Fulguleti de noiembrie - decembrie 2006 (11)
Raspunsuri - Pagina 12
ziggy spune:
Dia, ai perfecta dreptate cu rasfatul. Nu exista la o asemenea varsta. In plus noi, mamele, trebuie sa raspundem nevoilor copiilor.
Calin (5.12.2006)
Florentina G spune:
Miky, l-am vazut pe Stefan, e un scump cat par are si mai ales cat de ochios este!
Ralu_u, multumesc de raspuns si pentru aprecieri. Intr-o jumatate de ora plec spre pediatru sa-l vada si sa ne dea o reteta pt o solutie care se prepara in farmacie. Ieri la telefon ne-a spus ca ar putea fi vorba de stomatita aftoa
Ralumat, l-am admirat si pe David imbracat ca un om mare! E tare dulce, sa va traiasca!
Chris, v-am admirat din nou pozele. Sa mai spun inca o data ca totul a fost la inaltime, ca pentru o mica printesa ce este?! Poza asta este superba!
Cat despre rasfatul copiilor eu zic ca un copil nu este niciodata rasfatat cand i se ofera atentie si dragoste. Important este sa nu intrecem limita, in sensul ca nu trebuie sa devenim sclavii lor. Cu cat le dam mai multa atentie cu atat capata mai multa incredere in ei, se simt protejati si iubiti!
Laura, la fel, multumesc mult pentru ajutor si pentru PM. M-am linistit, mai ales ca nu dadeam de pediatru si nu stiam ce sa fac.
Sanatate multa puiutilor bolnaviori!
Tina, mami de Patrick si Maya
ziggy spune:
Ati dat Hidrasec la copii? Eu ii dau de aseara si este f agitat, il doare burtica, se strange tot si geme. O fi normal? Cred ca va trebui sa sun dr.
Calin (5.12.2006)
anateo2004 spune:
la intrarea de la sugar brown,ca ar fi la mijlocul distantei pt amandoua.eu acum incerc sa ajung pe la 13-13,30.acum seba tocmai a atipit-il tin in marsupiu ca sa imi odihnesc bratele.daca vezi o mamica cu parul zburlit blonda cu ochelari,haina si pantalonoi maro,carut albastru cu galben si portocaliu si insotita de o fetita argint viu,astas eu.
ana
Dia1609 spune:
ziggy, ce e hidrasec?
chris, felicitari pt botez, frumoasa foc alexandra ... ce rochita frumoasa a avut
intrebare: se poate face botez in post?
Dia de Oana (29.11.2006)
poze OANA
luna 1
luna 2
luna 3
Dia1609 spune:
dianocica, chris, trimis PM ... scuze pt intarziere, dar eu am ceva probl. cu PM-urile, le vad numai dupa cateva zile
Dia de Oana (29.11.2006)
poze OANA
luna 1
luna 2
luna 3
Raluca_u spune:
quote:
Originally posted by ziggy
Ati dat Hidrasec la copii? Eu ii dau de aseara si este f agitat, il doare burtica, se strange tot si geme. O fi normal? Cred ca va trebui sa sun dr.
Calin (5.12.2006)
eu i-am dat cand am fost internate. ea nu a avut nici o reactie negativa la praf asta. poate e de la altceva?
Raluca cu Adina Andreea 12.11.2006
Un om obisnuit, fericit in caminul sau, este mult mai binecuvantat decat un geniu traind singur.
Raluca_u spune:
quote:
Originally posted by anateo2004
la intrarea de la sugar brown,ca ar fi la mijlocul distantei pt amandoua.eu acum incerc sa ajung pe la 13-13,30.acum seba tocmai a atipit-il tin in marsupiu ca sa imi odihnesc bratele.daca vezi o mamica cu parul zburlit blonda cu ochelari,haina si pantalonoi maro,carut albastru cu galben si portocaliu si insotita de o fetita argint viu,astas eu.
ana
ok ne vedem pe acolo. ti-am trimis si un pm
Raluca cu Adina Andreea 12.11.2006
Un om obisnuit, fericit in caminul sau, este mult mai binecuvantat decat un geniu traind singur.
lizzy spune:
dolores, dermovate zici... e medicament cu reteta sau e de tip cosmetic pt pielea cu probleme, gen gama avene? scuze pt insistenta...
yagmur, sanatate multa lui luca, uite de la noi a fost pediatra? ce-a zis?
fetelor, la ce soacre aveti voi... a mea sa-mi traiasca, e beton! a venit de 2 ori, anuntata, mi-a adus mancare gatita de fiecare data si nu s-a aruncat pe copil deloc, nici nu a indraznit sa-l ia in brate, banuiesc ca stia ca nu-l dau nimanui. l-am tinut eu si ei s-au uitat la el. nu vine sa ma ajute dar mai bine asa, as fi mai degraba stresata de prezenta ei.
bambo, super bancurile. in primul il si vedeam pe al meu sotz cum cara 2 pepeni pt maica-mea, asa in gluma... ca mama e innebunita dupa pepeni...
miro, multzam pt detaliile legate de joaca. ce fel de oscillo i-ai dat bb-linei? eu stiam ca sunt bilutze de-alea mici-mici de pus sub limba. sau fac vreo confuzie?
dia1609, despre umidificator - de care si de unde si cat a costat? ca ma dispera aerul uscat si fornaiala care tine de cateva saptamani...
ziggy, pt ce ai dat hidrasec? asta se da impotriva deshidratarii la diaree serioasa... cel putin asa imi amintesc de acu' 2 ani de la ianis...
aaa, si sa nu uit, felicitari celor cu botezul. suntem asa multe ca nu mai stiu exact pe cine sa felicit. iertare ! oricum am vazut numai poze bengoase
, acu' iesim la plimbareala. azi e o zi mai calma in burtica lui marc, incercam sa ne bucuram de ea
Diana, mami de Marc (17.12.06) si Ianis (14.09.04)
Pozele noastre
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52587" target="_blank"> Povestea nasterii lui Ianis
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=74009&whichpage=1" target="_blank"> Situatie CRITICA - Bebelus cu atrezie de esofag
Dia1609 spune:
dianarus, eu in final am luat un umidificator scump (4 mil) da' face toti banii si are mai multe functii: abur rece, functie care masoara umiditatea din camera, poti sa-ti setezi o anumita umiditate la care vrei sa ajunga si cand a atins-o se opreste singur, poti sa setezi sa mearga un anumit timp, are functie cu ioni, poti seta puterea cu care sa sufle aburul, are telecomanda si capacitate 6 litri si inca o gramada de funcii pe care inca nu le-am folosit ... si f. important pt noi, e super-silentios, nici nu se aude deloc, si asta era cam important, ca Oana e super sensibila la zgomote ... oricum am scapat de fornaieli, nas infundat si mucisori uscati in cateva zile ... si de agitatia din timpul noptii ... si ne chinuiam asa de mai mult de 1 luna... daca stiam, il luam mai demult
Dia de Oana (29.11.2006)
poze OANA
luna 1
luna 2
luna 3