Fulguleti de noiembrie - decembrie 2006 (11)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns doradora spune:

joaca:leaganul; salteluta cu niste chestii atarnate deasupra, care zornaie, le priveste cu placere; cantatul si dansatul; rasul la tati, in special

cezariana: conceptia la 1 an dupa operatie

produse bebe: sanosan si klorane

chris + alexandra
varsta alexandra
poze bebe alexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madaluta spune:

M-a ajutat Andreea (a_deju) sa se vada si slideshow-ul nostru acum.........

Madalina +Darius Cristian ( 14.12.2006 )

poze Darius

www.rockyou.com/show_my_gallery.php?instanceid=54197687" target="_blank">Slideshow Darius,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angi_m spune:

Chestia asta o scrisei pe la ora 5 PM, dar acum imi dadui seama ca din pacate am scris-o la cap. 10. Asa ca o copiez aici.
Acum nu mai am putere sa mai scriu ceva ca ma rupse Iulia de umeri, o tinui in bratze toata dupa-amiaza.

In primul rand La multi ani! tuturor sarbatoritilor de ieri si de azi.

Tema zilei de alaltaieri: Mai fetelor, eu am pozat-o pe Iulia goala ca e o dulcica
si le-am postat. Si in plus asta este singurul mod de a le arata prietenilor mei
de departe pozele cu Iulia. Si prietenii mei nu sunt pedofili
Tema zilei de ieri: ciorba de perisoare si mancarica de cartofi cu carnitza de porc.

Laura, si Iulia si-a descoperit miinile si se uita (crucish) la ele. Dar nu apuca inca cu ele.
Dorsilia, Yagmur, ce mari sunt bb-ii vostri. A mea are 5.65 kg si are 3 luni
Fatima, iti tin pumnii cu analizele. Sa ne tii la curent.
Veronici, felicitari. Ma bucur ca ai avut curaj sa ii vorbesti deschis soacrei. Nu-ti fa griji
ca se supara. Ii trece. Tu si sotul tau trebuie sa faceti tot ce e mai bine pt. puiul vostru.

Eu ieri m-am cantarit si am vazut ca am mai slabit 2 kg intr-o luna
Mai am 2 kg si imi revin la normal.
Si nu fac nici un efort.
Ba mai mult, am mancat atat de mult sambata ca mi-era frica sa ma urc pe cantar.

"Nu testa niciodata adancimea apei cu ambele picioare"
Angi
Iulia - 3 noiembrie 2006 - http://picasaweb.google.com/angighita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ralumat spune:

Buna seara! Am aparut si noi, dupa cateva zile de absenta.

Dianocica, imi pare rau ca am ratat invitatia de azi in Herastrau.Poate o lasam pe saptamana viitoare, daca mai e vreme frumoasa.....acum inca e mama la mine si incerc sa nu prea o las singurica.

Ruxandra, multumim de intrebare. Sambata am avut botezul si a fost ok...un botez sport. Dupa cum veti vedea si in poze, noi nu am facut nimic deosebit.....doar asa, intre rude si prieteni, cu nasii imbracati in blugi si micutul botezat, de asemenea.Cel mai frumos a fost la restaurant.....unde au venit absolut TOTI cei invitati (mai putin nasii, care s-au intors la Constanta) si abia am avut loc. Nu mai zic ca nici eu nici sotul meu nu am mancat nimic.....pe noi nu ne socotise organizatorul de barbatu-meu, asa ca practic nici locuri la masa n-am avut . Nu ca ar fi fost nevoie insa.....ca s-a dansat pe rupte. Per ansamblu, a fost bine, am avut noroc de vreme superba, David s-a comportat impecabil, mami a lui s-a certat cu preotul ca nu o lasa sa o ajute pe nasa la imbracat (ce mai, sunt distrusa).L-am tinut la restaurant cam doua ore, dupa care el s-a "retras" acasa, cu bunica.

Cea mai noua "realizare" a micutului meu: azi il tineam in pozitia catelus sa scoata aerul, iar el statea cu un obraz pe palma mea. Cand tati s-a apropiat si si-a apasat nasul pe nasucul lui ( un fel de tiiiit), a ridicat capul si si-a ascuns nasul in palma mea. Ca sa ne asiguram ca nu e o intamplare, am repetat scena de vreo 4-5 ori. Absolut adorabil...cum se ascunde el de tati!
A, si tot "proaspata", de azi: am cam incurcat-o, pentru ca fiului meu nu-i mai place in carut, intins. El vrea ori in brate, ori cat mai ridicat, ca sa caste ochii. Si din 2 ore jumatate de plimbare, daca a dormit o ora.....e din ce in ce mai curios. Ce ma fac? Voi de la ce varsta ridicati carutul la nivelul urmator? Nu de alta, dar momentan nu am cum folosi vreun marsupiu, ca nu ma cuprinde.

Inca nu s-au incarcat pozele de la botez.....revin mai tarziu cu linkul.

Raluca lui David Calin (28 nov)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ralumat spune:

Gata, le-a incarcat: poze botez

Raluca lui David Calin (28 nov)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirona spune:

Aelito o facusi de oaie.

Ai postat la capitolul vechi - nu ai vazut ca e unul nou deja cu 6 pagini ... si ai mai facut si tu inca unul nou.
Acm exista doua capitole 11. Ce ne facem? Le umplem pe amandoua? Sau transformam unul in 12 - dar tre sa fim fff atente cand il terminam pe asta.

Haideti cu idei. -ici

P.S. si PLIZZZZZ cand deschideti capitol nou - NU MAI DATI CU QUOTE.

Miro si Karina Ioana (3 noiembrie 2006) I,II,III, - filmuletze Karina www.dropshots.com/day.php?userid=121067&cdate=20061127&ctime=132700" target="_blank">1,www.dropshots.com/day.php?userid=121067&cdate=20061201&ctime=005102" target="_blank">2,www.dropshots.com/day.php?userid=121067&cdate=20061204&ctime=132558" target="_blank">3,www.dropshots.com/day.php?userid=121067&cdate=20070120&ctime=122902" target="_blank">4,www.dropshots.com/day.php?userid=121067&cdate=20070121&ctime=010305" target="_blank">5,www.dropshots.com/day.php?userid=121067&cdate=20070122&ctime=123722" target="_blank">6,
am o nepotica talentata, o burtica in amintire, si o BB-lina zbenguita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura13 spune:

buna dimineata!
am zis ca vad eu dublu, desi n-am baut nimic!
propun sa continuam aici

Laura lui Daniel - 14.11.2006
Poze Daniel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yagmur spune:

Ralumat, vizionat poze botez... David este absolut incantator...Felicitari!
Chris, merci de informatie
Miro, cum te mai descurci?
Noi sintem raciti... astept sa vina pediatra si sa-l vada pe Luca. Amandoi stranutam, sintem fornaiti... in rest, Luca e vioi si nu are febra. Sper sa fie totul bine si sa ne facem repede bine.. ca nu mai este mult pana la vaccin.
La Multi Ani! sarbatoritilor de astazi Yagmur - mami de Luca (19 decembrie 2006)
www.dropshots.com/Yagmur" target="_blank"> poze Luca
slide Luca

varsta Luca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxandra_sb spune:

Ralumat, faine poze, faina Nasa si faini parinti. Nu mai vorbesc de David. E adorabil si tare cumintzel se pare c-a stat.
Da de ce nu te-a lasat popa s-o ajuti pe Nasa la imbracat?? Stiu ca la Matei barbata-meu i-a ajutat usor pe Nasi, care n-aveau experientze de-astea..
o.k. atunci lasam intalnela pe sapt viitoare.

Mirona, eu zic sa lasam capitolul dublat in standby si, la momentul oportun, sa-l transformam in nr. 12. Dar tb scris acolo ceva, sa nu mai continue fetele.

12 saptamani

Are mama doi flacai.. Matei (5) si Grigore

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirona spune:

Yagmur merci de intrebare - eu zic ca bine.

Am bagat in fata preventiv oscillo - dar se pare ca ma ia pe mine raceala. Si azi imi vine soacra - cred ca tre sa ma obisnuiesc ... fiindca asa va fi toata saptamana.
Vine zilnic cate 2-3 ore si ne sta pe cap - o mai pun sa faca cate ceva ... ca sa stea cat mai departe de Kara - dar face repede (si prost) si se intorce sa ia fata in brate.
Doamne .... nu trece saptamana asta mai repede?

In rest - e totul ok.
Azi vine pe la 11 - cica sa nu mai stea pana se intuneca. Poate trag o fuga prin magazine - iar pe ea o las in parc cu carutu. Sa vedem.

fug ca plange

Miro si Karina Ioana (3 noiembrie 2006) I,II,III, - filmuletze Karina www.dropshots.com/day.php?userid=121067&cdate=20061127&ctime=132700" target="_blank">1,www.dropshots.com/day.php?userid=121067&cdate=20061201&ctime=005102" target="_blank">2,www.dropshots.com/day.php?userid=121067&cdate=20061204&ctime=132558" target="_blank">3,www.dropshots.com/day.php?userid=121067&cdate=20070120&ctime=122902" target="_blank">4,www.dropshots.com/day.php?userid=121067&cdate=20070121&ctime=010305" target="_blank">5,www.dropshots.com/day.php?userid=121067&cdate=20070122&ctime=123722" target="_blank">6,
am o nepotica talentata, o burtica in amintire, si o BB-lina zbenguita

Mergi la inceput