Piticlonti de iulie - august 2004 (212)
Raspunsuri - Pagina 12
cristalina spune:
Neata!
Multumesc ...:)))...mi-a crescut pipota. Roxi, pai de aia nu vreau sa dorm io mai mult, sa nu dispara aerul de intelectuala dat de cearcane...hihihi
Raportez ...suntem odihniti! A dormit Maria cu taica-su neintoarsa pana la 7.15 dimineata. Moment in care a apucat-o jalea si dorul de muma-sa...a venit la mine in dormitor, ne-am pupat
m-a luat de mana sa ne culcam in patul ei, in 5 minute radea cu toata fatza...:))))
Am experimentat iar niste dureri din alea smechere...Cred ca e o chestie de compensare. La Maria aveam mai multe contractii (pe la 28 de saptamani aveam zile cand erau si la 1 ora contractiile) dar nu aveam durerile de genul asta, acum am chestiile astea dar mai putine contractii...ma rog, d;alea serioase. Asa sunt eu, dupa cum zicea doctorul "am tonusul ridicat"..![]()
Andreea, insanatosire grabnica sotului tau. Nu cred ca e cazul sa te stresezi foarte tare, cred ca nu e vreun pitic sa nu fi facut crize de genul asta (daca sunt, le invidiez pe mamici...:)))
Acum tu esti si mai ocupata si a ales si el o cale la indemana sa isi exprime dezaprobarea...:)...zic si eu.
Roxi, si tu te plangeai ca o sa se auda pana la noi ...ai deja baiat mare!...:)
Ioana, sa va traiasca nepotica!
Gabi, au inceput sa i se increteasca varfurile la loc. Acusica ii cresc buclele la loc...:)
Maria spune ca o cheama "Mai'ia" dar daca ii zice lumea "pa Maria" ea raspunde cu "pa Maria", "Ce faci Maria?!" "bine faci Mai'ia!".
Iar la "Catzi ani ai Maria " raspunde cu "catzi ani ai Mai'ia"...hahaha
"Unde esti?!"
"Aicea sunt!" (era in camara cu lumina stinsa!)
"Si ce faci"
"Uite mananc!"
(in camara chiar a ramas o data blocata...hehehe)
"Maria, ce e mizeria asta!?" (ii cazuse din nou in mana un sul de hartie igienica azi dimineata!)
"Shhh, shhh! Taci din gu'a! Face cuietzenie!"
O zi frumoasa sa avem!
Monica si Maria Alexandra (02.07.2004)
poze , pozici si poze noi
amironeanu spune:
neatza!
Eu azi trebuia sa fiu acasa cu Stefi dar se pare ca se prabuseste firma fara mine si a trebuit sa vin, asa ca Stefi este la soacra mea (care s-a trezit la 5 sa ne faca de mancare ca m-a vazut ieri terminata cand am fost sa o iau pe Stefi).
Roxana, eu nu am auzit ieri nimic, insemna ca Pat nu a urlat prea tare. I-ai dat ceva pentru febra?
Liliana, te cred cu somnul, eu am dormit azi noapte 9 ore si tot sunt super obosita.
Andreea, imi pare rau ca aveti o perioada mai stresanta, are dreptate Roxana si Pupi te simte mai obosita si face fite, la fel face si Stefi, cu cat sunt eu mai stresata si mai obosita cu atit este ea mai mofturoasa.
Roberta, spui ca sunt haine pentru copii la targ? Poate reusesc si eu sa ajung.
Cristalina, ai o burtica tare frumoasa. Sanatate multa in continuare!
Chiar, Olivia unde ai disparut?!
Fug la treaba! O zi buna sa aveti!
Pupici,
Andrea
si Stefania
(13.08.2004)
Poze Stefi mai vechi si mai noi
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=44241" target="_blank"> O poveste despre o raza de soare
Nora__ spune:
Neatza de la o oaie ratacita si buimaca!!
Sa incep cu o mea culpa ca n-am fost pe faza si sa urez LA MULTI ANI!!!! Ioanei si Oanei....cu multa sanatate,bucurii la maxim si toate dorintele sa vi se implineasca!!!

Am avut o perioada naspa...dupa o saptamana de umblat pe la 'organe'
(OPC,parchet,firma de repartitoare si iar de la capat),am intrat intr-o perioada de 'besh' total,adica de lehamite,sictir si greata fata de toate firmele si regiile ce ne fura pe capete
Pe scurt...firma ce ne-a montat repartitoarele si ne face calclul la caldura,ne fura de ne indoaie.Si s-au gasit vecinele sa ma puna cap de turma la reclamatii si explicatii de cum ne fura aia.Dupa saptamana de agitatie extrema,nervi si revolta,m-a palit sictirul ,cred ca am intrat intr-un fel de decompensare si nu eram in stare sa scriu nik..mai ales cand vedeam in ce ritm scrieti
.
In general,suntem bine si cand zic asta ,ma gandesc mai mult la faptul ca puradeii sunt sanatosi...inca...si asta e cel mai important,restul sunt adiacente.Il pazesc pe Rares mai ales,ca pe Sfintele Moaste si cum stranuta,sar in sus.
Io...cu spatele as usual,am avut 2 zile de m-a rupt durerea si vad acum ca a mai trecut...dar tare cred ca mi se apropie cutitul
In rest...Rares e innebunit dupa Nody,mai nou ...si ma pune intr-una sa-i pun 'Bombo-hami-hami' (adeq Nody)...noroc ca m-am prins ce e..ca tat-su se uita pierdut la el cand i-a cerut
De unde a scos asta...habar nu am.
Vorbeste de mi se fac urechi parabolice,ma nauceste.Desigur,nu spune corect toate cuvintele,dar pricepi ce vrea.
A fost dragut intr-o seara cand statea la mine in brate si incepe sa dea o serie de partzuri
...si io il intreb:
io: beeeyyyy...cate partzuri tragi?
el: toate!! (cu o mutra asa,satisfacuta, ca m-a gazat)
Si acum,i-a intrat in cap ca e 'babat' si cand vrem sa-l pupam,se zbate:'nuuuu...io babat'
Deci mascul de mascul se face...ce e cu atata pupat??
Despre raceli: io ii pun Pinosol in nas,e mentolat si dezinfecteaza.Dar am noroc ca isi sufla nasul si mai scapam de mucii adunatisi atunci nu mai vomita de la ei.Am inceput sa-i dau oscilococcinum,o doza pe saptamana.I-am dat si cand era bolnav si parerea mea e ca am scapat mai usor.Unii spun ca e apa de ploaie...nu stiu,cred ca depinde de organism si cat de repede il administrezi.
Cand vin musafiri,se da in spectacol,la modul ca ii monopolizeaza si vrea sa le arate tot ce are si vrea discutii cu ei.Deci ne incadram in grafic cu monopolizarea atentiei.
Crize de personalitate nu prea face.Cand sa iesim afara,e fericit si nu stie cum sa iasa mai repede din casa,deci nu avem probleme.Dar a mai incercat sa faca figuri uneori,cand nu-i faceam voie si se trantea pe jos,in semn de protest...dar cum io fac alergie la asa ceva,l-am insfacat si m-am zbarlit tare la el si nu prea mai face.Dar incearca...I-am mai dat peste mana cand trantea jucariile.
Ioano...ce ti-a cantat mandra?Sa pui poze!!!!Faina rusoaica....si cu ochii aia albastri si parul blond,chiar o pierzi prin Moscova
I-am facut si io poze cu caciula mamei,numaica e neagra...pun poze mai tarziu.
Cristalino....faina burtica si faina mamica...si tu esti fotomodel fata de cum eram io cu Rares....intai intra burta si dupa juma' de ora intram si io
Am luat 30 de kile in sarcina.Bine ca trecura durerile...vroiam sa-ti spun ca de la radicatul mariei ti se trage,e prea grea ca sa faci tu exercitii de forta cu ea.
roberto...sanatate multa si tie si lui Matei...si asteptam vesti despre restul problemelor,care speram sa treaca rapid.Dar io tot la ideea mea raman,ca o sarcina iti va rezolva multe probleme.Deci egalizeaza procentele alea (5% cu 105%) si fa o surioara lui Matei.
Apropo de targ...cum e?Si nu stiu ce auzise mama ca e targ pana pe 17...sau ala e altul?Nu cred ca reusesc sa ajung
Dario...cum e cu dieta?vad ca dai in depresie de la ea.Am senzatia ca prea te infometezi...Ce face Giulia?Si cu petele cum mai e?Ai fost la doftoroaie?
Liliana....felicitari pt burtica
...tare ma bucur ...va fi un an bun pt voi,mai ales ca vine si Adeluta.
Anca...o vacanta superba sa aveti...sa va relaxati si sa vii odihnita.Sanatate Biei!!
Gabi...multa putere si rabdare!!!...mai ales cu medicii din Ro...am patit-o si eu...de am zis ca o iau razna...si copilul era bine.
Ioana...sanatate multa!!!Si sa iti traiasca nepotica...sa pui poze cu moasa![]()
Mitzule...sanatate la pui...si eu am trecut pe homeopate,ii dau si Septilin.
Andrea...iar bolnava Stefi???ce rau imi pare....se pare ca e perioada de imunizare fortata data de cresa.Speram sa treaca repede si tu sa ai putere sa le duci pe toate!!
philip....frumoase poze...sanatate sotului si tie la cat mai putin stres.!!
Roxana...bine ca trecu vaccinul cu bine...si fara complicatii...deci ai copil exemplar,da?Ca io n-am auzit nik de la mine...adica urlete![]()
Si nu in ultimul rand...Olivia...ce mai faceti?N-am mai reusit sa dau Buzz
...stau io online,dar nu prea mai am loc la calc.Dupa discutia aia de la 2 noaptea...cand am ras de m-am strambat...am avut asa o stare de bine...care mi-a amintit de inceputurile flirtului cu husbandul...cand ne hilizeam continuu pe net (am zis io bine ca tre sa te cer de nevasta
)
Ce face Uka?E mai bine??
alice...tu ce faci???e ce nu mai intri deloc?Andrei e bine??Sper ca sunteti toti,ok!!
Nora
Comorile Norei
Noutati 2006-2007
www.dropshots.com/Nora" target="_blank">Filmulete 2006
-------------------------
Viata nu se masoara in momentele de respiro pe care le avem,ci in momentele care iti taie rasuflarea!
roxanaz spune:
Cristal wow ce boierie pe voi. pan la 7.15.....frumos de tot!
Andreea pupici. vad ca esti mai bine zilele astea. da-i incolo pe aia de la firma...au inceput sa toarne soclul la statuie??? i-am dat o lingurita de paracetamol aseara...da aiurea in tramvai. nu cred ca facea vreo febra.
cristalina spune:
Nu scrie Nora o perioada, dar si cand scrie am ce citi!...hehehe
Am uitat sa va spun faza zilei. Ieri seara ma cauta Maria la scutece (are faze d;astea, intr-o zi m-a luat sa-mi dea jos chilotii, m-a intors cu spatele cum ii fac eu ei, a mirosit si a dat verdictul "mami ai fucut caca, puteee!"...hahaha
Voia sa ma si schimbe dar nu m-am lasat...![]()
)
Si imi ridica tricoul "mami, desfaca bu'tica". Dezgolesc burtica, incepe sa pupe, sa managaie..."mami, scoate bebe!"
Nu putem mami sa scoatem ca e mic si mai trebe sa stea la caldurica...:)
Ma cauta pe urma sa vaza pe unde poate sa o scoata afara pe samburica sa se joace cu ea....hihihihi
Evident voia sa-mi dea si pantalonii jos dar noroc ca-s mare si nu ma dovedeste...
biluta28 spune:
quote:
Originally posted by roxanaz
Mihaela nu stiu la care "producatori" te referi...
Sunt targurile alea la care vin toti producatori din tara si isi expun marfa pe la diverse hoteluri si au pretiru super ca am mai fost eu si anul trecut. De obicei se fac 2 targuri pe an unul primavara si altul toamna unul in Mamaia si altul pe la Venus-Jupiter nu se poate sa nu stii tu de ele?
Mihaela - 33 ani- sagetator Ana 7 ani - Edi 2 ani si 2 luni
http://community.webshots.com/user/biluta28
biluta28 spune:
quote:
Originally posted by roberta04
Mihaela, daca vorbesti de targul de textile-incaltaminte de la Mamaia, este in perioada 21-25 februarie si mai este unul la sfarsitul lunii martie.
Daca vrei mai multe detalii, iti trimit PM.
poze
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=36243" target="_blank">Povestea nasterii
Da da-mi ca ma intereseaza si daca o sa fi si tu pe acolo prezenta mi-ar place sa te intalnesc.
Mihaela - 33 ani- sagetator Ana 7 ani - Edi 2 ani si 2 luni
http://community.webshots.com/user/biluta28
roxanaz spune:
aaa, aia era. scuze, nu am baut decat o cafea azi. noroc cu Robi care e mai treaza
. deci cred ca e asa cum zice Robi ca ea e in bransa
. eu aflu de ele in ziua respectiva sau cel mult cu una mai devreme. dar anul trecut au fost mai multe in mamaia...vreo 4 daca nu ma insel. cam unul pe anotimp. ptr mine nu-s prea mare scofala pentru ca e o aglomeratie incredibila atunci cand pot eu merge....adica vinerea dupa amiaza sau sambata si duminica. e ok sa fii liber si sa mergi joia...sau chiar miercurea....atunci e suportabil. intr-adevar unele preturi sunt mai jos, ca de exemplu pielaria si marochinaria.
roberta04 spune:
MIHAELA, ti-am trimis PM.
NORICO, uelcom bec si nu te mai stresa cu chestii "de bloc" ca nu se merita! Lasa pe altii, nu ai vreun pensionar mai breaz? Si sanatate multa! Sunt haine de copii la targ, cam pe unde eram noi in decembrie, sunt si reduceri, eu i-am luat lui Matei o camasa de blugi cu 10 RON si am vazut-o in magazin de fitze cu 60 RON, asa ca se merita. I-am mai gasit pijamale, sunt pulovere, geci de primavara...
ROXI, ieri vorbeam la targ cu o doamna din Iasi, proprietara a unei fabrici de textile, care participa la toate targurile din Mamaia si care ne spunea, citez:"Femeile din Constanta parca nu au probleme, domnule! Daca acolo se invart alti bani, toate-s dichisite, aranjate, zambesc fericite parca se drogheaza in grup, nu-ti vine sa crezi, e alta tara, au trei copii pe langa ele si parca-s domnisoare si isi mai si cumpara tot ce vad!" ![]()
EDITEZ SPECIAL PENTRU NORA:
Intr-un cires stateau de vorba despre vrute si nevrute Ciresel si Ciresica. La un moment dat, Ciresica incepe sa rada de nu se poate opri. El, mirat, o intreaba de ce rade. "Hi, hi,hi, ti-am vazut viermisorul"
cristalina spune:
quote:
Originally posted by roberta04
"...zambesc fericite parca se drogheaza in grup, nu-ti vine sa crezi, e alta tara, ..."

nu stiam eu de ce-mi place mie asa mult la mare si ma tot trage atza intracolo...:)))Amsterdamul Romaniei nu alta....