Piticlonti de iulie - august 2004 (212)
Raspunsuri - Pagina 11
biluta28 spune:
La multi ani Ioana!

Mihaela - 33 ani- sagetator Ana 7 ani - Edi 2 ani si 2 luni
http://community.webshots.com/user/biluta28
vrabiuta spune:
mitzu - probabil nu ai ip fix, si trebuie sa te loghezi de fiecare data cand intri pe forum, cu user si parola. daca faci logarea din fereastra in care scrii mesaje, atunci dupa ce postezi mesajul ti se incarca pagina generala. daca te loghezi atunci cand esti in capitolul piticlontilor, iar apoi dai click pe raspunde, atunci ti se incarca pagina corecta.
cristal -
la burtici
la multi ani sarbatoritelor!
philip spune:
la multi ani sarbatoritelor, scuze, mai cu intarziere asa si poate ne petrecem vineri...
mai, eu numai bine nu-s, ca sotul a avut operatia luni, are piciorul in ghips deci nu poate face nimic si eu am mu;t de recuperat la munca, vin in viteza acasa si ma apuc de gatit, pupi vrea atentia mea si sa ma joc cu el, sotu-ntins in pat, drogat de la medicamente, doarme si mananca. DAR, principala mea problema e pupi care e din ce in ce mai greu de controlat, si asta se intampla seara si dimineata cand ne grabim mai rau. acu seara a fost ok, dar azi dimineata s-a tavalit pe jos, a urlat sa nu-l schimb de haine, sa nu plecam, era cu capul printre bocancii lu tat-su langa usa la intrate, crizat rau...mi-am luat cinci carti despre terrible twos de la biblio asa ca ma pun serios pe citit. sa fie bolnav, de ce nu zice, doar mofturi, nici nu stiu ce sa mai cred, cert e ca nu mi-e usor si mai am de tras pana pe 5 martie...
cristal, super mamica, si nu esti nici o grasana, poate o sa scanez vreoadata niste poze cu mine gravida sa ma vezi grasana
pupici la toata lumea
philip
&andreea
polux spune:
La multi ani Ioana. Multa fericire si sanatate si numai impliniri in viata sa ai de acum incolo.
Eu nu am reusit sa citesc, caci mor de somn....dar lasa ca vine el weekendul.
Liliana
Poze noi
Poze 2
Poze cu maimutica mea
Poze 1
roberta04 spune:
'Neatza!
Copilul meu s-a culcat aseara la 11 , asa ca acum doarme si am apucat si eu sa vad pozele din tot capitolul, cu Andreea la Disney (Doamne, ce frumos e!), cu vecinica Svetlana, cu puii Bilutei.
Pupici speciali pentru burticica Cristalinei, sa stii ca si eu eram muuuuult mai mare decat tine la 28 de saptamani!
Ieri mi-a venit soacra si sta pana dupa amiaza, asa ca am fost si eu cateva ore sa-l ajut pe Petro la targ si nu m-am abtinut, i-am mai cumparat cateva hainute lui Matei. Azi trebuie sa ajung musai din nou, am ochit si niste hanorace pentru mine, daca ma duce totusi sotul la munte next week am nevoie! 
ROXI, cum a fost la vaccin?
OLIVIA, ce faci, esti bine?
ANDREEA (P), si Matei mai face din astea, desi in general eu zic ca este un copil cuminte. Alaltaieri, de exemplu, cand sa plecam sa-l ducem la mama, a declansat o criza de nu-l recunosteam, se tavalea pe jos, cum spui tu, printre bocancii lui Petro, eu ma chinuiam sa-i pun caciula, el se descheia la geaca in acelasi timp.Si asta pentru ca voia sa stea la televizor (era Pompierul Sam, idolul generatiei
) si am decis sa suprim desenele cat se poate de mult.
Cam asta, mai revin cu un raport despre starea lui cand se trezeste, aseara avea mucii pana in barba, l-am bagat pe Nurofen, vitamina C, Osscilococcinum + un sfert de Ketotifen la culcare si a dormit foarte linistit.
O zi buna!
Ioana_Filipescu spune:
Buna dimineata!
se pare ca neuronii mi-au fost serios afectati de la raceala. Am uitat si eu sa spun La multi Ani sarbatoritelor : Ioana si Oana ( tizelor mele de altfel). Asa ca mii de scuze, sa fiti fericite , sanatoase si sa va bucurati de tot ceea ce va este drag.
In alta ordine de idei incep sa imi revin usor , usor, am vazut o burtica frumoasa ( Cristalina) si mi-am adus aminte de acea perioada.
Nu v-am spus dar se pare ca in vreo 2 saptamani o sa fiu matusica de fetita
. Sora sotului meu urmeaza sa nasca si am fost numita oficial " moasa".De fapt m-am ca autointitulat!!!!!
O zi buna si sa fiti fericite ca se pare ca totusi vine primavara. Mie imi este dor de iarna. Aseara am vorbit cu sora mea care este in Canada si imi spunea ca au fost -30 de grade la ei. Nici chiar asa dar un pic de zapada mi-as dori.Brrrrrrrrr
Si apropos de perle: Alexandru spune ca il cheama : Adush Fecheosu' ( in traducere Alexandru Filipescu)
roxanaz spune:
buna dimineata!
Robi a fost ff bine la vaccin, multumim de intrebare. am stat vreo 10 minute pana sa termine doctorita cu o batranica din fata noastra timp in care Patrick a calarit cantarul si a fost foarte interesat de faptul ca asistenta ne lua si noua tensiunea. a strigat-o de vreo doua ori pe Daria (nepotica doctoritei) si cand a intrat in cabinet a fost ok. are 99 de cm, 14kg si cam atat in rest. nu a facut febra, ieri am stat cu feliile de lamaie rece pe buba (unde cica l-a piscat tantarul
) si cam asta e. pupici si voua si sanatate lui Matei!
Ioana sa va traiasca nepotica sanatoasa!
Olivia maica unde esti??? sunteti ok? 2 zile fara semnat condica...
Anca tot la schimbul I esti azi? sper ca nu!![]()
Andreea imi pare rau ca esti singurica si fara ajutor. sanatate multa sotului tau. iar despre crize....astea sunt, si al meu le are la greu. cred ca si simtindu-te pe tine mai stresata si obosita..profita. succes mult si nervi de otel!
Liliana hihihi somn usor draga mea.
o zi frumoasa tuturor!
biluta28 spune:
Buna dimineata!
Am vazut si eu pozele lui Cristal cu burtica e "faina"
Roxanaz-- ai idee cand vin "producatorii" la Mamaia primavara asta? sau cand se organizeaza in statiuni?
Noi am terminat o raceala si deja e pe "tapet" a doua incerc sa o stavilesc dar cam greu.
Mihaela - 33 ani- sagetator Ana 7 ani - Edi 2 ani si 2 luni
http://community.webshots.com/user/biluta28
roberta04 spune:
Mihaela, daca vorbesti de targul de textile-incaltaminte de la Mamaia, este in perioada 21-25 februarie si mai este unul la sfarsitul lunii martie.
Daca vrei mai multe detalii, iti trimit PM.