Montignac : ce am mancat azi (83)
Raspunsuri - Pagina 25
olim spune:
latrishiafelicitari pentru kilele pierdute, inceputul e mai gru si apoi merge mai usor.bafta
o seara frumoasa tuturor
sanse spune:
buna seara fetelor!
Ieri nu am raportat nimic pentru ca sant in continuare balonata,constipata si ....stresata
Nu am mai dat nimic jos cu toate ca am mancat la fel fara nici o abatere.Curios este faptul ca incepusem bine...Voi ce faceti daca va constipati?Cred ca de la paine mi se trage..Sa va scriu ce contine,poate e ceva nepermis in ea:boabe de secara macinate,apa,tarate din grau,faina de secara,sare ,drojdie,fibre de ovaz.
MENIU AZI:
MD:paine integrala(cea de sus)cu gem de afine f.zahar
p:omleta cu ciuperci si ceapa verde
c:2 carnati mici de vita cu putina varza acra tocata
O sa mai citesc din urma sa vad care e treaba cu potiunea asta magica a voastra,poate incerc si eu.
O seara buna si spor la slabit!
Mamica de 2 zuze ANA-MARIA SI ANDREEA
lorelei_19 spune:
Sanse, parerea mea e ca mananci prea putine legume si fructe. Si apoi o alta intrebare: cum stai cu lichidele? bei suficient?
caterina71 spune:
Neatza fetelor
Ariel, multzam de reteta! Abia acum am copiat-o, ieri nici n-am mai intrat pe forum pentru c-am gatit toata dupa-amiaza. Am facut o ciorba de perisoare acrita cu zeama de varza, fasole verde cu rosii si unsturoi cu pui si varza dulce cu piper si paste integrale aldente, pe asta o s-o mananc la masa singura, necombinata cu nimic... Aseara am schimbat planurile si am mancat un castron de ciorba ca era tare buna...
Pentru azi:
9.00: 1 mar
9.30: felii de grau expandat cu branza 0% si lapte 0,1% cu putin nes fara cofeina si putina fructoza
14.00: varza cu paste aldente
18.30: 1 mar
19.00: ciorba de perisoare
Pupici,
Cati si Alexa (24.07.2005)
Alexa mititica
www.dropshots.com/alexia2005_primulan" target="_blank"> filmuletze si poze... din primul an
www.dropshots.com/alexia2005_al2leaan" target="_blank">Alexa, dupa 1 an
www.dropshots.com/alexia2005_al2leaan2" target="_blank"> Alexa, dupa 1 an si 5 luni
caterina71 spune:
Acusor, te rog, modifici si la mine datele din tabel, sunt tot cele de anul trecut, de cand am mai tinut monty...
Data inceperii regimului: 19.02.2007
Greutate initiala: 62 kg
Greutate tinta: 54 kg
greutate actuala: 61,2 kg
Multzam frumos,
Cati si Alexa (24.07.2005)
Alexa mititica
www.dropshots.com/alexia2005_primulan" target="_blank"> filmuletze si poze... din primul an
www.dropshots.com/alexia2005_al2leaan" target="_blank">Alexa, dupa 1 an
www.dropshots.com/alexia2005_al2leaan2" target="_blank"> Alexa, dupa 1 an si 5 luni
latrishia spune:
Sanse si eu aveam probleme cu constipatia atunci cand imi lipseau polizaharidele din alimentatie. Astea se gasesc in fructele si legumele proasperte. O cura de salata verde n ar strica.
Lori&Luanna(5.11.2005)
ariel_7000 spune:
nu ma mai joc! aseara aveam 59.7 kg, dupa o zi de mancat...iar azi dimineata, dupa potiune aveam 60.2 kg.
dar sunt cu cateva zile inainte de c.m., deci cred ca din cauza asta sunt "buretel".
meniul meu de azi:
dimineata: 5 pastilute de fibre (sunt putin constipata), multa apa, cam 1/2 l,3 pere, cafea slaba, 1 branzica
pranz:1 cana de supa de chimen primita in dar:))), 2 maini de alune cu paprika...
dupa amiaza:omleta cu branza feta si 2 carnaciori subtiri de oaie, 2 ardei copti.
"somnul ratiunii naste monstri"-Francisco Goya
irinabungau spune:
CatXO, la multi ani anticipat fetitei tale, sa fie sanatoasa si sa va bucurati de ea!!!
Gagici, eu am facut una din prajiturile cu ciocolata.... a iesit yummyyyy rau de tot!!!! Am bagat ieri dupa amiaza dupa ce s-a racit bine la frigider vreo 3 bucati.... Inca ma gandesc la ea....
Asa.... meniul de ieri:
MD: 1/2 de chifla neagra cu branza degresata si 1/2 de chifla neagra cu gem fara zahar + cafea cu fructoza
P: omleta cu ciuperci si rosii
Ora 18: prajitura Monti de ciocolata - 3 buc.... ia sa vedem, cine ma trage de urechi?????
Ora 21: o portocala
Meniul de azi:
MD: fulgi de orz cu lapte degresat si fructoza (mancate pe fuga si f. putin ca intarziam la munca), cafea cu fructoza
ora 12 un mar
P: bucati de branza cu muschi file
ora 18 un iaurt
C: o portocala
Sper sa rezist sa nu pap praji cand ajung acasa...
Spor la slabit!!!
Apropos, si eu sunt mare fun cartofi prajiti, paste si pizza.... si uite ca mai am putin si fac o luna de Monti si am rezistat fara!!!!!
Dar am zis ca de ziua mea merg sa pap la chinezesc, asadar prevad o abatere grosolana peste vreo 2 sapt...
Hai, la cat mai putine kg!!!!
Irina si Ioana Alexandra (13 aug 2005)
http://www.dropshots.com/irinabungau
poze
rall spune:
quote:
Originally posted by irinabungau
Ora 18: prajitura Monti de ciocolata - 3 buc.... ia sa vedem, cine ma trage de urechi?????
Ora 21: o portocala
Daca prajitura era Monti, nu avem de ce sa te certam, toate bune si frumoase . As vrea totusi sa iti atrag atentia asupra orelor.. intre 18 si 21 sunt 3 ore.. eu in general las 5 ore intre mese si fructe. Sau daca nu rezist, le bag la microunde/congelator sau le fierb. In felul asta se pot consuma oricand
ariel_7000 spune:
irina, care e praji monti? e pe undeva la retete?
"somnul ratiunii naste monstri"-Francisco Goya