Montignac : ce am mancat azi (83)
Raspunsuri - Pagina 10
ralu spune:
Buna fetele!!
Scuze ca nu am mai scris!
Eu sunt mai bine cu raceala. Voi ce mai faceti?
Deci azi este ziua de raport:88.1kg. Deci am mai dat 900g jos. Ieri seara am calcat stramb cu niste dulciuri, dar vad ca Monti m-a iertat. Revin mai tarziu cu meniul!
Va pup!
Mara76 spune:
Salutare, dragelor!
Eu am terminat si cu sesiunea si cu gripa, asa ca revin cu forte proaspete. Desi am mai calcat pe bec, am slabit un pic si am ajuns la 72 kg. Asa ca sa continuam! Azi mananc asa:
MD: cafea cu lapte slab
P: pui la gratar si salata de varza
Gustare: iaurt
Cina: supa de pui si branza
Pupici!
ariel_7000 spune:
buna fetele.ca dupa fiecare week-end, azi sunt iar daramata. urasc senzatia asta! dar diseara vreau sa bag potiunea:)). andreea, cum ai facut tu amestecul minune? cu fructoza? zici ca a functionat, in ce fel? ai dat jos cele 700 gr mult promise? sau ca la mine saptamana trecuta? in sensul ca a functionat ca am inghitit-o fara sa ...
innuta, ce inghit eu in fiecare seara poti vedea la link-ul asta:
http://www.terapeut.ro/commerce/elixir-fructe-p-154.html
sau daca asta se considera reclama, atunci rog moderatorii sa stearga link-ul...in cazul asta, da o cautare pe google dupa "elixir din fructe de soc, dacia plant". l-am luat de la plafar, costa cam 170000 lei sticla, trebuie inceput treptat: in prima seara 1 lingurita in 100 ml apa, a 2 a seara 2 lingurite...pana ajungi la 7 lingurite si mentii doza asta 30 zile...daca poti, ca eu anul trecut am reusit 3 saptamani.
este super bun pt detoxifiere, slabire, intarirea imunitatii, este un antiviral foarte puternic, pt reglare hormonala.
deci, raportul il dau maine. meniul meu de azi:
dimineata: 3 mandarine+1 para+cafea+3 felii paine neagra+gem fructoza
pranz:1 copan cu ciuperci pleurotus
seara:1 copan cu iaurt.
alina si alexandra
irinabungau spune:
Salutare,
eu... nu va dau meniul de ieri pentru ca am calcat stramb... oricum, a fost premeditat, pentru ca toata saptamana m-am gandit la ce voi manca duminica: crema de zahar ars!!!!! Ca atare s-a dus crema de zahar ars fix in kilogramele mele....
Azi:
MD: lapte degresat cu o chifla neagra
G: un mar
P: porc la gratar
G: un kiwi
C: porc la gratar....
Spor la slabit,
Irina si Ioana Alexandra (13 aug 2005)
http://www.dropshots.com/irinabungau
poze
ariel_7000 spune:
irina mie mi-a facut mama de sarbatori "crema de fructoza arsa", hihihi, si a iesit super!!!
alina si alexandra
crisstinuta spune:
Ariel,in sfarsit vad o masa consistenta la tine.Sa stii ca si eu pentru detoxifiere iau pastile cu extract de urzica.Fac bine si la par.Ma bate gandul sa tin cura Oshawa cu grau si orez integral pe care o tineam la fiecare inceput de primavara,dar nu stiu ce zice Monti de chestia asta.
Mai fetelor m-ati facut curioasa cu potiunea voastra cu branza.Am s-o incerc si eu .Daca functioneaza la mine inseamna ca e ceva de capul ei .
ralu spune:
Buna fetele!!
Meniul meu de azi:
Dimineata: 2 felii de paine wasa +iaurt0%+lapte0%+cafea
Pranz: sufleu de vinete-super reusit-va scriu maine retetadelicios
Seara-cred ca un bol mare de capsuni (daca nu, rectific maine)
Va pup!
ariel_7000 spune:
crisstinuta, am incercat si eu oshawa anul trecut, dar nu am putut sa rezist decat 5 zile....am renuntat si acum incerc variante mai "soft"...
alina si alexandra
crisstinuta spune:
Ariel eu rezist si 10 zile dar atata ma tot bate sotul meu la cap ca mananc prostii ca-mi face capul calendar.Bine ca s-a obisnuit cu painea mea cu tarate ,ca-mi tot spunea ca mananc caramida refractara.
mina spune:
Salut
revin si eu - sper ca nu m-ati dat la disparuti. In ultimele zile am avut gripa (luata de la fi-miu) care fiu ca sa fie mai cu motz a comis si o otita...drept rezultat nu am dormit noaptea mai deloc, sunt varza de oboseala (de aia cred ca m-a si doborat virusu vrashmash).
Vestea buna e ca am 68 kile, si asta in ciuda ceaiurilor cu miere inghitite (m-am tratat homeopatic si asta a fost singura prescriptie pt durerile de gat). Ma simt destul de nasol din cauza oboselii dar incep sa trag nadejde ca ma vindec (deja nu mai tusesc asa rau). De meniul de azi nu va zic ca m-au hranit colegii de birou cu forta dar macar s-au indurat sa imi dea paine integrala si cafea cu zaharina.
Am cetit reteta de preparat minune cu branza de vaci....se poate ingurgita chestia asta fara varsaturi ulterioare? drept ca io-s intr-o pasa proasta dar m-a cam luat greata numa ce am cetit.....in schimb chestia cu elixir din fructe de soc ma tenteaza.
Hai va pup si sper ca de maine sa raportez meniuri disciplinate
Mina si
Matei-Costin, sensu'lu'viata lu'mami si tati
din:09.09.2004
http://community.webshots.com/user/vizigotu
http://community.webshots.com/user/vizigotubaiatmare
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=57655" target="_blank">cronicile vizigotului