Endometru,monitorizari,ovulatie,TB - 150
Raspunsuri - Pagina 8
Jasmin012 spune:
Spuneti-mi si mie cum sa fac sa va scriu numele cu alta culoare, eu tot incerc si degeaba.
Teomaria ce bine ca te "revad". Imi pare rau ca ai probleme cu cm de doua luni incoace, cred ca asta te-a dat peste cap. Ai gasit ceva raspunsuri la aceasta problema? Sper ca nu o sa dureze mult situatia asta. Eu iau branca ursului si napraznic si vad ceva rezultate, cred si sper sa nu ma insel ca cm meu incepe sa se stabilizeze. Dovada este si faptul ca mi-am calculat ziua aproximativa a ovulatiei pt data de 13 si intr-adevar miine ovulez. Pt mine, care nu am cm regulat, este o adevarata performanta. Oricum, sper din toata inima sa-ti revii ca cm tau regulat. Pupici
numeioana spune:
Buna tuturor! Angelique, nu-i adevarat ca ciclurile sub 26 de zile sunt anovulatorii. Daca vrei intra pe Fertility Friend sa vezi cate grafice soldate cu sarcina sunt la femei cu ciclul de 24- 25 sau 26 de zile. Cine zice ca ciclurile scurte sunt anovulatorii?? Ma intereseaza si pe mine, caci si al meu e scurt. Vreau sa citesc undeva... sa ma luminez...
Pupici!
bebe?!
Ioana, cea mai optimista aspiranta
Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.
greeneyed spune:
Fetelor cautand un raspuns la problema mea, sau in drumul meu spre naucirea toatala am dat de voi. Sper sa ma puteti ajuta, macar cu un gand pozitiv. Incerc sa fac un bb dar se pare ca intampin multe obstacole. Se pot traduce cam asa: fac tratmet pentru prolactina marita dar se pare ca pe doctor il ingrijoreaza endomentru, cica e prea.... mic, sau umflat , n-am prea inteles. Stau prost si cu progesteronul si mi s-a spus ca am uter infantil , si am 30 de ani, cei drept sunt si tare firava si mica in bazin. La Medsana am fost suspectata de endometrioza dar si-au retras suspiciunile.
Pupici la toata lumea
AngeliquedeS spune:
quote:
Originally posted by Jasmin012
Spuneti-mi si mie cum sa fac sa va scriu numele cu alta culoare, eu tot incerc si degeaba.
Selectezi cuvantul pe care vrei sa il scrii cu alta culoare cu cursorul si pe urma alegi culoarea pe care o vrei
Numeioana , mie doi medici mi-au spus chestia asta si pe urma am citit si aici pe forum, insa nu mai stiu unde Cat despre Fertility Friend, eu nu as pune asa baza in el, si mie mi-a aratat ca am ovulat si la monitorizarea facuta in paralel s-a vazut perfect clar ca nu era asa. graficul de pe FF trebuie obligatoriu coroborat cu alte semne. Si in plus, logic, intr-un ciclu de 26 de zile sau chiar mai putine nu ar avea timp sa fie toate etapele unei ovulatii. poate sa ma insel, eu chiar mi-as dori din tot sufletul sa NU fie asa,. spun numai ce am aflat in stanga si in dreapta si pe pielea mea!
Greeneyed, incearca cu naturiste pentru ingrosarea endometrului, maca sau napraznic.
Pupici
Angelique
noi 2, poze, povestea nuntii, luni de miere...
bubuleana spune:
Meg: FELICITARI!!! SA VA TRAIASCA BAIETELUL!! SA FITI FERICITI!!!Doamne, cum a trecut timpul...parca mai ieri vorbeam despre simptome si sarcini "inchipuite" pe msn cu tine... si uite cum minunea ta s-a intamplat! Bravo! Ma bucur mult pt voi
Laurici: multumim de minunata veste
bubuleana
irina_stef spune:
Buna ziua fetelor!va scriu aici dat fiind numele acestui subiect poate are vreuna dintre voi un raspuns la intrebarea mea.eu sunt Z15 la CM de 31 pana la 34 zile(luna trecuta),deci sunt in preajma ovulatie sau poate chiar s-a produs aceasta,nu stiu sigur deoarece mucus transparent si gelatinos inca am iar tb nu o mai iau ca data trecuta mi-a venit ciclul la 37,1,deci o iau pe bajbaite.problema care ma macina este alta,ca nu mi s-a mai intamplat,de azi dimineata m-am trezit cu stare de greata,slabiciune,ameteala,ce mai...disconfort total.acesta poate fi ca azi ovulez?ca pana acum la ovolatie nu simteam nimic,daca nu era dupa mucus nici nu stiam de ea.tin sa mentionez ca din dorinta arzatoare de un puiutz al nostru,prestam in fiecare seara,chiar daca stiu ca e indicat la 2 zile,speram asa doar sa nu pierdem momentul oportun.daca se apropie ovulatia sa continui asa sau sa o mai raresc?
Va multumesc!
IRINA....
http://tt.lilypie.com/kpNAp1/.png
Asteptam bb-lu !!!
Roxali spune:
Irina ai grija sa nu ai vreo infectie sau sa fie o stare gripala...de cat timp incercati...va-ti facut ceva analize???
Eu la ovulatie am un chef si sant foarte
Ali
AngeliquedeS spune:
Irina, ar trebui totusi sa mai rariti ca sa aiba timp si amaratii aia de sa se refaca!! In rest, mergeti inainte. Numai ca ai grija asa cum spunea si Roxali sa nu cumva sa fi luat vreun virus ceva, fiindca ovulatia, normal, nu are simptome cum le descrii tu. sau cine stie...?
Pupici
Angelique
noi 2, poze, povestea nuntii, luni de miere...
elly_me spune:
Salutare !
Urmaresc discutiile voastre de ff mult timp, dar nu prea scriu; insa acum m-am hotarat sa va cer ajutorul.
De vreo 2 ani am o problema cu progesteronul (este fff scazut - critic de scazut, iar CM era fff rar - chiar la 6 luni)
Am luat initial Duphaston, dupa aceea am inceput sa iau Utrogestan + ceai de naprasnic; mi s-a reglat CM, dar nu stiu daca am ovulatie.
De 2 luni imi monitorizez TB si nu se observa nicio crestere a temp.din Z4- z16; decat in Z20-Z22 - ajunge la 37.1(iar din Z17-z26 eu iau Utrogestan)
Oare ovulez??
Am citit in paginile anterioare (dj_mama parca a scris) ca in perioada administrarii Utrogestanului nu are loc ovulatia.
Multumesc frumos pentru ajutor,
Elly