Fulguleti de noiembrie - decembrie 2006 (11)
Raspunsuri - Pagina 13
Raluca_u spune:
quote:
Originally posted by anateo2004
ti-am trimis si eu nr de lelefon pe pm
l-am primit
Raluca cu Adina Andreea 12.11.2006
Un om obisnuit, fericit in caminul sau, este mult mai binecuvantat decat un geniu traind singur.
Raluca_u spune:
Miki uite aici poze Adina
Un om obisnuit, fericit in caminul sau, este mult mai binecuvantat decat un geniu traind singur.
dianocica spune:
quote:
Originally posted by Raluca_u
Miki uite aici poze Adina
raluuuca, ai pus un link...m am speriat ca au intrat pozele mele...am crezut ca mi sta inima... credeam ca v ati indtagostit de dmic al meu... cred ca tre sa le pui pe public.sau...?habar n am cert e ca nu se vad
diana fericita de davidutz 03.12.06
david 1 2 diana intalnire
Dia1609 spune:
poza umidificator aici
poze noi cu Oana aici
Dia de Oana (29.11.2006)
poze OANA
luna 1
luna 2
luna 3
Yagmur spune:
raluca, si la mine intra pozele mele cand apas pe link poze adina... credeam ca am facut eu nu mai stiu ce, ca la cat ma pricep eu...
merci tuturor care i-au urat sanatate lui luchitza al meu.. pediatra inca nu a ajuns.. dar sper sa vina..
acuma doarme, dupa ce am "vorbit" " cantat"; am facut gimnastica cu el si masaj... sint de acord cu fetele ca nu exista rasfat la aceasta varsta..
dia, ti-am trimis pm in legatura cu umidificatorul
fug si eu sa strang prin casa cat doarme luca...
pupici
Yagmur - mami de Luca (19 decembrie 2006)
www.dropshots.com/Yagmur" target="_blank"> poze Luca
slide Luca
varsta Luca
Raluca_u spune:
dianocica sunt pe public si se vad. l-am pus si pe ionut sa verifice daca se vad si le-a putu vedea
Raluca cu Adina Andreea (12.11.2006)
poze Adina
miki04 spune:
Raluca nici eu nu pot vedea pozele Adinei, imi intra pozele mele.
Apropo imi spune si mie cineva cum pot pune pozele din yahoo la semnatura?
Mihaela Stefan Cristian 17.12.2006 si Adita 31.07.2000http://www58.rockyou.com/my_gallery.php?instanceid=54317576&islocal=true#
Raluca_u spune:
fetelor va rog mai incercati o data cu pozele de la semnatura. poate merge dar nu stiu ce sa le fac. data trecuta le-am pus la fel si au mers.
vedeti ca sunt mai multe fisiere
Raluca cu Adina Andreea (12.11.2006)
poze Adina
doradora spune:
quote:
Originally posted by dianocica
ruxmax felicitari pt bb! si lungan si de 3luni... bravo voua
cris cum adica s o rasfeti?daca te joci cu ea?nu va suparati pe mine dar vad ca e o mica manie cu sa nu rasfeti copilul...pana pe la 6luni nu exista asa ceva...acum bb are nevoie de mama non stop.e singurul lui ghid in lumea asta. normal ca daca, de ex, il doare ceva, se simte mai bine daca il iei in brate si ii vorbesti. ce, la noi nu e la fel?si cu dormitul...eu il mai rog pe alex si acum sa vina sa il iau in brate ca sa adorm...asa ca ce sa zic de maruntelu'? plus ca el e cel mai linistit de vocea mamei...deci: nu exista rasfat!!! hai ca asta vroiam s o zic de mult ...si cris doar s a nimerit ... si pe soacra. cum in fund? e nebuna?
david 1 2 diana intalnire
eu stiam ca pana la 3 luni nu e vorba de rasfat, dar bebelina mea uneori infirma teoria asta. ne descurcam noi cumva!
v-am zis ca ne-am apucat sa ii citim seara povesti? mai nasol e ca adoarme taica-0su inaintea bebelinei...unde dai si unde crapa...eu ii citesc lui bebe si pica la datorie alex mare!
chris + alexandra
varsta alexandra
poze bebe alexandra