Endometru,monitorizari,ovulatie,TB - 150

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Laura Ioana spune:

Fetelor, Megbeng a nascut pe 9 februarie un baietel, Matei. Sa fie sanatosi si fericiti

Poze Laura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dj_mama spune:

sa traiasca, sa fie sanatosi
nu pot sa cred cum a zburat timpul ...
inseamna ca urmeaza Alionuscha, mai stiti?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AngeliquedeS spune:

Megbeng, felicitari pentru bebic! te-am trecut pe listuta! Si uite asa s-a deschis listuta de februarie cu un bebic!

Pupici
Angelique
noi 2, poze, povestea nuntii, luni de miere...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fify spune:

fetelor, am si eu o intrebare la voi, dar mai intai sa va spun povestea mea.La dozarile hormonale s-a descoperit ca nu ovulez. Am prolactina f. putin marita si deficienta de progesteron. Am luat bromcriptina cate o juma de pastila ( vreo saptamana din z 3 pana in z10...ca nu am mai suportat), dar iau in continuare mastodynon.Din z 17 iau si duphaston. Ce spuneti voi? Oare mastodynonul ma ajuta? Oare am ovulat?( dar fiind faptul ca a fost prima luna in care am obs acea secretie ca albusul de ou, am avut si eu ca toata lumea intepaturi de ovare.Hai spuneti-mi va rog ...daca am sanse sa ovulez cu acest tratament !!! Va pup scumpelor !!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tia spune:

anacami

Trimis la - 10/02/2007 : 21:09:12
--------------------------------------------------------------------------------

Buna!
Am o dilema, poate a mai trecut cineva prin asa ceva!
In ultimele luni am incercat sa mai avem un bebe.Nu s-a intamplat.Am facut teste de ovulatie vreo 3 luni- intre ziua a 8a si aprox. ziua a 17a.Toate clar negative,fara vreo urma de linie a doua.
M-am gandit ca poate nu sunt concludente...
Luna aceasta nu am mai urmarit ovulatia, in schimb ieri-in ziua a 25a, am simtit ceva mai ciudat, mi-am masurat temp. care arata mai ridicata fata de obicei.Mi-am facut inca un test de ovulatie care s-a pozitivat imediat.Am avut ceva intepaturi in zona ovarelor,un firicel de sange. Ma gandeam deja la nidatie .
Astazi, ziua a 26a, mi-a venit CM, desi este mai redus cantitativ si ma dor rau de tot burta si capul.Este totusi prima zi, poate maine si poimanae va fi mai abundent.Precizez ca in ultimele luni CM a fost de aprox. 26 zile.
As lua o pastila pt. durerile de burta si cap, dar ma gandesc daca...

Ma intreb daca a fost posibila o ovulatie adevarata?!?testele astea pot fi influentate de CM sau se pozitiveaza doar la ovulatie? Daca este adevarata, poate fi urmata imediat de CM? O posibila "fecundare" este anulata de un CM apropiat?

Multumesc anticipat!

Camelia si Sebastian (26 mai 2004)

katja

30 Mesaje
Trimise - 10/02/2007 : 21:29:49
--------------------------------------------------------------------------------

Sper ca n-ai ratat ocazia si ai !!!!! Nu pot sa-ti spun daca e normal sau daca au mai fost cazuri de genul acesta! Dar ce ar mai conta odata ce ti s-ar indeplini visul??? N-ai un doctor ginecolog cu care sa vb despre asta? Sa faci o ecografie ceva? Wow, ar fi fantastic sa se lase cu ! Sa ne dai de veste ce s-a mai intamplat! Si m-ai pus pe ganduri... Am sa-mi verific si eu ovulatia mai mult decat perioada normala... Bafta!

dj_mama

1090 Mesaje
Trimise - 11/02/2007 : 23:53:17

Camelia, durerile de cap la mine sunt obligatorii cu vreo 3 zile inaine de menstra (asta mi se intampla de vreo 10 ani incoace; ma gandesc ca sunt declansate de scaderea progesteronului, pt. ca aceasta scadere declanseaza menstra)si avand in vedere ciclul de 26 zile inclin sa cred ca sunt rusii;
totusi, poate fi si un spoting f. violent la o ovulatie mai tarzie; e curios rau cu testul ala; testul masoara valoarea LH; poate ai luat ceva, vreo naturista care sa iti creasca LH?
in czul in care ai avut si mucus care era mai lichid in acea zi iar acum e mai albicios, atunci este ovulatie;
este foarte bine ca ai povestit; vor fi asi alte fete mai experimentate sa zica ceva sau sa ia aminte ...

anacami

Trimise - 12/02/2007 : 08:28:23

Buna,multumesc pt. raspunsuri!
Da, a fost si o secretie ca la ovulatie,cu un firicel de sange (de asta ma gandeam la implantare ).
Am mai avut si eu luni in care aveam dureri mai mari, dar ca data asta nu a mai fost parca niciodata. Aveam impresia ca imi arde tot ce este acolo.Chiar sambata noaptea m-am trezit si nu mai puteam adormi de durere.
Testul ala nu cred ca a fost influentat de nimic, nu beau ceaiuri si nici nu am luat niciun medicament (infara de Acid Folic,vitamina C) desi am fost foarte tare racita/gripata.
Am fost acum vreo 2 saptamani la ginecolog, mi-a spus ca totul pare in regula.Mi-a recoltat si sange pt. toxo,CMV,...Mi-au spus dureaza 5 zile pana imi dau rezultatele,au trecut vreo 12 si tot nu le au (la CMU).
Dozari hormonale mi-am facut acum vreo 3 luni, totul parea in regula.
Este drept ca la o eco facuta la sfarsitul anului trecut mi s-a spus ca ar fi chist ovarian, astazi-maine voi merge la o noua eco sa vad ce se intampla pe acolo...
Luna asta imi fac din 2 in 2 zile test de ovulatie,pana la CM!!Sunt aproape sigura ca am ovulat f. tarziu

Multa sanatate tuturor!

dj_mama

Trimise - 12/02/2007 : 08:33:52

tot nu m-am lamurit dc ti-au venit pe bune rusii sau s-a oprit

Editat de - dj_mama on 12/02/2007 08:35:33

anacami/

Trimise - 12/02/2007 : 08:40:11

au venit cand ar fi trebuit (in ziua 26) si au tinut tot ca de obicei -2 zile (acum sunt la sfarsit...). Cantitatea insa mult mai redusa, mai mult in a doua zi,in prima mai deloc.
Nu cred ca s-a intmplat ceva bun (sarcina ), dar ar fi bine sa stiu daca a fost ovulatie (probabil ca luna asta ma voi lamuri, inclusiv prin analize).
Lunile trecute nu s-a pozitivat nici un test de ovulatie- le faceam cand ar fi trebuit, adica in perioada de mijloc a ciclului. Ma gandesc ca si lunile trecute o fi fost la fel cu ovulatia,desi nu am avut asa dureri

Irinel

Trimise - 12/02/2007 : 09:14:18

Anacami, eu cred ca se poate sa fi fost ovulatie. Mai ales daca asa ti-a indicat si testul de ovulatie, si toate simptomele tind sa arate asta. Mi s-a intamplat si mie sa cred ca am ovulat tarziu (ziua 23), chiar luna trecuta, doar ca n-am dovada, ca nu folosesc teste de ovulatie. Da la tine chiar pare clar. Sunt curioasa daca totusi se poate sa fie bebe... ce m-as bucura. Pupici.

http://photos.yahoo.com/irinoiu

Irina, Daniel (28 Mai 2004) si ingerasul Maria

dj_mama

Trimise - 12/02/2007 : 09:18:11

inca o data ma lamuresc ca aceste teste sunt ele de ajutor dar nu prea, in sensul ca pozitivarea lor nu garanteaza ca a fost ovulatie
a mai tinut minte discutia si alta fata la un alt topic si postea ca si acolo:

m-am lamurit cat de cat...
pe foile de analize am citit ca baremul superior al LH in faza luteala poate ajunge si la 11.5; la o asa valoare cred si eu ca se pozitiveaza...;
prin urmare testele astea nu sunt relevante decat dc testezi o perioada mai lunga sa poti face comparatie cu zilele anterioare si ulterioare pozitivarii si numai daca se analizeaza si aspectul mucusului, TB, adik alte semne;
e bine ca s-a comentat asta ca sa stie fetele...
prin urmare numai ecografia spune adevarul adevarat dar si testele pot fi de ajutor pt cele fara probleme

anacami

Trimise - 12/02/2007 : 09:28:55

Dj_mama, multumesc!
De la TB am plecat.
Mi s-a parut (am simtit) ca este mai mare, am masurat-o si asa era:37,3-37,6.
Am masurat-o si in zilele anterioare (dar neregulat,din cand in cand)si era 36 si un pic.
Ieri si astazi la fel, mai mica.
Apoi testele de ovulatie din perioada ziua 8-ziua 17 de lunile trecute au fost clar negative.

O sa intreb doctora ce trebuie sa fac sa stiu clar cum este cu ovulatia asta .Daca imi fac eco zilele acestea, presupunand ca ovulatia a fost acum cateva zile, se vede daca s-a eliberat ceva?

Irinel, multumesc!Bafta si tie!

dj_mama

Trimise - 12/02/2007 : 12:10:35

Dc ai ovulat ar fi trebuit sa ramai cu un corp galben si endometru trilamelar dar dc le-ai eliminat in aceste 2 zile nu mai are ce sa vada decat dc nu s-a dus totul la menstra asta insemnand ca ai ramas cu chist care se va elimina alta data; s-ar vedea doar dc au fost alte cauze ale sangerarii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irlandeza spune:

MegBeng, felicitari pt. baietel.

Noi 2 singurei
http://tt.lilypie.com/Nn410.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AngeliquedeS spune:

Ancami, nu cred totusi ca a fost ovulatie, fiindca atunci cum ramane cu faza luteala? Sunt foarte curioasa, oare se poate sa ovulezi si a doua zi sa vina CM? Cred ca mai degraba e cum a spzs dj mama, o crestere mare a LH inainte de CM care a pozitivat testul. Eu citisem ca ciclurile mai mici de 26 de zile sunt anovulatorii si nici mie nu mi-a convenit ce am citit atunci pentru ca si eu le aveam asa. Acum nu le mai am deloc... Poate ne spui si noua ce a fost, in cazul in care iti spune medicul ceva... Ai grija de tine...

Pupici
Angelique
noi 2, poze, povestea nuntii, luni de miere...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anacami spune:

Angelique,multumesc,asa o fi!In orice caz, nu mi-a fost bine deloc.
Astazi dimineata am avut o scurgere gen cheag de sange(de fapt mai multe chegulete micute), dupa care gata, s-a terminat cu menstratia (sunt vreo 6 ore fara nici o pata).

Sincera sa fiu nu credeam ca am probleme,primul copil mi-a reusit din prima luna, s-o fi lasand al doilea mai asteptat .
Oricum, ceva este in neregula cu ovulatia mea si intentionez sa incep demersurile pt. a vedea ce nu merge...Ma gandesc ca daca am reusit o data, se mai poate si a doua oara...

Bafta tuturor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jasmin012 spune:

Buna, dragele mele:
Roxali azi mi-am facut testul de ovulatie si a iesit pozitiv, deci mi-am calculat bine si miine (adica marti) voi fi in mare dispozitie de a concepe un . Binenteles cu ajutorul lui Dumnezeu si al naturii. Si binenteles ca nu am probleme. In plus mucusul ca albusul a existat si astazi, chiar mai moale decit ieri. Sunt atit de emotionata! Am mare speranta, sper sa nu fiu dezamagita. Ar fi extraordinar, dupa doua luni de maca, brinca ursului si napraznic.
Iar in legatura cu chistul si lipsa de ovulatie: da, doctorita care mi-a descoperit chistul mi-a zis: cum sa ramii insarcinata daca ai un chist de toata frumusetea? Pai din cauza lui nu ovulezi. In plus eu am probleme si cu ovarul sting care e mai putin dezvoltat si nu lucreaza la capacitate mare. Dovada e si faptul ca luna trecuta, cind a ovulat ovarul sting am pierdut momentul ovulatiei din cauza ca mucusul acela nu a tinut decit o zi sau chiar mai putin si nici nu era de buna calitate, ca sa spun asa, si asta m-a indus in eroare. Oricum am aflat ceva important, lucru confirmat si de DJ Mama si anume ca mucusul albicios , adica cel ideal dureaza cam trei zile, sau asa ar trebui sa fie.
DJ Mama, ai dreptate in legatura cu medicul: ca e important sa stie ce face si nu numai sa fie amabil. Deocamdata astept rezultatele analizelor pe care mi le-a dat de facut (vineri le iau) si apoi voi merge la doctorita sa vad ce imi zice. Tot ce stiu despre ea este ca intr-o vreme lucra la Elias, o colega de-a mea care mi-a recomandat-o spune ca e foarte buna si adevarul este ca are multe paciente. Eu cind am fost la ea era foarte multa lume in sala de asteptare. O alta colega mi-a spus ca si cind a fost ea era aglomerat. Daca nu o sa fiu multumita am sa incer sa merg si eu la Big M cum ii spui tu, dar e cam greu de gasit, eu l-am mai cautat dar era mereu plecat din tara.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia_ spune:

Megbeng, felicitari! Sa fiti sanatosi si fericiti cu totii!

Mergi la inceput