Montignac : ce am mancat azi (83)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns crisstinuta spune:

Meniul meu de ieri:
MD(ora 8.30): - cafea decaf.+ trei felii paine integr.+iaurt 0%
P(ora12.30): - chiftelute ( carne si soia,ou)+2 ardei grasi
C(ora18.00): - o felie telemea+un bol de morcovi rasi

Fetelor ,cred ca n-ar trebui sa ne temem de un pic de telina nici chiar morcov,pe site-ul oficial apar in tabel marcate de dublu asterisc cu mentiunea ca totusi nu dau reactie insulinica foarte mare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns acusor spune:

Fetele, am pus pe mailul comun, cartile, prima si a doua, retete stranse de pe forum, si volumul 2 cu retetele lui Monti. Am si primul volum, dar, din pacate, n-am scanner. Pana sa le scriu in Word, mai dureaza .

Pupici
Andreea si Teo (26.08.2005)
Cat de mari suntem

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariel_7000 spune:

acusor, merci de retete! am vazut ca sunt multe care imi fac cu ochiul, dar nu pricep ceva....am vazut o reteta cu ficatei de pui. avem voie??? eu intelesesem ca sunt gluco-lipidici...mie imi plac mult!
greutatea mea iar a luat-o razna. am tinut monti foarte curat, dar dimineata aveam 60 kg....hmmmm.eu nu mai pricep ce se intampla cu mine, dar voi fi cuminte in continuare:)
meniul meu de azi:
dimineata: 1 para, cafea slaba, 1 branzica de casa
pranz: 1/4 pizza, 1 fagaras
seara: 1 iaurtel

alina si alexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralu spune:

Buna fetele!

Multumim pentru contul Monti!! O sa intru si eu sa pun anumite retete, asta in cazul in care nu sunt deja!!!

Sanse-eu cumpar painea wasa. Nu cred ca poti sa o faci acasa. Ia trage un ochi aici: http://www.wasa.com/wasa/smpage.fwx

Va pup!

Mergi la inceput

Fetelor,am pus si eu in contul comun doua documente cu retete si vreo trei variante de tabele cu indici glicemici.cartile lui Monti nu le-am mai pus ca erau.Retetele nu prea le-am citit ,eu in general gatesc improvizand si adaptand retetele mele la teoria MM.Sincer nici nu mai stiu de pe unde le-am luat.Si in tabele mai sunt unele nepotriviri dar eu asa le-am primit.
Pentru indicii glicemici va mai dau o adresa de blog ,o montignaca foarte bine documentata cu care eu mai vorbesc a facut o traducere foarte buna a tabelului de pe site-ul oficial.E cea mai buna varianta pe care am vazut-o.
Sper sa mearga linkul .
vedeti aici

Mergi la inceput

Merge.Acum am intrat si am vazut ca are si retete .Mai este o parte interesanta cu traducerea intrebarilor si raspunsurilor de pe site.Sper sa va fie de folos.Daca vreti pot trimite adresa asta pe un document in contul nostru comun sa nu o pierdeti.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariel_7000 spune:

crisstinuta merge!

alina si alexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns caterina71 spune:

neatza, mai pe la pranz

M-am hotarat sa nu ma mai cantaresc pana luni... Asa ca doar mananc Monty. Sper sa reusesc sa incep sa fac si niste exercitii fizice, dar nu promit nimic inca.

Meniul de azi:
10.00: lapte 0,1%, felii de grau expandat, branza 0% si gem fara zahar si fara fructoza (am facut in toamna magiun de prune)
14.00: o omleta cu cascaval si salata de varza cu telina, morcov si ulei de sofranel
18.30: un mar
19.00: 1 ciocanel de pui la cuptor si salata de cruditati, ca la pranz

Pupici,
Cati si Alexa (24.07.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sanse spune:

Buna fetelor!

Meniu azi:

MD:fagaras+putin mezel
P:3 carnaciori de vita si 1 castravete
C:cred ca branza feta si o salata

Ralu, multumesc!O sa caut si pe la noi sa vad daca gasesc
Negaracristina,o vazusem dar credeam ca este in franceza.Mersi frumos ,o sa o citesc
Ariel_7000 si eu am problema asta,desi nu m-am abatut deloc.Am in jur de 5-600g in plus de vreo 2 zile...curios.Eu tot mai sper ca este din cauza "rusilor"
Acusor multumim pentru carticele si retete

Fetelor o seara buna si la cat mai multe KG jos!

Mamica de 2 zuze ANA-MARIA SI ANDREEA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns acusor spune:

Alina, zice Monti in cartea a 2-a, ca pateul de ficat e ok. Deci, presupun ca si ficatul e bun. Asa ca, pofta buna .

Pupici
Andreea si Teo (26.08.2005)
Cat de mari suntem

Mergi la inceput