Montignac : ce am mancat azi (83)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns CatXO spune:

Buna dimineata!

Mina multa sanatate, sa te faci bine!

Ralu hai cu reteta!

Hai ca va zic si meniul de azi:
D: jumate de gref
o felie paine integrala + ceai de slabit
P: salata de fructe asortate
C: pulpa de pui la gratar cu salata verde + rosii

Incep sa dau jos usor kilogramele acumulate in week-end si sper ca luni cantarul sa arate 59,... .

Va si sper sa mai intru azi daca mai am ceva de spus.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andre_ea spune:

quote:
Originally posted by ariel_7000

buna fetele.ca dupa fiecare week-end, azi sunt iar daramata. urasc senzatia asta! dar diseara vreau sa bag potiunea:)). andreea, cum ai facut tu amestecul minune? cu fructoza? zici ca a functionat, in ce fel? ai dat jos cele 700 gr mult promise? sau ca la mine saptamana trecuta? in sensul ca a functionat ca am inghitit-o fara sa ...

L-am facut cu fructoza. Lamaie am avut cam putina. Cu functionatul a fost cam asa: sambata dimineata cantarul arata 56kg (nici o schimbare desi nu facusem abateri), sambata am mancat si baut interzise, dar duminica dimineata cantarul arata 55.5 kg (ce sa mai inteleg de aici?), duminica seara am baut coktailul si luni dimineata cantarul zicea 55 kg (deci am zis ca a functionat). Daaaaarrrr, azi dimineata cantarul arata 56 kg. Nu mai stiu ce sa zic.

Andreea, mami de Tudor- 10.08.2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisstinuta spune:

Meniul meu de ieri:
D (ora 9): - cafea decaf.+ paine +gem fara zahar+lapte 0%
G(ora 12): - doua mere
P (ora13): - iahnie fasole +castraveti murati
S (ora18): - salata de fasole verde +o lingura de maioneza+iaurt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariel_7000 spune:

buna fetele. mina, daca faci amestecul cu mixerul (bati albusul cu fructoza spuma tare, apoi pui branza si zeama de lamaie si mai bati) iese o crema, care e foarte buna la gust. eu am pus zeama de la 1 lamaie, dar a iesit cam acra....dar bunicica, chiar m-a impresionat in mod placut. azi imi voi mai face un amestec bomba, numai ca voi pune doar 1/2 lamaie.
andreea, vad ca a functionat la tine, iar diferenta de care vorbesti tu nu este oare din cauza unei retentii de apa sau esti inainte de cm? la mine asa se intampla...
sunt in ziua 9 de soc si in sfarsit nu ma mai doare nimic! ma simt foarte bine si am capatat curaj sa continui detoxifierea...
azi trebuia sa dau raportul, numai ca stagnez la 69.7 kg. eu zic ca e bine, tinand cont ca saptamana trecuta am avut 2 pizze la activ si un castron de floricele in weekend.
iar e ziua unei colege si sunt inconjurata de ispite, numai ca de data asta voi rezista eroic:))), nu de alta, dar la ce dureri de bila am indurat, nu-mi mai trebuie "trash-uri"....asa ca voi lasa pateuturile si prajituricile si cola, pt cine vrea, ca eu le zic NU!!!
meniul meu de azi:
dimineata: 3 mandarine+1 para+1 cafea slaba+3 felii graham+gem fructoza
pranz: 2 pulpe de pui+ciuperci pleurotus la cuptor
seara: 1 fagaras si super bomba atomica inainte de nani :))

alina si alexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danat spune:

Hop revin si eu in peisaj dupa o luuunga si rusinoasa absenta! Zic rusinoasa fiindca de la sarbatori tot imi promit ca reiau Monti, dar il reiau juma de zi si apoi calc strimb cu cate ceva
Mi-a fost si cam rau de la bila, am mincat numai paine prajita, s-au adunat mai multe. Ideea e ca nu imi caut scuze, ci chiar recunosc ca nu am elanul acela de la inceput de a ma apuca de Monti curat din nou>....motive as avea, anul asta fac 20j de ani de la terminarea liceului si e posibil sa se lase cu intalneala si nu vreau sa fiu balena plutitoare din vechea clasa....apoi am cateva tinute de primavara pe care vrea sa le reimbrac...si ar mai fi....dar nu stiu ce am, nu reusesc sa ma mobilizez
Aveti vreo solutie?!

"Prietenii sunt aceia care te iubesc chiar si atunci cand te cunosc"

Dana mama lu'Radu Stefan (Fecioras de 2003)

Radu mamii (intre 0-2 ani) si Raduc de la 2 anisori :-)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inuta12 spune:

multumesc ariel
o sa-mi cumpar

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olim spune:

salutare tuturor
fetelor, nu prea am intrat ca nu am avut timp, iar seful a fost zilele astea pe aici, asa
eu is necajita ca am 86 de kile, cu toate ca am mancat monti, ba mai mult am incercat sa il conving si pe sotu, insa am niste simptome clare de.Astept sa vad daca luna asta vine CM, ca e prea rar cu simptomele aste.
Va doresc o zi frumoasa tuturor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariel_7000 spune:

hai mai danuta, ca poti!!! nu te da batuta! uite ca sa iti creasca moralul, incearca potiunea magica si daca da rezultate, o sa vezi ce te motiveaza...hai curaj, ca iti tin pumnii. eu ce sa mai zic ca de azi dimineata stau cu ispitele in fatza??? numai ca azi rezist! nu ma ating de nimic care nu este monti!

alina si alexandra

Mergi la inceput

Meniul meu de ieri:
D (ora 9): - cafea decaf.+ paine cu tarate +gem fara zahar+lapte 0%
G(ora 12): - doua mere
P (ora13): - varza a la Cluj fara orez
S (ora18): - potiunea magica portie dubla
Deci cred ca sunteti curioase daca a avut efect potiunea magica.
Ei bine nu!!!
Ieri dimineata aveam 50kg si jumatate ,peste zi am mancat normal,monti 100% ( oricum de obicei nu prea fac abateri ),seara aveam 51kg si jumatate (eu de regula am seara un kg mai mult ),am mancat potiunea,iar acum dimineata am 50kg si jumatate din nou.
Eu cred ca toata treaba sta in diferenta de 1kg de seara pana dimineata ,diferenta care oricum exista cu sau fara potiune .
Dar ca desert a fost minunata ,fina si racoroasa si nu vad de ce nu as mai incerca-o.

Mergi la inceput

Fetelor ,sa fiti iubite de SF.VALENTIN!!!!

Mergi la inceput