Piticlonti de iulie - august 2004 (212)
Raspunsuri - Pagina 13
roxanaz spune:
Robi hahhaahhaaha super tare. adevarul e ca este nebunie aici....daca vezi ceva si iti place trebuie sa cumperi pe loc. ca maine nu mai gasesti sigur. si nu vb numai de targuri, ci si de magazinele de fiecare zi. eset de asemenea adevarat ca se invarte o cantitate enorma de bani aici....se vede....din toate punctele de vedere. ceea ce nu e rau. din pacate 85% dintre ei nu sunt prea albi (banii)...dar asta e.
pls nu ii arata vreo poza cu mine doamnei respective, sa nu cumva sa ma recunoasca ![]()
![]()
. da' macar linisteste-o ca daca avem 2-3 copii dupa noi exista probabilitatea sa nu fie toti ai nostri
.
Cristal deci te astept si pe tine la o doza?
aaa si ultima faza ca uitai: sa stii Robi ca multe dintre companiile expozante sunt din moldova si apreciez faptul ca multe sunt haine de calitate foarte buna! de exemplu, este o firma pe care o vad tot timpul si ma oftic....face rochite/hainute si alte nebunii numai din in, pentru fetite. sunt extraordinar de frumoase si de deosebite. noroc ca am prietene cu fetite...si am ptr cine sa iau cadouri ![]()
biluta28 spune:
quote:
Originally posted by roxanaz
[ aaa si ultima faza ca uitai: sa stii Robi ca multe dintre companiile expozante sunt din moldova si apreciez faptul ca multe sunt haine de calitate foarte buna! de exemplu, este o firma pe care o vad tot timpul si ma oftic....face rochite/hainute si alte nebunii numai din in, pentru fetite. sunt extraordinar de frumoase si de deosebite. noroc ca am prietene cu fetite...si am ptr cine sa iau cadouri
Roxi-- hai fi buna si cu mine si zi=mi care-i ca eu am domnisoara de 7 ani si una bucata verisoara de seama cu Edi asa ca macar daca tot vin la Targ sa stiu exact unde sa merg .

Mihaela - 33 ani- sagetator Ana 7 ani - Edi 2 ani si 2 luni
http://community.webshots.com/user/biluta28
biluta28 spune:
PS. Roxi-- ai vazut pozele noastre de ianuarie aveti un parc super ai mei nu mai vroiau sa plece de acolo cat e Buc. asta de mare nu am vazut nicaieri atat de multe leagane si topogane la un loc si atat de variate. Deci Cristal stie ea ce stie daca o trege ata acolo...![]()
Nora__ spune:
Hahahah...misto faza cu drogatul in grup....m-as baga si io la o adunare din asta halucinanta,daca ne adunam mai multe
Cristal tot asa...o tragea atza la o priza,nu la dat pe topogane
...dar daca e sa ma gandesc bine,dupa trasul unei linii,te dai si pe topogane,fara copil
robi...merci de dedicatie
....sa inteleg ca era cam prapadit viermisorul
Sa vad daca ajung la targ...dar la cate chestii am...nu stiu...
Nora
Comorile Norei
Noutati 2006-2007
www.dropshots.com/Nora" target="_blank">Filmulete 2006
-------------------------
Viata nu se masoara in momentele de respiro pe care le avem,ci in momentele care iti taie rasuflarea!
Andries spune:
Buna fetele,
Mihaela (biluta28) azi am cautat pe la ajutor umanitar sa vad daca are cineva de oferit hainute pentru un baiat de 6 - 7 ani, nu am gasit, dar te-am vazut pe tine ca te ocupi de un bb mic mic, nou nascut...daca vrei eu mai am pe acsa cate ceva pentru nou nascuti, vrei sa ma uit?
scuze de off topic...
Andries
roxanaz spune:
Mihaela imi pare rau dar habar nu am cum se numeste firma respectiva. dar voi veniti la constanta doar pentru targurile astea?
Andries spune:
Mihaela parca te citisem pe la alt topic cum ca ai vrea sa-ti faci o firma cu magazine de haine...sau te confund?
Andries
leeloo2004 spune:
Buna ziua! Cam tirziu astazi...
Nora - bine ai revenit, ti-am simtit lipsa! Si cum va furau aia cu repartitoarele, ca sunt curioasa...??
Roxi - dar ce inalt e Pat! Stefan la masuratoarea din ianuarie abia avea 91 cm...
Vad ca lumea e in "shopping mood" - pai sa va urez de acum cheltuiala placuta! La cit e de cald pe afara cred ca trebuie sa trec si la Stefan la garderoba de primavara - trebuie insa sa ii cumpar niste ghetute ca i-a crescut piciorul si nu-l mai incape nicio pereche de anul trecut...
Gabriela si
Stefan David (8 Iulie 2004)
Poze nou-noutze cu Stefanutz
Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.
Echipa neagra: Leeloo - Olo - ZisaCami - Miag = 274.9 kg
biluta28 spune:
quote:
Originally posted by Andries
Buna fetele,
Mihaela (biluta28) azi am cautat pe la ajutor umanitar sa vad daca are cineva de oferit hainute pentru un baiat de 6 - 7 ani, nu am gasit, dar te-am vazut pe tine ca te ocupi de un bb mic mic, nou nascut...daca vrei eu mai am pe acsa cate ceva pentru nou nascuti, vrei sa ma uit?
scuze de off topic...
Andries
DA POTI SA TE UITI.
biluta28 spune:
quote:
Originally posted by roxanaz
Mihaela imi pare rau dar habar nu am cum se numeste firma respectiva. dar voi veniti la constanta doar pentru targurile astea?
Nu noi ne plimbam des la Constanta si Mangalia ca avem neamuri pe acolo si mai facem si schoping printre altele.