Montignac : ce am mancat azi (83)
Raspunsuri - Pagina 22
ralu spune:
Buna seara,
Intru si eu sa va spun ca am avut acelasi meniu azi ca cel de ieri!
Va pup!
P.S. Cred ca o sa incerc sa citesc si eu cartea a II-a din scoarta in scoarta ca prea nenea Monti da dezlegare la multe chestii gustoase...
crisstinuta spune:
Meniul meu de ieri:
MD(ora 8.30): - cafea decaf.+ trei felii paine integrala+iaurt 0%
P(ora12.30): - tarta (ceapa verde,ardei,faina de soia ,oua ,ulei masline ,telemea,sunca)
C(ora18.00): - restul de tarta+un bol de morcovi rasi
sanse spune:
Buna seara fetelor!
Vad ca azi nu prea a-ti intrat pe aici...Va sciu si eu papica de azi:
MD:carnati de vita fripti si un castravete
p:1 cotlet potrivit,1 pulpita pui fripte cu salata asortata
c:branza mozzarella cu rosii
Nu stiu ce o sa raportez la tabel luni...stagnez in continuare...Oare ce gresesc?!Singura diferenta de la cura de monti de data trecuta e ca atunci nu mancam niciodata branza la masa de carne ci doar cu salate de legume.Vad ca la voi merge.O sa incerc saptamana asta sa nu mai combin si vad daca asta e problema...
Va pup si o seara buna!
Mamica de 2 zuze ANA-MARIA SI ANDREEA
crisstinuta spune:
Meniul meu de ieri:
MD(ora 8.30): - cafea decaf.+ trei felii paine integrala+iaurt 0%
P(ora12.30): - gratar de porc+salata de rosii cu ulei de masline
C(ora18.00): - o bucata prajitura cu mere conforma(pandi#351;pan cu faina de soia)
Mai tarziu#8230;#8230;#8230;alte doua bucati de prajitura !!! si un pahar sampanie !
Si mai tarziu#8230;#8230;#8230;#8230;#8230;#8230;#8230;#8230;#8230;#8230;#8230;#8230;#8230;#8230;#8230;#8230;#8230;#8230;#8230;#8230;..alt pahar de sampanie !
Dar fetelor ieri a fost Dragobetele ,am aniversat casatoria si cel mic a implinit doi ani si opt luni.Asa ca am foarte motivata cu sampania.
caterina71 spune:
Buna fetelor!
O sa intru in contul comun sa vad ce retete mai sunt, ca nu stiu ce sa mai gatesc... Partea frumoasa e ca s-a hotarat si sotul sa slabeasca cu mine, asa ca gatesc dot mancare Monty, si, bineinteles, mancare pentru Alexa, dar ei oricum ii gateam separat.
Meniul de ieri:
10.00: 2 felii de grau expandat cu branza 0%, magiun de prune facut de mine, fara zahar si lapte 0,1% ;
14.00: 1 mar si dupa juma de ora omleta cu cascaval si sunculita;
19.00: 1 mar si dupa juma de ora fasolica verde cu rosii, ceapa, usturoi si 1 ciocanel de pui.
Meniul de azi:
10.00: 3 felii de grau expandat cu branza 0%, magiun de prune facut de mine, fara zahar si lapte 0,1% ;
14.00: 1 mar si dupa juma de ora varza acra la cuptor cu rosii sau mancarica de ciuperci cu rosii, ceapa si pui (le gatesc pe amandoua, ca nu stiu sotul ce va vrea sa manance cand vine de la cumparaturi);
19.00: 1 mar si dupa juma de ora ori ceva gatit la pranz, ori putina smantana cu telemea.
Ne vedem maine dupa ce ma cantaresc... sper sa fie ceva miscare in jos...
Pupici,
Cati si Alexa (24.07.2005)
irinabungau spune:
Buna, n-am mai intrat de cateva zile, cu toate astea am papat Monti zilele astea - vreo 2 abateri mici... de pofta....
Meniul de azi:
MD: juma de chifla neagra cu branza degresata, juma de chifla neagra cu gem fara zahar
P: Carnitza de vita cu sos
C: cascaval, cateva bucatele
si intre mese doua mere....
Va pupam,
Irina si Ioana Alexandra (13 aug 2005)
http://www.dropshots.com/irinabungau
poze
irinabungau spune:
va rog, luminati-ma si pe mine!!!! Ce inseamna paste fierte "al dente"???????
Multumesc frumos
Irina si Ioana Alexandra (13 aug 2005)
http://www.dropshots.com/irinabungau
poze
sanse spune:
Irina,din cate stiu eu pastele "al dente" sant paste normale de orice fel dar sint fierte mai putin decat scrie pe ambalaj.Le lasi mai tari..Asta am inteles eu
meniu azi:
MD:2 felii paine integrala din secara cu gem dietetic si 1 pahar cu lapte 0,1%
P:1 cotlet,2 carnati si 1 rosie
C:piept de pui fript cu iaurt
Pupici
Mamica de 2 zuze ANA-MARIA SI ANDREEA
raresionut spune:
Buna, Buna...eu disparui ca magarul in ceata...dar a fost jale, mi-am facut o dieta anti Monti...gen, inghetata, paine alba si lista ar continua....insa de vreo 5 zile, regim special, nu sunt pe Monti, e altceva, insa voi reveni dupa 2 saptamani cu date actualizate.
Pana atunci va pup si va doresc un KO in lupta cu kg.
Alina si printul Rares
Pozele noastre
Cand un somnambul merge pe acoperis.....nu-l trezi...se poate prabusi!
latrishia spune:
Fetelor eu m am destrabalat rau saptamanile astea asa ca rezultatul este 84.6kg. De azi ma bag la daneza ca nu mai tine. Trebuie sa incep sa scad.
Felicitari fetelor care au slabit!!!
Pupi
Lori&Luanna(5.11.2005)