Fulguleti de noiembrie - decembrie 2006 (11)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Florentina G spune:

Salutare!

Eu nu reusesc sa scriu asa de des insa citesc cu interes tot ce scrieti... sau ma rog... aproape tot, atat cat imi permite timpul!

Patrick avea saptamana trecuta cateva basicute mici albe pe interiorul buzei inferioare. Dr. mi-a spus sa-i dau cu glicerina cu stamicin si asa am facut, i-am dat cateva zile si apoi nu le-am mai dat atentie. Acum am constatat cu stupoare ca Patrick are guritza plina de astfel de basicute, parca au inflorit dintr-o data!
Am sunat-o pe dr si nu raspunde.... pana reusesc sa dau de ea ma gandeam ca poate gasesc un raspuns la voi... s-a mai confruntat careva cu asa ceva, aveti idee de la ce pot fi?

Martea trecuta am fost la controlul de o luna, a luat bine in greutate - avea 5050g si 56cm (a luat 1.5 kg si 3 cm alaptat la san exclusiv)

Colicii nu ne dau pace nici noua, am incercat de toate si vad ca water gripe il linisteste cat de cat. Noaptea il ajut cu un supozitor sau cu termometrul sa scoata gazele, altfel am sta toata noaptea dupa el.

Va pup... revin!

Tina, mami de Patrick si Maya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns veronici spune:

Eu il tin pe Rares pe maini in fata cam la 30 de grade si vorbesc cu el.El imi raspunde cu toate vocalele si consoanele posibile ,piciorusele le are indoite (ca e flacau mare si nu mai incape drept) si am avut surpriza,nu o data ci de mai multe ori,se ridica la 90 de grade,mi se lipeste de piept. Un fel de abdomene daca nu ati inteles pozitia.
Si lui ii curg balutze la greu,e marait si daca ii bag degetul meu mic in gurita,indoit,isi freaca gingiile de el si e f.fericit.

veronici
mamica lui Rares Stefan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RUXMAX spune:

Tudor al meu, conform pediatrei, e dezvoltat neuromotor ca un copil de 3-4 luni, el avind 8 saptamini.
Gingureste si scoate diverse combinatii de vocale, vocale plus consoane. Are jucaria lui favorita care cinta Schubert si la care zimbeste cu drag...
Daca n-ar fi bubitele astea...
In rest, a luat nu mai putin de 9 cm in cele 8 sapt si cam 1,700 gr fata de greutatea de la nastere.
Mai avem o mica problema; polidactilie: degetul 5 de la picior e dublu. Cica trebuie operat , dar asta la 1 an. Mai vedem, poate nu-l va deranja la mers si nu e fetita sa aiba nevoie de manichiura.

Please, ajutati-ma si pe mine sa fac link pt poze, in mesaj. Deocamdata il puteti vedea pe mail-ul comun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bamboletta spune:

Am aparut si noi deocamdata nici o veste de la medic maine la ora 4 suntem programate
Ne-am intalnit cu Lavinia_p si Mihaita care e un frumusel si un scump seamana tot cu mami

Yagmur-Lucapt.Antonia?

Dandusa-doua fete cucuete

Tema zilei-pt baie sampon gel spumant de la Klorane,lotiune de corp si ulei de la sanosan dar o sa schimbam pe Avene pt ca Antonia are pielea sensibila

Madaluta-nu merge slideshowul

si Antoniei cred ca o sa-i iasa repede dintisorii ii ploua din gura mama mama si cred ca o mananca gingiile imi roade degetele si e cam nervoasa vedem noi maine e zce d-na doctor

Bambolettade Antonia-Gabriela (1 noiembrie 2006)
poze
www.dropshots.com/bamboletta" target="_blank">video bebelina
poze Antonia -luna 1 luna 2luna 3
www.youngnutrition.net/member/tickers/61250/ticker4.png" target="_blank">varsta Antonia
botez Antonia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yagmur spune:

Bambo, normal ca se pentru antonia... asa cum este el... poate ii si canta ceva doar este un
Dianarus, merci mult de informatie.. o dau si eu mai departe
Madaluta, nu merge slide-u;; si Fatima a fost initiatoarea
Luca cere de papa...
Pupam

Yagmur - mami de Luca (19 decembrie 2006)
www.dropshots.com/Yagmur" target="_blank"> poze Luca
slide Luca

varsta Luca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns desiree spune:

aelita, [b]in nici un caz comprese reci pe san[/b], strange si mai tare canalul!

am citit acum la subiectul de alaptare!

pune comprese calde ( nu fierbinti) sau dus cald si pune fata la san cat mai des !

succes

desiree si bebe Octavian

pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bamboletta spune:

Daca tot vb de soacre
Ginerele aduce doi pepeni acasa si spune catre soacra-sa:
-Mama soacra te-am auzit ieri spunand ca ai da jumatate din viata pt un pepene. Ti-am adus doi....

La tribunal:
- Esti acuzat ca ti-ai omorat soacra cu sānge rece. De ce ai facut-o?
- Nevasta-mea mi-a zis...
- Cum poti sa spui asa ceva, sotia ta īsi iubea foarte mult mama!
- Asa e, da' īnainte de a pleca, īn ziua respectiva, mi-a zis: "Marcele, daca īn timp ce doarme o deranjeaza vreo musca, n-o trezi, omoar-o!"

Bambolettade Antonia-Gabriela (1 noiembrie 2006)
poze
www.dropshots.com/bamboletta" target="_blank">video bebelina
poze Antonia -luna 1 luna 2luna 3
www.youngnutrition.net/member/tickers/61250/ticker4.png" target="_blank">varsta Antonia
botez Antonia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns a_deju spune:

ref tema zilei, sau ma rog, una din ele, la baita si masaj folosim produse de la nivea. in prima saptamana am fol si pudra, tot de la nivea, dar mai mult ma enerva, asa ca am trecut si noi pt fundulet pe crema de galbenele. mai folosim si bepanthen, dar doar dupa un kk maret, nu la fiecare pampers, si mai nou am mai descoperit o crema de la pharco, dermocare, e buna, si miroase fain. masajul i-l fac intr-o zi cu ulei de corp, in ziua urmatoare cu lapte de corp (nivea). si de fiecare data dupa baita imi propun sa-i pieptan "coama" inexistenta, si inevitabil, de fiecare data uit :)
in rest, ce sa zic, isi tine capusorul atat cat poate, rade la noi cand il apuca, inca nu-mi dau seama daca sunt zambete constiente sau doar asa..ca se simte el bine, are momente cand sta la vorbe, dar nu dureaza mult, gusta cu placere tot ce e din bumbac; are o jucarie care sa zicem ca-i place, o zebra cu un buton muzical, care pe mine ma dispera, ca are melodia aia cu " dudaa, dudaaa", nu stiu daca stiti, da' de la atata "dudaaaa" toata ziua o sa-mi iasa ochii ca la melc... e bine ca-l opreste din urlat de fiecare data, nu stiu ce-i place, ori "dudaaa" ori culorile :)
fug acum, ma striga tati disperat, trebuie sa ne pregatim de baita.
pupam mamici si bebei :)

Deea, mami de Eric (15.12.2006)
POZE
atat mai avem pana la 1 an
www.rockyou.com/show_my_gallery.php?instanceid=53997601" target="_blank">motanu' mic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doradora spune:

buna-hop si noi!
pisica mea ma tine putin prea ocupata. nu mai doarme cat dormea inainte, singura se plictiseste, si deci apare o dilema: o stimulez, dansam, cantam, ne jucam, dar cum sa fac oare sa nu devina prea rasfatata? cum sa fac sa nu fie nici neglijata, dar nici rasfatata?
in rest, se pare ca am rezolvat problema cu zappul, si cu telefoanele, si cu internetul, momentan functioneaza toate.

am pus si niste pozici de la botez, dupa lupte indelungate cu conexiunea de internet.

sper sa reusesc sa citesc din urma. ati scris, nu gluma!

bine, fetelor, discutati despre soacre fara mine? voi sunteti fericite ca le puteti spune in fata ce va supara, a mea fie s-ar face ca nu aude, fie s-ar imbolnavi pentru urmatorii 5 ani de o suferinta profunda!

chris + alexandra
varsta alexandra
poze bebe alexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirona spune:

quote:
Originally posted by madaluta
mirona:parca si voi trebuia sa faceti ceva analize, investigatii acum in februarie, nu? Sa va ajute d-zeu si pe voi sa iasa bine

madaluta ca mi-ai amintit. Cu plecarea asta a sotului am si uitat. Doar saptamana viitoare ce putem merge - ca apoi pleaca iar sotul pentru inca 2 saptamani.
Merci mult - am notat in agenda sa sun maine.

Tema zilei: folosim sapun de la Baby Love, Crema de la Baby Love si de la Mustela, ulei am folosit de la Bubchen. Mai am si sampon de la Bubchen si crema pentru zona pampersului. Dintre toate - Mustela e cea mai cea ...

Alta TEMA a zilei: noi suntem din noiembrie si ne jucam asa:
- exercitiile pe burta de intarit musculatura spatelui
- exercitii usoare cu mainile si aducerea usoara a genunchilor la piept (facem si caca impreuna - deci ne scremem)
- ne jucam in oglinda
- ne jucam cu jucarele intinse pe elastic (dintr-acelea ce se pun la carut sa dea copilul in ele)
- ne jucam cu zornaitori - deocamdata le poate tine in manutza pret de 10-20 secunde
- gangurim si radem la desenele de pe pereti (stie deja semnalul:unde-i piticul? unde-i Micky Mouse-ul .. etc) - cred ca le-am repetat deja de mii de ori
- avem un balansoar - si ne mai dam uta in el
- cantam si dansam la mami in brate
- gangurim cand avem chef si radem la fel

v-am pupacit - fug la nani ca-s franta

P.S. ma intreba azi careva - cat doarme Kara peste zi de pic eu franta de oboseala.

intre mese - dimineata doarme jumatate de ora, la pranz afara doarme 2 ore - timp in care mami umbla incontinuu - daca opresti carutul - s-a trezit printesa.
dupa amiaza mai doarme intre mese ccca 5-10 minute adanc - dupa care incee show-ul uite suzeta nu-i suzeta.
Deci clar pic franta seara pe la 9.30
Cand e sotul acasa - rezist si pana la 10-11. asta ca o mai ia si el.

you all

Miro si Karina Ioana (3 noiembrie 2006) I,II,III, - filmuletze Karina www.dropshots.com/day.php?userid=121067&cdate=20061127&ctime=132700" target="_blank">1,www.dropshots.com/day.php?userid=121067&cdate=20061201&ctime=005102" target="_blank">2,www.dropshots.com/day.php?userid=121067&cdate=20061204&ctime=132558" target="_blank">3,www.dropshots.com/day.php?userid=121067&cdate=20070120&ctime=122902" target="_blank">4,www.dropshots.com/day.php?userid=121067&cdate=20070121&ctime=010305" target="_blank">5,www.dropshots.com/day.php?userid=121067&cdate=20070122&ctime=123722" target="_blank">6,
am o nepotica talentata, o burtica in amintire, si o BB-lina zbenguita

Mergi la inceput