Fulguleti de noiembrie - decembrie 2006 (11)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns a_deju spune:

miki, ce scumpel e stefan, si ce par lungut areeeee...:)
mai fetelor, numai eric n-are decat vreo doua fire de par, si alea la ceafa????? offff, lasa ca ne creste si noua, si cu putin noroc o sa fim cret-cret ca tati, si ii lasa mami paru' lungi pan' la 18 ani, si ii fac codite, si ii pun clamute...... hai c-am luat-o razna pe campii, se vede ca vroiam fetita :)) dar acum sincer, nu mi-as schimba motanu' pe toate fetitele din lume, chiar si fara blanita cum e el :))
in rest, raportam o noapte nesperat de linistita, s-a trezit pe le 6 juma', acum astept sa se trezeasca din nou, schimbam pampers, papam, imbracam motanu' de gala, si fugim in mamaia (e asa soareeeee..).
pupam fetele si bebeii si revenim mai pe seara!! o zi frumoasa si voua!

Deea, mami de Eric (15.12.2006)
POZE
atat mai avem pana la 1 an
www.rockyou.com/show_my_gallery.php?instanceid=53997601" target="_blank">motanu' mic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki04 spune:

Raluca multumim de aprecieri. Unde putem vedea si noi poze cu Adina?
Am vazut ca esti din Bucuresti, cine stie poate ne incuscrim!

Mihaela Stefan Cristian 17.12.2006 si Adita 31.07.2000http://www58.rockyou.com/my_gallery.php?instanceid=54317576&islocal=true#

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dia1609 spune:

dorsilia, bb a luat numai 200 de grame? da' cat ai vrea sa ia? noi am avut 2 sapt in care a luat cate 50 g... ce zici de asta? bb poate sa aiba o periada in care sa nu manance, chiar sa faca greva foamei, noi am experimentat asta si e tare nashpa ... manca cate 40 ml la o masa dupa care 6-8 ore pauza... nici ceai nici nimic... am crezut ca o iau razna... dar a trecut si am reintrat in normal... pediatra ne-a asigurat ca se mai intampla si ca e sanatoasa, doar ca nu mai are chef sa manance...

dianocica, sa stii ca si Oana suge in somn... si noi am filmat-o... asa dragut isi misca buzele, iti vine s-o mananci ... dmic

Dia de Oana (29.11.2006)

poze OANA
luna 1
luna 2
luna 3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianocica spune:

dia mai eu tot ma consolez cu ideea ca eu n o sa fiu asa... de fapt de aia mi am dorit de fix 10 ani copilul asta, ca sa nu ajung o scorpie depasita... ca eu zic ca potential exista... cand o sa mai vorbim noi peste vreo 15 ani, o sa ma trimiteti la cap 11, ala dublu, de la fulguleti, ca sa ma trezesc....da?

diana fericita de davidutz 03.12.06

david 1 2 diana intalnire

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki04 spune:

Multumim la toata lumea de aprecieri!

Noi suntem un baietel fffffffff cuminte, ne-a ferit Dzeu de colici si dormim f bine si noaptea ( adica de pe la ora 23 pana pe la 6-7 ).

Offf ce fornaie nasul nostru, nu se vad mucisori dar de fornait mama, mama...

Mihaela Stefan Cristian 17.12.2006 si Adita 31.07.2000http://www58.rockyou.com/my_gallery.php?instanceid=54317576&islocal=true#

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anateo2004 spune:

raluca,noi mergem in parc-IOR-cred ca ajungrem in jur de 13.eu intru pe la inrtarea de la fantani sau terasa la tranvai.
ana

Mergi la inceput

saryta, eu ii dau lui Oana babycalm ... uneori mai pun si jumate de plic de babydrink

ziggy, de nasul fornait, infundat si de mucisori am scapat cand am luat umidificator ... efecte spectaculoase!

florentina, cred ca-s afte ... intreba pediatra

veronici, si Oana face genul ala de abdomene, dar doar la 15 grade se ridica

fertelor, cine naiba a inventat inelelu de la suzeta????? ca Oana prinde de el si isi arunca suzeta cat colo.. vreo 3 metri.... de ieri spal si sterilizez intruna la suzete ... cred ca o sa-i scot inelul de la suzeta, sa nu mai aiba de ce apuca

noi ne spalam cu gel de la Mustela si pe cap si pe corp, iar ulei de masaj folosesc unul 100% natural, de migdale dulci ... mamaaaa cum miroase....

a trecut cineva la pampers 4? ca pe noi ne strange nr. 3 de numa', desi avem numai 5 kg.... in huggies mai incapem, parca-s mai mari un pic... ma bate gandul sa iau nr. 4 dar nu stiu daca si nr. 4 au banda ai verde de asa-zis balsam care o avea si nr. 3 si de la care a facut Oana alergia si dermatita de contact (v-am zis ca scutecele din germania nu aveau rahatul ala de banda verde si au fost ok, nu am facut nimica de la ele? mi-a zios mie dermatoloaga ca in mod sigur banda aia e problema -ce inseamna experienta ei, ca a vazut zeci de copii care au facut dermatita de la aia)

masi aveam ceva de zis, dar bineinteles ca am uitat ... las' ca-mi aduc eu aminte

chinico, cum e bea?

Dia de Oana (29.11.2006)

poze OANA
luna 1
luna 2
luna 3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raluca_u spune:

quote:
Originally posted by anateo2004

raluca,noi mergem in parc-IOR-cred ca ajungrem in jur de 13.eu intru pe la inrtarea de la fantani sau terasa la tranvai.
ana

noi intram pe la potcoava dar hai sa ne intalnim undeva la mijloc.

zii tu unde si noi venim

Raluca cu Adina Andreea 12.11.2006

Un om obisnuit, fericit in caminul sau, este mult mai binecuvantat decat un geniu traind singur.

Mergi la inceput

si eu sunt de acord cu dianocica... toti psihologii zic ca nu exista rasfat inainte de 6 luni... in plus, toata atentia si afectiunea noastra ii ajuta sa se dezvolte neuropsihic.... luatul in brate, pupatul, mangaiatul, jucatul, alaptatul, alintatul, contactul piele la piele etc, sunt esentiale pt dezvoltarea lor
in plus, chris, cu cat te joci mai mult cu ea, o sa vezi ca se dezolta neuromotor mai rapid si mai frumos ... asa ca continua ...

Dia de Oana (29.11.2006)

poze OANA
luna 1
luna 2
luna 3

Mergi la inceput

aaa, si am uitat de masaj si de mangaierile pe pielicica goala ... e f. bun pt dezv. neuropsihica ... si in plus ii ajuta sa-si constientizeze propriul corp ... psihologii recomanda tot felul de atingeri la masaj, chiar suflatul se aer pe pielicica goala, scosul zgomotelor cu buzele lipite de pielea lor, sau pupicii mamei/tatalui etc... o sa vedeti ca le place si rad ... ,

Dia de Oana (29.11.2006)

poze OANA
luna 1
luna 2
luna 3

Mergi la inceput