorba de sanatatea karei???macar pune-o sa poarte masca medicala.e putin mai sigur...
yagmur multa sanatate lui luchitza cel frumos
pup toate mamicicle curajoase care au dat nastere la cei mai frumosi fulguletzi
poze dolores
album David Cristian
Raluca_u spune:
Neata fetelor
Laura 13 da Adina se ridica singura fara ajutor cam 15 centimetri. cu dintisorii vad ca nu sunt singura. Adina imi prinde degetul si il duce la gurita sa il roada. daca inainte isi sugea degetele acum le molfaie cu sarg.
de jucat noi facem urmatoarele:
dimineata cand se trezeste o iau in patul mare si incepem discutia de dimineata - gangurim, radem - mami face si Adina copiaza, mami zice ae, Adina zice si ea si tot asa. ne intindem bine bine si apoi ne face mami masajul de dimineata. toate astea dureaza cam 45 de minute uneori insa si mai putin adica vreo 30 de minute.
sta pe buburuza ei care are atarnate o multime de jucarii si se uita la ele si vb cu ele. are si o albinuta preferata aici.
ne mai uitam in oglinda dar nu ne pasioneaza in mod special.
stam in leagan si ne uitam la jucariile atarnate - si asta ne place mult de tot, dar dupa vreo 20 de minute de leganat de obicei adormim.
tati se maimutareste pe langa Adina cu tot felul de zornaitori si ea rade de nu mai poate
tati o pune pe o perna putin inclinata in partea de sus si o lasa se se rostogoleasca de 2 ori. cand se opreste pe pat incepe sa rada si se uita la perna de unde a plecat.
dansam cu mami si cu tati dar in ultimul timp mai mult cu tati ca la 7 kg si ceva mami nu prea mai face fata mai mult de 10 minute.
cred ca nu am uitat nimic, dar daca mai imi aduc aminrte mai scriu.
Madaluta am vazut slideshow-ul - tare, tare frumusel Darius. multi pupici de la Adinutza.
Florentina G multa sanatate lui Patrick, din pacate nu te putem ajuta ca nu am experimentat asa ceva. cand afli de la ce este si cum se trateaza sa ne spui si noua ca sa stim pe viitor. vazut si poze de Patrick si e tare frumusel e asa grasunel ca si Adinutza. pupici si lui Patrick
Chris tot am vrut sa iti spun ca Alexandra ta si cu Adinutza mea seamana la fata. eu si cu Ionut ne tot uitam la pozele Alexandrei si ne minunam. Alexandra este o Adina mai mica si nu cu falci care atarna, in rest seamana de mama, mama.
Ralumat vazut poze de la botez - tare dulce David. si Adina a primit o salopeta ca cea pe care o are David in biserica doar ca e cu alb si roz. ne-a placut tare mult dar din pacate e mult prea mica pentru noi.
Yagmur multa sanatate si tie si lui Luchita.
Miro eu pe soacrata as bate-o. ce e batuta in cap - cum sa vina si sa mai ia si copilul in brate cand se stie racita. pupici si stai linistita ca nu m-am suparat ca nu ai raspuns la telefon mi-am inchipuit ca esti ocupata. incerc sa te sun putin mai tarziu.
noi suntem bine, doar nu stiu ce avut dimineata ca a mancat la 5 si la 6 jumate iar a vrut si nu asa putin si a tras tare nu gluma.
fetele de pe langa IOR ce faceti nu iesiti in parc? haideti ca noi ne tot plimbam singurele. am ajuns sa ne ducem in herastrau cu Ruxandra.
haideti sa ne intalnim, eu va astept.
Raluca cu Adina Andreea 12.11.2006
Un om obisnuit, fericit in caminul sau, este mult mai binecuvantat decat un geniu traind singur.
miki04 spune:
Ca tot vorbiti de soacre m-am gandit sa va spun si eu de a mea..... care nu face parte din tipare si ne ajuta fffff mult, are grija de bebe de cate ori o rugam si niciodata nu face ceva fara sa ma intrebe, dar sa nu credeti ca sunt f fericita ca ea este asa, la noi prob este mama mea.Care a zis sa-i dam bani sa se pensioneze pe caz de "boala" si sa vina sa stea ea cu bebe sa pot merge eu la servici si dupa ce s-a vazut pensionata si i-a venit si pensia ( mentionez ca in perioada in care n-a avut pensie noi i-am dat cate 7 mil pe luna) ne-a spus ca nu mai vrea sa stea cu bebele nostru.
Asa ca una calda una rece......
Bebele meu are nasul cam infundat (fornaie) si azi noapte a tusit un pic, acum insa nu stiu daca era tuse sau pt ca el dormea cu gurita deschisa i se usca gatul si din cauza asta tusea. Asa ca am vorbit cu pediatra si maine mergem la control.
In rest noi ne-am botezat sambata si bebe a fost tare cuminte.
Am incercat sa facem si noi un slide sa vedem ce-a iesit.......!!!!!!!!
Mihaela Stefan Cristian 17.12.2006 si Adita 31.07.2000http://www58.rockyou.com/my_gallery.php?instanceid=54317576&islocal=true#
Raluca_u spune:
Mihaela l-am vazut pe Stefan si este un dulce. si ce frumos a fost el imbracat la botez, mai, mai. un adevarat cavaler ce mai.
Raluca cu Adina Andreea 12.11.2006
Un om obisnuit, fericit in caminul sau, este mult mai binecuvantat decat un geniu traind singur.
Dia1609 spune:
ca ieri am avut o zi cam agitata si n-am apucat sa stau de povesti cu voi
ati vb de soacre fara mine??? of, ca am si eu o poama... de toata frumusetea... care mai e si pediatra pe deasupra.. bine ca e la oradea ... va inchipuiti ce-si mai imagi9neaza ca le stie pe toate... si adevaru-i ca nu le stie ... oricum, Oana urla la ea in brate ca din gura de sarpe, manca-o-ar mama pe ea .. a inteles si ea ca nu-i place fetei de ea...
ultima data cand a venit a stat 3 zile si ne-a mancat nervii (si nu a stata la noi ci la parintii mei - le-a manacat nervii si lor) .. la final a scos-o sotul afara din casa cu heirup-ul... mai un pic si o pocneam... in plus eu ii zic tot ce am de zis si sotul la fel, dar degeaba ... auziti faza: "nu trezim fetita sa se joace buni cu ea?" rsapunsul lui fiu-sau: "tu chiar esti nesimtita? ce-i copilul meu, papusa pt tine?" ... sau: "oare de ce doarme fetita atata" rasp:"ca-i sugar, de aia!" ... oricum i-am facut program si atunci, mai mult de 3 ore nu am primit-o intr-o zi si i-am dat clar de inteles ca ne deranjeaza si atunci ... si in plus, a trebuit sa strang dupa ea pahare arfurii etc din toata casa ca nesimtita nu a fost in stare nici macr sa le duca la bucatarie, ce sa le spele...
si ca sa nu mai zic ca a avut pretentia sa dezbracam fata ca ea si-a adus stetoscopul si vrea sa o asculte ... i-am zis ca nu-i pediatra mea si ca n-are decat sa asculte copii de la ea din circa, noi avem pediatra!
in fiecare zi da cate 5 bipuri s-o sun, da' sufletu', credti ca o suna cineva? nici macar fiu-sau.. si atunci suna la parintii sa se lamenteze ca nu vrem sa-i raspundem la telefon ... si pe buna dreptate, ca nu vrem!
of... na, ca mi-am spus si eu oful ... cred ca-s cea mai afurisita nora, dar cred ca am si cea mai poama de soacra ... culmea falsitati, te vb pe la spate de n-are aer
Dia de Oana (29.11.2006)
poze OANA
luna 1
luna 2
luna 3
dianocica spune:
ruxmax felicitari pt bb! si lungan si de 3luni... bravo voua
cris cum adica s o rasfeti?daca te joci cu ea?nu va suparati pe mine dar vad ca e o mica manie cu sa nu rasfeti copilul...pana pe la 6luni nu exista asa ceva...acum bb are nevoie de mama non stop.e singurul lui ghid in lumea asta. normal ca daca, de ex, il doare ceva, se simte mai bine daca il iei in brate si ii vorbesti. ce, la noi nu e la fel?si cu dormitul...eu il mai rog pe alex si acum sa vina sa il iau in brate ca sa adorm...asa ca ce sa zic de maruntelu'? plus ca el e cel mai linistit de vocea mamei...deci: nu exista rasfat!!! hai ca asta vroiam s o zic de mult ...si cris doar s a nimerit ... si pe soacra. cum in fund? e nebuna?
miki imi pere rau. sa ne fie invatare de minte ca ne plangem de soacre cand ar putea sa fie asa chiar mamele...
joi avem si noi vaccinul...nici nu vrau sa ma gandesc...d tot are mucisori de cateva zile...tre sa sun la cabinet sa intreb...mi e o frica...
ralumat vazut poze. scump foooc.dulce si mititel...
ruxandra
angi mi era tare dor de vorbit 'olteneste'...ai o scumpete de fata. paroooasa...
diana fericita de davidutz 03.12.06
david 1 2 diana intalnire