Montignac : ce am mancat azi (83)

Raspunsuri - Pagina 24

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns CatXO spune:

Felicitari fetelor care ati slabit! S-o tineti tot asa!

De luni am hotarat sa pap numai fructe si legume timp de 2 saptamani. Sper sa reusesc acest tip de dieta-post. Vreau sa fac o detoxifiere a organismului.In caz ca nu mai rezist mai bag, dar doar la nevoie, oua, carne de peste, fructe de mare, lapte degresat, ulei fara colesterol.

Pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns caterina71 spune:

Buna

O intrebare pentru cunoscatoare regimului: paste integrale aldente se combina cu legume, fara nici un fel de grasime. Asa-i? In acest caz e in regula daca fac varza dulce fiarta, cu o ceapa, sare, piper mult in care la final amestec pastele? Da voie Monty? Ca mie imi place varza alba cu taietei, o mananc rece si-mi place tare mult... La ce masa pot manca, pranz sau seara?

Meniul de azi:
9.00: cafea decaf neagra si lapte 0,1% cu ceva fulgi integrali multicereale
13.00: 2 mere
13.30: putina telemea cu castravete verde
19.00: ceva gatit, ca sa manance si sotul, caut acum in cartea de retele din contul comun...
21.00: coctailul minune, poate sapt asta are vreun efect, ca daca nu nu-l mai incerc a treia oara!

Pupici,
Cati si Alexa (24.07.2005)

Alexa mititica
www.dropshots.com/alexia2005_primulan" target="_blank"> filmuletze si poze... din primul an
www.dropshots.com/alexia2005_al2leaan" target="_blank">Alexa, dupa 1 an
www.dropshots.com/alexia2005_al2leaan2" target="_blank"> Alexa, dupa 1 an si 5 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorelei_19 spune:

Caterina, este voie atata timp ca n-adaugi grasimi sau carne.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olim spune:

salutare tuturor
azi m-am cantarit si am 85.6 kile si ieri aveam apoape 87
felicitari tuturor celor care au slabit.Treceti-ma pe lista cu 85.6 kile.Promit ca saptamana asta sa dau cel putin un kil jos
va pup pe toate si va doresc o zi frumoasa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariel_7000 spune:

buna fetele! eu azi aveam 59.85 kg....deci tot am apa :)...asa ca raportul pt tabel maine dupa potiune...
meniul meu de azi:
dimineata: cafea slaba, 1 felie minuscula de gref, 1 crema de branza
pranz: 2 felii de pizza (ultimile) + 1 iaurt mic
seara: fagaras si inainte de culcare potiunea magica.

"somnul ratiunii naste monstri"-Francisco Goya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns caterina71 spune:

Ariel, cum faci pizza? DIn ce faci aluat, ca as face si eu, ca-i buna si ca masa rece... SI ce pot pune pe ea sa-mi zici, te rog.

Pupici,
Cati si Alexa (24.07.2005)

Alexa mititica
www.dropshots.com/alexia2005_primulan" target="_blank"> filmuletze si poze... din primul an
www.dropshots.com/alexia2005_al2leaan" target="_blank">Alexa, dupa 1 an
www.dropshots.com/alexia2005_al2leaan2" target="_blank"> Alexa, dupa 1 an si 5 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariel_7000 spune:

caterina:
eu am facut 2 variante de pizza-una mai mica si una mai mare. cea mare am impartit-o in doua (1/2 pt mine, 1/2 pt sotz).
so, varianta pt pizza mare:
4 oua intregi le-am batut bine cu mixerul pana le-a crescut compozitia,apoi am pus sare, piper, un amestec de ierburi (coriandru, marar deshidratat, patrunjel deshidratat, oregano...etc), un ardei gras mai micut taiat bucatele mici (eu il bag la tocatorul meu brown), 4 linguri de ulei de masline, 4 linguri de faina de soia (merge si cu faina de linte sau naut), 4 linguri de cascaval ras. am mai amestecat putin pana s-a omogenizat compozitia. am turnat apoi in vas de yenna(eu am unul nu prea inalt pt tarte), pe care l-am uns cu putin unt si apoi am presarat faina de soia. dupa ce am intins amestecul asta in vas (iese de consistenta moale, nu ca un aluat) am pus deasupra felii de rosie, de ardei, masline, pe jumatatea mea felii de sunca, iar pe a sotului porumb (el este vegetarian), apoi am presarat desupra mozarella rasa (eu am pus mai multicica ca imi place pizza cu mult cascaval). am bagat tava in cuptorul preincalzit, la foc mic si am lasat-o cam 20-25 min. am tras cu ochiul din cand in cand ca sa am grija sa nu se arda. mie mi-a placut foarte mult ce a iesit :)
stie cineva o reteta de surogat de cartofi prajiti :))) hiiihihi. dupa pizza, erau pe locul 2 in clasamentul preferintelor mele culinare :)....glumesc:)

"somnul ratiunii naste monstri"-Francisco Goya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisstinuta spune:

Ariel ,iarta-ma ai scris mai sus un cuvant pe care nu stiu ce inseamna "cartofi" ce-s aia ? cresc pe la noi sau numai in tari straine?

Lasand gluma la o parte poti sa prajesti bastonase din radacina de telina , are Ig mare telina dar este insemnata cu asterisc in tabel deci se poate consuma ocazional .
Pana atunci stii cu ce te servesc doar te-am mai servit odata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralu spune:

Buna fetele!!!

Merci Rall!

Meniul meu de azi:

dim: 3 felii de paine wasa cu gem cu fructoza+cafea+lapte0%
pranz: 2 piepti de pui cu fasole verde si usturoi la cuptor
Seara: cred ca fructe sau feta si o rosie

Va pup!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns latrishia spune:

La raport azi 83.2kg. Am slabit 1.4kg dupa prima zi de daneza, s a dus toata apa din corp ca mai aveam putin si dormeam in toaleta . Sunt happy ca in sfarsit incep sa ma mobilizez. Nu stiu daca o sa tin toate cele 13 zile, oricum dupa asta, monty pe viata

Pupici si felicitari fetelor care au slabit, tineti o tot asa

Lori&Luanna(5.11.2005)

Mergi la inceput