Piticlonti de iulie - august 2004 (212)
Raspunsuri - Pagina 8
carmenp spune:
mitzule, la ilinca a dat liposodium nu`sh ce concentratie, iar la ionu` merse cu ..... stai ac am un lapsus
gabi, nu stiu ce sa zic si pe mine ma seaca genu` asta de comportament al doctorilor...
roxanaz spune:
Gabi eu nu pot sa zic decat: "ha ha". stupid people. asa ca forget it cu doamna conferentiar. ori incerci sa gasesti pe altcineva....ori o lasi pe alta data. pupici lui Stfan. si sa stii ca dupa ce termini cu echipele tot te astept la o pizza la la fattoria
.
Mitzu Patrick nu suporta sub nici o forma ceva solutie de pus in nas, de aia am zis forbidden
. colargol-ul e ok din cate stiu eu.
leeloo2004 spune:
Roxi - ii mai dau o sansa - ma duc si la "particulara" sa vad ce are de comentat, poate totusi imi spune si ceva util... Si cind te gindesti ca eu m-am dus la ea sa aflu cum il pot ajuta sa recupereze si psihic ce mai are de recuperat si sa-si dea drumul la limbajul articulat...dar asta e, te duci la spital om normal si te intorci bolnav...
In tot cazul eu imi cunosc bine copilul si pot spune cu mina pe inima ca nu e autist! orice ar spune dna. dr. - este intr-adevar un copil foarte activ, dar faptul ca ea mi-a confirmat ca e un copil inteligent, dar care mai are putin de recuperat fata de copiii de virsta lui, nu scuza faptul ca a aruncat in stinga si in dreapta cu diagnostice aberante... Sunt curioasa cum o sa ma trateze cind va fi pe banii mei ca atunci pot sa-i spun si eu citeva de la obraz, ca sa nu mai spun de ce ii va spune Vali, sotul meu!
Gabriela si
Stefan David (8 Iulie 2004)
Poze nou-noutze cu Stefanutz
Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.
Echipa neagra: Leeloo - Olo - ZisaCami - Miag = 274.9 kg
Andries spune:
Gabi draga mea, eu cunosc bine (prea bine chiar) breasla medicala si iti spun cu mana pe inima ca: daca medicul nu e medic adevarat la spital, nu va fi nici la cabinetul sau. Daca abereaza la spital, va abera si pe banii tai, nu numai pe-ai asigurarilor de stat. Daca i-a intrat o idee in cap, aia e.. pana-n panzele albe.
Un medic adevarat este in primul rand un profesionist care nu creeaza mai multe probleme decat exista in realitate, ci le rezolva pe cele existente. Un profesionist isi adapteaza modul de a explica un diagnostic pe limba pacientului, nu-i baga pe toti in aceeasi oala, de la florarese la postuniversitare. In occident dna conf ar fi putut fi acuzata de malpraxis pentru felul in care (NU) a explicat un diagnostic. Dar la noi de multe ori se merge pe ideea ca daca n-a murit pacientul totul e bine.
Cauta alt doctor, acum daca ti-a intrat cuiul cu adhd-ul sunt convinsa ca te vei mai duce cu stef la doctor, dar cauta altul, nu dna conferentiar.
Andries
philip spune:
hai mai gabi da-o incolo de treaba, deci daca nu-i adhd e autism, sau si mai bine, is amandoua. ma repet, eu zic sa vezi pe altcineva. pupici voua!
philip
&andreea
roxanaz spune:
buna dimineata
fetelor ce se intampla maica? schimbul III lipsit aproape in totalite ieri?
hai ca pe Liliana sa zicem ca o scuzam, somnel, greturi, alte alea. Olivia ce faceti? Anca? Andreea P asa scurt? ce mai fac baietii, recupereaza timpul fara tine?
Gabi fie cum vrei tu....dar sa fie bine.
noi azi chiar ca mergem la intepat....asa ca repet, daca auziti urlete pana in celalat colt al tarii sa stiti ca al meu e. l-am pregatit deja, stie ca mergem la Ela sa o vedem pe nepotica ei Daria si dupa aia la uf-uf
mituirea e de baza!
sa aveti o zi frumoasa!
g_ioana spune:
quote:
Originally posted by papadiequote:
Originally posted by cristalina
Crez ca pretenu' are 17 ani si ceva pe deasupra, ca io intelesei ca sunt preteni de 17 ani. Dar oricum, sa citeasca acilea ca nu-i strica sa stie sa cumpere tampoane la nevasta!
Monica si Maria Alexandra (02.07.2004)
poze , pozici si poze noi
mi-ai furat copilaria... si io care credeam ca ne dau tinereii tarcoaleofof s-a dus visu de meu de gaina batrana care invata un pui cu casu la gura cum e cu galanteriile...oooofff offfffffffff
deci tre sa skimbam strategia. il inscriem pe lista de Prietenii doamnelor de iul aug 2004. e insurat? Daca da il trimitem la shopping, daca nu ii gasim nevasta... Numa ca tre sa ne spuna ce anume e asa interesant printre sutienele si chilotii nostrii virtualica sa stim cu cine vorbim:)))
il facem cofidentul nostru! sa ne traiasca:)

Leeloo io zic sa te linistesti si s-o trimitzi undeva pe conferentiara,Stefan este ok si eu sunt sigura ca va recupera rapid!

Daria si io o mai articulez din cand in cand la poponetz,de exemplu aseara se prezinta in fatza mea cu o fatza de pisica care a prins soricelul,imi vine in cap si-i zic sa deschida gura,ea-si bagase un paharel mic de plastic,am crezut ca moor,i l-am scos si am articulat-o,problema este ca nu o afecteaza deloc,mai bine merge pusul la coltz!

Olivia sunteti ok???
Hai sa avem o zi buna
www.dropshots.com/day.php?userid=225059&cdate=20061230" target="_blank">filmuletz,gorodeii,
aripile mele
AncaMaria spune:
Salut fetelor!
Este ora 10:30 pm si io-s la servici, voi sta pana spre dimineata asa ca sper sa imi motivati toate absentele..
Ne pregatim de Mexic, sambata o luam de loc desi ma gandesc de pe acum cat de repede o sa treaca 1 sapt..
Liliana, nu stiu daca te-am felicitat pentru samburica, sa fie cu noroc si cu c..te asa cum vrea sotiorul.. cred ca esti super fericita, se pare ca e un an bun pentru voi 
Gabi, povestea ta imi aduce aminte ca scarba despre lipsa de respect a medicilor din romania... macar aici stiu sa se poarte.. chiar ii povesteam unei prietene care va naste a doua oara aici in canada (prima data a nascut in Ro) si era uimita de cat de diferit este (cand i-am zis ca am avut in spital si toaleta cu dus personala am dat-o pe spate)
Aaa, alta noutate e ca exista sanse sa o retragem pe Bia de la gradi din martie, dar vom vedea... motivul este frecventa imbolnavirilor...
Multa sanatate bolnaviorilor Luca si Ricu... (chiar Olivia cum mai sunteti?) si tuturor celorlalti pitici 
AncaMaria spune:
quote:
Originally posted by roxanaz
buna dimineata
fetelor ce se intampla maica? schimbul III lipsit aproape in totalite ieri?
hai ca pe Liliana sa zicem ca o scuzam, somnel, greturi, alte alea. Olivia ce faceti? Anca? Andreea P asa scurt? ce mai fac baietii, recupereaza timpul fara tine?
roxana, iote io-s prezenta la schimbu I

Ioana_Filipescu spune:
Buna dimineata tuturor!
Incerc sa imi revin dupa o saptamana aproape de amigdalita pultacee ( uite asa mama asa fiu) si incerc sa recuperez din urmaq cu cititul.
felicitari la proaspetele mamici si la viitoarele mamici!
alexandru este bine iareu incerc sa imi revin. dupa cum vedeti nici nu sunt prea coerenta.
va pup.si sa aveti o zi buna

ofof s-a dus visu de meu de gaina batrana care invata un pui cu casu la gura cum e cu galanteriile...oooofff offfffffffff