Montignac : ce am mancat azi (83)
Raspunsuri - Pagina 12
ariel_7000 spune:
buna fetele!
deci, ieri dimineta aveam 69.75 kg, aseara 69.95 kg, azi dimineata 69.3 kg....pot sa zic ca a "functionat" cat de cat potiunea...oricum, cum zicea cristinuta, este foarte gustoasa si cred ca o voi mai incerca si martea viitoare. macar fac depozite de calciu si vit.c :)). eu sunt multumita.
meniul meu de azi:
dimineata: 4 mandarine + cafea + branzica de casa
pranz: pulpele de ieri cu ciuperci (nu am putut sa le mananc) + iaurt
seara: 2 pere
la multi ani fetelor. sa fiti iubite!!!
alina si alexandra
irinabungau spune:
salutare
Andre_ea, sigur ai facut tu o greseala acolo in mesajul tau, prea ai trecut de la 60 sambata dimineatza la 55,5 kg duminica....????? Probabil ai vrut sa zici 56 in loc de 60???
Ariel, bafta, sper sa rezisti tentatiilor!!!
Asa... meniul meu de ieri:
MD lapte degresat cu fructoza si ovaz
P: omleta cu ciuperci, praz si ardei
C: iaurt cu.... pufuleti, abatere 100% la cina...
Azi:
MD: lapte degresat cu 3 feliutze de paine neagra
ora 8.30 cafea cu fructoza
P: un mic si o felie de muschi de porc la gratar
C: iaurt degresat
Deci... e clara treaba, la tura a doua de Monti.... nu mai slabesc asa de usor.... uffff......
va pup si spor la slabit!!!!
Irina si Ioana Alexandra (13 aug 2005)
http://www.dropshots.com/irinabungau
poze
irinabungau spune:
Olim, pai... sa te felicitam??? Sa ne spui si noua daca este cu ochisori, ok???
Irina si Ioana Alexandra (13 aug 2005)
http://www.dropshots.com/irinabungau
poze
teodraghici spune:
quote:
Originally posted by olim
salutare tuturor
fetelor, nu prea am intrat ca nu am avut timp, iar seful a fost zilele astea pe aici, asa
eu is necajita ca am 86 de kile, cu toate ca am mancat monti, ba mai mult am incercat sa il conving si pe sotu, insa am niste simptome clare de.Astept sa vad daca luna asta vine CM, ca e prea rar cu simptomele aste.
Va doresc o zi frumoasa tuturor
FELICITARI! Aseptam vesti bune!
teodraghici spune:
Dana, hai ca se poate!!!!!! De ce te-ai lasat de sarbatori???? Pacat, pt ca vezi tu, Montignac tre tinut a la long...asta nu e un regim miraculos..."14 zile 15 kile"!
Ce te-ar putea motiva?
Pe mine acum ma motiveaza felul in care arat. Mai nou am mers si la solar si am asa o tenta brunetica(imi place de mor...o sa devin narcisista) si in general felul in care sunt privita(si cu BBlina mea dupa mine...) Gandeste-te ca vine vara si poti imbraca alte hainute mult mai sexi ca acum...de exempl. Eu mi-am achizitionat blugi cu talie joasa si sunt tare incantata de cum stau pe mine.
Monti tin in continuare...in curand am un anisor de cand nu am nici o abatere si se vede in continuare...acum am undeva la 73-74kg.
De sarbatori am mancat cioco 73% cacao si au trecut cu bine sarbatorile....
Hai ca tre multa ambitie!
Sa iti revii la normal!
sanse spune:
Buna fetelor!Si eu am tinut Monti acum 2 ani si am slabit 18 kg in aprox. 3 luni dupa care m-am mentinut pina vara trecuta.De atunci usor...usor..am inceput sa ma abat si sa ajung de fapt fara sa-mi dau seama sa abandonez . Am luat 10 kg!Acum promit ca voi scrie zilnic ca sa nu ma mai abat.Sper sa mai mearga
Vreau sa ma teceti si pe mine in tabel Am inceput pe data de 8 02'07 si am 1,65m, 69,5kg,vreau macar 62kg.Maine ma cintaresc sa vad daca am dat ceva jos pina acum...Eu nu prea simt dar vedem maine
Meniu azi:
MD(9):omleta cu ciuperci si ceapa verde,salata asortata(legume permise)
P(13):putina branza feta cu rosii
C(18):"ceva" facut din carne de vita tocata cu ou,cepa verde ,ciuperci,usturoi,dovlecel- bagate la cuptor+ salata.Sper ca nu e nimic gresit pentru ca mie mi-a placut.Cred ca era buna si cu cascaval ras dar am zis sa nu exagerez...(si de umbra mea mi-e frica..)
Multumesc si o sera buna!
mina spune:
Salutarrre
M-am intors pe baricade.
Aseara am papat gratar de pui (pulpe dezosate) cu ciuperci (fripte pe teflon la un loc cu puiu) si salata asortata (varza chinezeasca, ceapa, usturoi, castraveti, sare, piper, busuioc si cateva linguri de iaurt degresat).
Azi
MD: o cafea cu lapte si zaharina, paine wassa cu rosii.
Pentru pranz probabil ma dedau la o feta cu rosii iar pt deseara am pus la marinat niste carne de vita.
Va pup
Mina si
Matei-Costin, sensu'lu'viata lu'mami si tati
din:09.09.2004
http://community.webshots.com/user/vizigotu
http://community.webshots.com/user/vizigotubaiatmare
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=57655" target="_blank">cronicile vizigotului
crisstinuta spune:
Meniul meu de ieri:
D (ora 9): - cafea decaf.+ paine cu tarate + spanac glucidic (cu iaurt0%,o lingura faina integrala ,usturoi)
G(ora 12): - doua mere
P (ora13): - varza a la Cluj o portie mai mica ramasa de ieri si salata de vinete
cu maioneza light facuta in casa (cu iaurt adaugat)
S (ora18): - doua felii de cas ,o rosie
Mai tarziu ca a fost sarbatoare am baut un pahar de vin sec.
andanii spune:
DUPA o pauza nu prea placuta ( am terminat acuma partea cea mai grea) am revenit, vad ca sunteti f cuminti, slabiti cu spor , ma bucur ca macar voi reusiti , ca la mine parca as fi intr-un yoyo continuuuuu de nu se mai termina , si sunt asa de cuminte , dar cred ca pe baza de stres reactionez tare ciudat, ar trebui sa ma linistesc .......... mai greu de realizat chestia asta
meniul de ieri
biscuiti cu lapte
ciorba de legume cu carne de pui
carnat de casa, rosie, branza , castraveti
pomello ( continui sa mananc pomello , mi s-a fixat in cap ideea ca poate dizolva grasimile ca si grepul)
hai ca mai vorbim
bine ati venit si revenit , fetelor noi si vechi
ANDANII