Montignac : ce am mancat azi (83)
Raspunsuri - Pagina 23
irinabungau spune:
Sanse, multumesc frumos!!!
Meniul de azi este identic cu cel de ieri!!
Iar raportul: actualmente 54,6 kg!!!!!! Am, mai scapat de 400 de grame... destul de bine, avand in vedere ca am cam dat pe-alaturi... cu miere la greu din cauza racelii....
Acusor, sa ma treci si pe mine te rog cu greutatea actuala, multzam fain!!
Pupam,
Irina si Ioana Alexandra (13 aug 2005)
http://www.dropshots.com/irinabungau
poze
caterina71 spune:
buna fetelor
M-am cantarit, asa ca vin la raport cu 61,2 kg, adik un minus de 800 grame. Nu-i "fabulouspirit", scuze, dar asa m-a amuzat gaselnita lor... dar e un inceput. Va doresc scaderi rapide in saptamana care incepe!
Meniul de azi:
10.00: cafea decaf si fulgi de cereale cu lapte 0,1%;
14.00: salata de cruditati (varza, ardei, telina, morcov, mar) cu ulei de sofranel si lamaie;
18.00: 2 mere;
19.00: varza acra cu rosii si carnaciori la cuptor (mi-a ramasa de ieri).
Pupici,
Cati si Alexa (24.07.2005)
ariel_7000 spune:
buna fetele. eu va dau raportul de tabel maine, pt ca azi e jale!!! ieri aveam fabuloasa greutate de 62 kg, iar azi dimineata 61.5 kg. nu stiu ce se petrece, dar nu-mi place.parca e regula...in fiecare we ma umflu, retin apa si mai stiu eu ce... . ma enerveaza teribil situatia asta! maine dau raportul pt tabel, sper sa fie bine:)
meniul meu de azi:
dimineata:2 branzici de casa
pranz: 1/2 pizza monti (m-am specializat)
seara: 1 iaurt
ne vedem maine...sper ca voi fi dezumflata.
alina si alexandra
olim spune:
salutare tuturor
fetelor, eu am uitat sa ma canteresc azi, ca am avut de mers la cumparaturi inainte sa merg la munca, si ca de obicei lunea, am intarziata.La amiaz am sa ma cantaresc sa vad cate kile am
de dimineata am mancat o cana de mere cu capsuni, la amiaz crd ca am sa manac niste fasole verde la cuptor, iar la cina, nu prea stiu.Astept idei, dar sa fie de post.
va pup pe toate si va doresc o saptamana buna
ralu spune:
Buna fetele!!
Vin si eu azi la raport: 85.500Kg . Sunt super fericita!!! Deci am dat saptamana asta inca 1,400 Kg. Si de cand am inceput regimul: 7,5 Kg. Sunt super, super incantata!!!
Intru mai tarziu sa scriu si meniul meu de azi!
Felicitari fetelor care au slabit!!
Va pup!
irinabungau spune:
Ralu, felicitari!!!! tine-o tot asa!!
Irina si Ioana Alexandra (13 aug 2005)
http://www.dropshots.com/irinabungau
poze
ralu spune:
Buna seara fetele!!
Intru si eu repede sa va spun meniul de azi ca nu stiu daca mai pot intra mai pe seara:
Dim: 3 felii de paine wasa cu gem cu fructoza+cafea+lapte0%
Pranz: 2 portii de oerz cmplet cu sos tomat si un pic de praz
Ora 19: 2 mere
Seara: branza feta+o rosie
Va pup!
CatXO spune:
Intru rapid la raport: 60 kg. Nu stiu cum am slabit pentru ca meniul a fost total haotic, presarat deseori cu tot felul de prajituri. Saptamana asta tot asa o sa fie ca o sa am tot felul de musafiri, ca luni e ziua fiica-mii. Sper sa ma mentin, iar de luni fac greva foamei.
Pupici