Montignac : ce am mancat azi (83)

Raspunsuri - Pagina 26

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns irinabungau spune:

Rall, ariel, prajitura era Monti, am luat-o din retetele date de voi, era aceea cu ciocolata si oua.... yummyyy rau de tot!!! Rall, de obicei pap fructele inainte cu juma de ora de masa, dar.... cerea stomacelul ceva.... de rontaiala, ca sunt obisnuita sa rontzai ceva cand ma uit la TV....

Pupam

Irina si Ioana Alexandra (13 aug 2005)

http://www.dropshots.com/irinabungau
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinabungau spune:

quote:
Originally posted by lorelei_19

Reteta tort de ciocolata faza 1:
- 310 gr. ciocolata cu, cacao 70% rupta in bucatele
- 185 gr cicolata tot cacao 70% pt glazura
- 10 oua
Mod de preparare:
Se incalzeste cuptorul la 250 grade. Se ia o forma rotunda cu diametru de 20 cm si se tapeteaza cu hartie pentru cuptor in asa fel incat cativa cm de hartie sa fie indoiti peste marginea formei. Se pune o oala la fiert cu apa si deasupra intr-un vas uscat cele 310 gr de bucatele de ciocolata la topit. Aveti grija ca vasul sa fie uscat si fundul vasului sa n-atinga apa.
Ouale se separa si albusurile se bat spuma.
Cand s-a topit ciocolata se ia vasul de pe foc si se adauga repede galbenusurile, amestecand incontinuu. Se adauga apoi albusul spuna, amestecandu-se, dar nu prea mult.
Se toarna continutul in forma si se baga la cuptor exact pentru 8 minute. Se scoate apoi si se lasa la racit 1/2 de ora. Se pune apoi la cuptor sau la rece cateva ore. Inainte de a se servi se face glazura din restul de ciocolata si se intinde cu un cutit. Mie mi s-a parut extrem de usor de facut si excelenta la gust. Va pun si-o poza pe yahoo.
So, am trimis

este reteta asta, multzam Lorelei, a fost suuuuper buna!!! Inca ma gandesc la ea....Oricum, am facut juma din cantitatile date de tine.... ca nu mai aveam decat fix 5 oua in frigider....

Pupam

Irina si Ioana Alexandra (13 aug 2005)

http://www.dropshots.com/irinabungau
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralu spune:

Buna fetele!!!

Cred ca saptamana asta nu mai slabesc eu cum am slabit saptamana trecuta. Mai ales ca astept si rushii, dar am mancat seara pe la ora 9. Saptamanile trecute am mancat seara pe la ora 18.30 si s-a vazut, dar saptamana asta nu stiu ce am avut si m-a apucat foamea mai tarziu. Vom vedea. Irina -mi-ai facut pofta cu prajitura!! O sa intru sa o incerc si eu!
Acusor-poate pui pe prima pagina (doar cand ai timp), contul pe care sunt retetele ca sa nu mai cautam prin subiect. Multumim!
Ariel-cred ca cu cat te apropii de greutatea ideala cu atat este mai greu sa slabesti!
Sanse-eu zic sa nu te lasi. Si sotul meu a avut 2 saptamani, in care care chiar daca a tinut regimul la sange a pus vreo jumatate de kilogram. Dar, apoi a inceput sa dea jos.

Voi scrie meniul de azi, maine, pentru ca seara, de multe ori nu mananc ce m-am gandit in timpul zilei.

VA pup si spor la slabit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sanse spune:

Buna fetelor si multumesc pentru incurajari.

Latrisia,Lorelei_19 cu siguranta aveti dreptate.Mai ales la prima tura de monti de acum 2 ani mancarea de baza erau salatele iar carne mai putina.Acum probabil din comoditate i-mi tai acolo.. o rosie sau un castravete si ma indop cu "uscaturi"Fructe nu mananc deloc iar apa beau putina.O sa incep sa-mi fac salate uriase si sa mananc dimineata fructe.

Ralu, multumesc pentru incurajari.Nu ma voi lasa.Din cauza asta am scris aici...ca sa nu pot renunta.L-am tradat pe Monti si acum platesc
Sa nu faceti ca mine ca dupa ce slabiti cat vreti sa calcati stramb cu gandul ca e simplu sa o luati de la capat..A doua oara cu siguranta nu mai este la fel de usor

Ariel_2000,ce pastilute iei?Si la mine problema cu balonarea a inceput tot inainte de C.M.Sper sa fie ceva trecator.

Meniu azi:
MD:3 oua ochiuri cu branza(uscaturi!)
P:varza calita cu carne de porc(uscaturi!)
c:iarasi varza= o zi VARZZA!!Ma mai mir ca sant ca un balon..

De maine voi fi un exemplu bun,promit

O seara buna si multe floricele pentru maine!

Mamica de 2 zuze ANA-MARIA SI ANDREEA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariel_7000 spune:

buna fetele.sunt si mai umflatica azi...dar deja m-am obisnuit. nu-mi ramane decat sa ma consolez ca va trece...
meniul meu de azi ar trebui sa fie asa:
dimineata:2 mere+1 portocala + cafea slaba
pranz: 1 fagaras + cascaval + sunca
seara: 1 iaurt

prima abatere pe ziua de azi am si facut-o. am mancat o mascota micutza...

sense, mi-am luat pastilute cu fibre de la firma redis nutrition, dar nu prea ma incanta...efect au, dar sunt foarte greu de inghitit...sunt mari si au un gust cam ciudat si trebuie sa iei 10-15 dintr-un foc....bleah! am vazut la plafar ca aveau fibre la borcan, cred ca erau sub forma de pulbere...mai intreb.

la multi ani, dragele mele, de ziua Martisorului si incercati sa alegeti numai martisoare monti.

Save the Earth- it's the only planet with Chocolate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns caterina71 spune:

Neatza

Meniul de azi:
9.00: lapte 0,1% cu fulgi de cereale neprelucrate
14.oo: varza dulce cu paste aldente integrale (mai am de ieri);
18.30: 1 mar
19.00: pizza monty (sper sa-mi si iasa)

Saptamana asta am renuntat la potiunea minune, ca saptamana trecuta n-a avut nici cel mai mic efect...

Pupici,
Cati si Alexa (24.07.2005)

Alexa mititica
www.dropshots.com/alexia2005_primulan" target="_blank"> filmuletze si poze... din primul an
www.dropshots.com/alexia2005_al2leaan" target="_blank">Alexa, dupa 1 an
www.dropshots.com/alexia2005_al2leaan2" target="_blank"> Alexa, dupa 1 an si 5 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns latrishia spune:

La multi ani si o primavara frumoasa va doresc alaturi de cei dragi si multe flori pt voi

Lori&Luanna(5.11.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralu spune:

LA MULTI ANI SI O PRIMAVARA CAT MAI FRUMOASA, VA DORESC!

Meniul meu de ieri:

dimineata: 3 felii de paine wasa+gem cu fructoza+cafea+lapte0%
Pranz: mancarea de vinete la care v-am scris reteta
Seara: nu prea am avut eu chef de mancat: un mar si apoi dupa ceva timp o felie de paine wasa

Va pup!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariel_7000 spune:

caterina, o sa-ti iasa pizza, nu are cum sa nu reuseasca! si cand o sa te apuci sa o mananci, nu o sa te mai saturi! pofta mare!

Save the Earth- it's the only planet with Chocolate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns acusor spune:

Ralu, done! Am pus pe prima pagina adresa de mail!

Apropos de pizza, am facut ieri si n-am mai lasat decat 2 bucatele. Am mancat ca purcica. Mai fac . Era reticenta ca o sa fie buna, avand in vedere cum miroase faina asta de soia . A fost super! Cele 2 bucatele ramase le-a mancat sotul. Dupa ce le-a mancat i-am zis cu ce faina am facut pizza. Data viitoare fac jumate de cantitate ca ma saturasem dupa jumate. Saru'mana de reteta Alina.

Pupici
Andreea si Teo (26.08.2005)
Cat de mari suntem

Mergi la inceput