Piticlonti de iulie - august 2004 (212)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roberta04 spune:

Buna dimineata! Am supravietuit si dupa ziua lunga de ieri!
IOANA, LA MULTI ANI! SA FII IUBITA SI SANATOASA, SA TE BUCURI DE FETITA TA MINUNATA SI SA AI PARTE DE TOT CE ITI DORESTI IN VIATA!

...si spune-i pretenului tau de 37 de ani cu mintea la minus 20 ca privitul doamnelor de la distanta se numeste altfel si e aspru condamnat de societate!
Poate isi da seama ca-i deplasat, ca poate fi catalogat altfel de catre oamenii normali care condamna genul de masculi care sunt satisfacuti cand citesc despre tunsori deocheate si teste de sarcina pe NET.
GABRIELA, si eu zic sa o dai incolo pe doamna conferentiar, chestia asta cu "mai multe detalii la cabinetul meu particular" ma scoate din sarite, astia-s negustori nu medici!!! Pupici lui Stefanutz si o sa vezi ca multa atentie si caldura din partea voastra o sa rezolve orice problema! Si cred ca toti piticlontii pot fi usor catalogati cu surplusuri de energie , asta fiind o caracteristica a generatiei lor!
MITZULE, noua ne-a recomandat o farmacista Colargol, ne chinuiam de peste o luna cu muci din aia urati, se sufoca Matei noaptea, si dupa 3-4 administrari au disparut. Sanatate multa!
DARIA, nu te condamna singura, cred ca toate avem momente cand ni se urca piticii pe creier si izbucnim, ca in secunda doi sa ne cuprinda remuscarile.
ALICE, NORICO, chiar, unde-ati disparut?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristalina spune:

Neata!

La multi ani Ioana!
Sa fii sanatoasa, voioasa si sa ai parte numai de bucurii si impliniri!

La noi a trecut a doua noapte de dormit cu taica-su in pat...De la 4 la 5 a urlat "mamiii, nu peca!!! mamiiii, stai aici cu mine in pant!" "in batzeee, in batzeee" Era cam chiaun John de dimineata.
M-am abtinut cu greu sa nu ma duc sa linistesc copilul, cred ca daca ma ridicam din pat il luam pe saracu' om la bataie cu papucii!!!
Dimineata la 7:30 a adus-o taica-su in suspine in dormitor la mine..."hai mami cuche-ma". M-a luat de mana si m-a dus la ea in camera sa o culc pe perna...:)))
Si-a facut numarul, am leganat-o 10 minute si ne-am imprietenit iar la loc toata familia...:)))

"Mami, ubeste-ma" Am luat-o in brate la care John "dar de jos asa nu poti sa o iubesti!?"

Gabi doamna aia nu stie ce spune, cel mai rau e ca arunca in stanga si dreapta cu diagnostice din astea si nenoroceste copiii.
Nici vorba sa aiba Stefanutz asa ceva (chiar asa...daca nu e autism e ADHD si daca nu e si una si alta).

Eu cu John am trecut prin asta cand eram bolnavi de toxoplasmoza, ne era rau, cu ameteli din alea nasoale...Ne-am dus la neurolog ca nu stiam ce avem si (la aceleasi simptome) ala mi-a dat mie tranchilizante in doza de cal si lui John steroizi...si ne-a trimis acasa! Iar noi nu puteam sa mergem 2 metri fara sa ne tinem de pereti! Nu mai tin minte cum il chema...prof.dr. cutarica, cu recomandari ca e cel ami atre din parcare.
John , care ar fi facut orice ca sa se faca bine, era gata gata sa cumpere ce ne daduse ala pe reteta...:))))
(am o gramada de amintiri horror din perioada aia...Pe degete am numarat ca am fost la mai mult de 10 medici pana am gasit o doctorita care sa ne caute unde trebe...)

Sunt medici neglijenti cu duiumul, asta e realitatea, fa tu asa cum crezi ca e mai bine...

Anca, si ce faceti dupa ce o retrageti pe Bia de la gradinita!? Cu cine sta? Inca putin si vine vacanta...:)))
Roxi, supcese maxime la uf-uf, sa se lase fara multe lacrimi va doresc...:)
Mitzu, sanatate multa si sa treaca repede!
Pe Maria nu o scot afara cand e racita pen' ca am observat ca trece mai repede. Se si pupa cu toti copiii p'afara si probabil organismul slabit culege tot ce prinde...Pupam.
Am uitat ce am mai citit, ma duc sa ma "vitaminizez" cu un corn cu ciucalata ca sa-mi revina memoria!

Aaaa, uitai ce e mai important, de doua zile de cand nu mai fac sporturi extreme noaptea cu Maria nu mai am durerile alea cumplite, Doamne ajuta!
O zi frumoasa la toata lumea!

Monica si Maria Alexandra (02.07.2004)
poze , pozici si poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mitzura spune:

Neata!

Copilul asta al meu are un stil foarte ciudat de a raci. In prima zi ii curge nasul si stranuta (dar intotdeauna numai o singura zi), si incepand cu a doua zi, zici ca nu mai are nimic, dar de fapt mucii i se acumuleaza in gat. La inceputuri, ma bucuram ca ii trece raceala intr-o zi, pana mi-am dat seama ce se intampla de fapt. Asa ca acum ii dau ACC. Cred ca mai bine i-ar curge, ca asa elimina secretiile, in loc sa le acumuleze si sa coboare infectia mai jos.

Acum e pe afara si ma pregatesc si eu sa ies.

In mod normal il las si eu pe afara cand e racit, daca nu are febra, numai ca ultima oara am facut la fel si a dat in pneumonie. M-am tot gandit dupa aia ca daca il tineam in casa nu se intmpla chestia asta.
Asa ca nu mai stiu nici eu....

Roxi, sa scapati ca plansete cat mai putine la doctor! Si fara efecte secundare.
Cristal, bine ca ai scapat de dureri, poate asta era cauza.
Robi, si cum te-ai descurcat ieri pana la urma?
Anca, mergeti toti trei in Mexic nu? Ce va invidiez...sa va distrati bine pe acolo.
Ioana, sanatate multa lui Alexandru si tie sa iti revii,
Olivia, pe unde sunteti, sper ca e mai bine pe la voi pe acolo decat ieri.
Andreea (Philip), ce mai faceti?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leeloo2004 spune:

Hai ca m-am mai linistit acum si pot sa privesc lucrurile mult mai detasat. Parerea mea este ca eu imi cunosc cel mai bine copilul (cu tot subiectivismul meu), deci ceea ce cred eu este cel mai important si nu niste etichete puse de niste medici, etichete mai mult sau mai putin fundamentate asa ca am hotarit sa las copilul sa se dezvolte in ritmul lui, noi asigurindu-i un climat linistit, de incredere si dragoste, elemente pe care le consider esentiale. Si cu asta am incheiat subiectul nu inainte de a va multumi la toate pentru spijin si opinii!

In rest suntem bine si suntem in zona!

Gabriela si Stefan David (8 Iulie 2004)
Poze nou-noutze cu Stefanutz

Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.
Echipa neagra: Leeloo - Olo - ZisaCami - Miag = 274.9 kg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mitzura spune:

Gabi, asta mi se pare cea mai buna atitudine!

Fetelor, sa va intreb o chestie. Mai nou, dupa ce trimit un mesaj, nu mi se mai incarca pagina activa, pe care este scris mesajul, ci intra in pagina aceea generala in care sunt prezentate toate forumurile. Iar eu trebuie sa intru de fiecare data la Clubul scutecelor si apoi la Piticlonti. Voua vi se intampla asa?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenp spune:

la multi ani fericiti, ioana si oana!
gabi,ma bucur ca privesti treburile mai detasat
olivia, sper ca sunteti bine, la fel si alice
noricoi, cum ie cu spatele?

Carmen, Ilinca, Ionut
tzucurei de tzucurei 1, 2, 3,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns g_ioana spune:

Multumesc mult pentru urari,va poftesc si eu la!!!De dimineatza ne chefuim printre sedintze,orare si alte nebunii,abia astept sa ajung acasa ,sa petrec cu familionul si sa-mi cante mandra !!

www.dropshots.com/day.php?userid=225059&cdate=20061230" target="_blank">filmuletz,gorodeii,
aripile mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristalina spune:

Gabi, o decizie inteleapta...asta e parerea mea.
Mitzu, mie mi se mai intampla cand intru de acasa chestii din astea, n-am niciodata timp sa stau sa ma uit cu atentie de ce se intampla...
Pe afara cica e bine sa iasa (asta in afara cazului in care e strangatoare ca maria si mai aduce de la prietenii de joaca o bacterie...o atentie...:))
Dar ce a patit Nora? Cu spatele adica...

Monica si Maria Alexandra (02.07.2004)
poze , pozici si poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amironeanu spune:

Salut!

LA MULTI ANI IOANA SI OANA! Sa fiti fericite si sa vi se indeplineasca toate dorintele!

Azi sunt la servici si iau o pauza ca m-am saturat de probleme. Stefi este mai bine, muci au devenit transparenti dar tot ii mai curge nasul, o mai tin si saptamana aceasta acasa, dar de saptamana viitoare vom merge la cresa. Si eu am din ce in ce mai des momente cand imi pierd rabdarea cu ea, in plus in ultima vreme numai mami in sus, mami in jos. Nu mai vrea nimic cu tati numai mami si nu prea mai pot.

Mitzura, prin octombrie am fost cu Stefi la ORL si dr. mi-a spus sa nu mai folosesc Olynth, Vibrocil, etc, ci colargol 1%. De atunci folosesc numai colargol si chiar are efect, l-am pus intr-o sticluta de Olynth si fac puf-puf, dar sa nu uiti ca este valabil in jur de 1 luna. A, si seara umidificator in camera cu ulei de eucalipt si inhalatii cu sare mare si musetel inainte de culcare. Si am mai iesit afara, dar nu foarte mult, max 30-40 de minute.

Sper sa revin si eu la zi cu "informatiile din lumea piticlontilor". o zi buna va doresc!

Pupici,
Andrea si Stefania (13.08.2004)
Poze Stefi mai vechi si mai noi
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=44241" target="_blank"> O poveste despre o raza de soare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Salutare !
Am citit si nu am retinut nimik. Aici ploua si io`st tot asa depresiva ...
Deci: Cristal - felicitaciones pt dormitu` mandrei cu taticul din dotare !
Amironeanu - notat ideea cu colargol. Pupam frumusetea de fetita si sambuciciul din burtica !
Leeloo - decizia cea mai buna ai luat-o, sa stii !
sarbatoritelor
AncaMaria - distractie maxima va dorim !

Si trec absente mamicile care nu mai scriu ... Si pe mine insami (nu ma bagati in seama, mi se trage de la dieta)

O zi faina. Sunt prin zona ... nush daca apuc sa mai scriu ... dar sunt pe aici ... printre acte ...

Daria & www.webshots.com/user/giulia16" target="_blank">GIULIA_(2004_08_16)
EkipaVerde: Delidana - Khristin - Daria - DianaR - Dulcetica

Mergi la inceput