Piticlonti de iulie - august 2004 (212)
Raspunsuri - Pagina 10
roxanaz spune:
wow Ioana la multi ani! scuze de intarziere.....da tot uit sa consult lista cu sarbatoriti. asa ca din toata inima iti urez sa fii fericita si sanatoasa, sa ai parte numai de bucurii!

Gabi ai luat cea mai buna hotarare.
Anca wow astia te pusera sa faci mii de overtime ca sa te lase sa pleci??? giiizzz...esploatare nu gluma! spor mult si sa nu te omori prea tare!
Carmencito cum mai stati cu sigurantele prin casa? ![]()
Dario baga doar un patratel de cioco, viata va parea mult mai roz! o abatere asa mica nu e moarte....si salveaza toata dieta.
Robi cand ajungi la doc? ca pierdui din memorie asta.
Mitzu sterge cookies-urile din computer si restarteaza. cred ca va rezolva problema.
roberta04 spune:
MITZULE, pai cum m-am descurcat? Asa de bine
incat acum ma laud si eu cu una bucata copil racit.
Mai exact, l-am dus la ai mei, mama nu era racita ci doar tusea un pic, nepoatele mele sunt in vacanta (sora mea sta in apartamentul de deasupra celor al parintilor), deci joaca la maxim, distractie pe el, in schimb l-au maimutzarit ele si l-au imbracat cu tot felul de chestii, de l-am gasit aseara ud de transpiratie.
Am plecat destul de repede acasa (cu el urland ca vrea sa ramana la fete
, asa ca a fost de ajuns un pic de aer rece combinat cu copilul supra incalzit ca sa-l am azi mucos.
I-am pus Colargol si abia acum am citit (multumesc, Andrea), ca-i valabil doar o luna si asta e preparat de pe 12 decembrie. Dar cred ca nu-i bai daca i-am pus o singura data?!
roberta04 spune:
ROXI, am fost luni la dr. si m-am enervat un pic, doctorita avea o urgenta si mi-a lasat rezultatul de la testul Papanicolau si o reteta la asistenta, care nu a fost in masura sa-mi dea prea multe detalii decat ca e OK si ca am doar o usoara inflamatie. Mi-a prescris niste ovule- Cervugid, 12 zile, dar dupa ce trec rushii care trebuie sa vina. Mai multe detalii nu stiu, chiar sunt un pic in ceata, nu am mai folosit, sunt anumite interdictii in perioada respectiva, nu se bat oare cu Duphastonul??
Edit pentru ca am dat cautare pe NET si am gasit un articol despre medicamentul respectiv si m-am luminat.
Voi ati fost la vaccin?
roxanaz spune:
Robi probabil ai un frotiu de tip inflamator, II...nimic deosebit. poti lua ovulele fara probleme. nu interfereaza cu nimic cu duphaston-ul. eu ma gandeam la problema cu sanul cand te intrebam de doc. dar presupun ca nevorbind cu ea....nu ai ce sa imi zici.
azi mergem la vaccin.
leeloo2004 spune:
Mea culpa ca am scapat sarbatoritele de astazi....
LA MULTI ANI pentru Ioana si Oana - multa sanatate si fericire va doresc!!!! 
Mitzule - mie nu mi se intimpla niciodata ce zici tu - cred si eu ca probabil e o problema cu cookies-urile...
Roberta - multa sanatate si sa va faceti bine repede
Mateiu!
Roxi - bafta la vaccin - sa fie cu cit mai putine "scene"!
Gabriela si
Stefan David (8 Iulie 2004)
Poze nou-noutze cu Stefanutz
Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.
Echipa neagra: Leeloo - Olo - ZisaCami - Miag = 274.9 kg
roberta04 spune:
Roxi, asa e, am vorbit cu asistenta sa ma programee la o ecografie mamara la o alta doctorita (medic radiolog) de la acelasi cabinet, dar e posibil peste vreo 2 saptamani.
cristalina spune:
Hai ca l-am pus pe John sa-mi faca poze la locul de munca...hehehe
Cu Maria in burtica am sute de poze si pe atunci aveam aparat cu film si acum avem din asta digital si am numai cateva...rushine!
Asa ca...iata grasana:
http://good-times.webshots.com/photo/2758111210085448124kZIOWo
Monica si Maria Alexandra (02.07.2004)
poze , pozici si poze noi
roxanaz spune:
Cristal pupa mama burtica. doamne cand au trecut deja 28 de saptamani...... am remarcat oricum cearcanele care dau nota de intelectualitate suplimentara a pozelor
. spre sa nu mai creasca ele...ci doar burtica.
szivarvany spune:
Cristal - ce frumoasa esti, ca orice gravida de altfel, dar burtik e super faina si o pupam 

Daria &
www.webshots.com/user/giulia16" target="_blank">GIULIA_(2004_08_16)
EkipaVerde: Delidana - Khristin - Daria - DianaR - Dulcetica ![]()
leeloo2004 spune:
Cristal - am vazut pozele - un mare
pe burtica! Am vazut de data asta si pozele cu mobila - imi place tare mult! - si cele cu Maria tunsulici...mai, nu ti-am spus sa nu mai tunzi frumusete de buclisoare??
Gabriela si
Stefan David (8 Iulie 2004)
Poze nou-noutze cu Stefanutz
Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.
Echipa neagra: Leeloo - Olo - ZisaCami - Miag = 274.9 kg