Piticlonti de iulie - august 2004 (212)
Raspunsuri - Pagina 14
biluta28 spune:
quote:
Originally posted by Andries
Mihaela parca te citisem pe la alt topic cum ca ai vrea sa-ti faci o firma cu magazine de haine...sau te confund?
Andries
Nici vb. nu sunt eu. Desi cred ca mi-ar place decat sa stau ca acum toata ziua la birou pe scaun.
Mihaela - 33 ani- sagetator Ana 7 ani - Edi 2 ani si 2 luni
http://community.webshots.com/user/biluta28
roxanaz spune:
asa deci, am inteles.
Da Gabi, a crescut mult in lunile astea, s-a si observat, ca pare mai slabut. cu toate ca tot la 14kg sta.
Andries spune:
SIGUR e o Mihaela care vrea magazin ... dar am uitat cine...oricum acum imi amintesc ca nu era din bucuresti... ma uit in seara asta.
Roxana, stiai ca inaltimea de la 2 ani e jumatate din inaltimea de adult? Al tau va avea peste 1.90
Va pup ca ma cheama stapanirea la sedinta (a treia pe ziua de azi, cred ca-i strang de gat, da-s multi, parca suntem la BOB - cine mai tine minte de BOB?)
Andries
roxanaz spune:
quote:
Roxana, stiai ca inaltimea de la 2 ani e jumatate din inaltimea de adult? Al tau va avea peste 1.90
98*2 196. io sper sa aiba sub 1.90 totusi....nici chiar asa! nu vreau sa se cocoseze langa gagici
io nu jtu ce era BOB. remind me
daca cumva va intrebati de ce scriu asa des azi sa va lamuresc (si daca nu va intrebati io tot va lamuresc :D): de foame
leeloo2004 spune:
quote:
Originally posted by roxanazquote:
98*2 196. io sper sa aiba sub 1.90 totusi....nici chiar asa! nu vreau sa se cocoseze langa gagici
Roxi, pai Pat avea 98 cm la 2 ani? Inseamna ca nu acrescut chiar asa mult in 6 luni... Stefan avea 86 la 2 ani ceea ce ar insemna, dupa calculul lui Andries 1.72m ca adult...pai asta inseamna cu 3 cm mai putin decit are taica-su...
Gabriela si
Stefan David (8 Iulie 2004)Poze nou-noutze cu Stefanutz
Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.
Echipa neagra: Leeloo - Olo - ZisaCami - Miag = 274.9 kg
szivarvany spune:
Salutare tuturor !
Deci nu va mai stresati cu inaltimile, dam cupiii la baschet si volei si gata ![]()
Giulik avea vreo 97 ... deci nush daca e de bine cu previziunea aia ... 
Va tot citesc ... dar nu apuc sa scriu prea des ...
Daria &
www.webshots.com/user/giulia16" target="_blank">GIULIA_(2004_08_16)
EkipaVerde: Delidana - Khristin - Daria - DianaR - Dulcetica ![]()
roberta04 spune:
Hello again! Am alergat ca disperata vreo 4 ore, am fost la targ 2 ore doar asa, sa-i arat sotului cum se face vanzare
, am cumparat diverse chestii pentru soacra mea care face sambata o pomenire pentru mama ei si acasa, hop la calculator sa vad ce faceti!
Matei la doi ani avea 92-93 cm (acum zicem noi ca are 98 dupa masuratorile din miscare), ar fi rezonabil daca ar ajunge la 184. Eu gasisem dupa ce am nascut o formula de calcul ce lua in considerare inaltimea ambilor parinti si eram dezamagita ca Matei va avea doar 172 cm (Petro are 1,84 dar eu sunt cam pitica)!
ROXI, felicitari pentru Monti, eu lupt din rasputeri sa ajung la sala si nu vad nici o posibilitate, nu stiu niciodata dinainte cand si daca voi putea lipsi doua ore de acasa.
EDIT ca Matei tocmai a scos o perla- se uita la desene si-mi zice pe un ton blazat:"Buna rau de tot muza (muzica) asta de la Thomas"
pako spune:
Buna seara!!!Am vazut ca pentru o zi-doua am fost vedete pe aici...multumim mult pentru multele pamponase si multele urari de bine.Suntem acasa de o saptamana si abia de ieri pot sa stau si eu cum trebuie pe scaun.
Sa va zic in mare.....sambata m-am dus cu fruntea sus sa-mi induca travaliul stiind ca la a doua nastere totul va fi mai rapid...plus ca experienta Dorsiliei si incurajarile voastre imi daduse un elan muncitoresc.Deja eram dilatata 2 asa ca am mers pe nastere naturala...la 13 au inceput contractiile constante, la 19.40 am nacut un bb de 3.900 kg si 52 cm.
Dupa 5 zile m-a externat...am iesit putin cam demoralizata din spital din cauza ca lui Liviu i s-a pus o groaza de diagnosticuri
-malformatie la degetul mare, are o falanga in plus(asta cred ca e genetic ca si Andreea are o falanga ma lunga la un deetel de la picior)...asa ce sa vedem daca tr. sau nu operata chestia
-fractura de clavicula...probabil cand a iesit...ca saracutul a iesit cam greu....ca d-aia eram io stresata ca nu-mi spune si mie kg la bb in burta...daca stiam ca are asa mult ceream cezariana
-icter fiziologic...e bine totusi ca n-a facut forma grava
-conjunctivita acuta....care noroc ca am fost la un oftalmolog ca tot nu trecea si ne-a zis ca nu tr. sa-i dam colir cu gentamicina...si ca tr. facut masaj la ochisor sa-i desfundam canalul lacrimal
-i-a facut control la urechiuse si ureche stanga nu da nici un raspuns pozitiv...cica sa mai mergem pe 23 luna asta la un nou control
-si a spus ca daca tot mergem pt. clavicula sa se uite dr. respectiv si la piciorusele lui ca sunt cam curbate
........si uite asa am plecat din spitat cocosata rau de griji
In rest suntem bine...papam, dormim, nu avem colici deocamdata
va pup pe toate...poate reusesc sa va mai citesc...
Andries spune:
Pako felicitarile mele, sa-ti traiasca, sa fie sanatos si fericit!!
Din ceea ce ai scris tu acolo nimic nu este de nerezolvat...clavicula trece usor la bbei, degetelul nu cred ca e o problema (mai rau era daca avea polidactilie), iar urechea se va rezolva si ea sunt sigura!! Fii tare, eu m-am nascut cu maxilarul despicat si am mai si facut pneumonie la varsta de 2 saptamani si ai mei erau disperati ca o sa fiu un copil idiot, dar nici pomeneala de asa ceva si aia erau anii '70!!
Despre inaltimea la 2 ani se spune ca este jumatate din inaltimea de adult conform curbelor de crestere in vigoare in pediatrie, dar bineinteles ca este vorba de o valoare medie, plus ca mai trebuie luat in calcul si factorul urban-rural...plus mancarea asta plina de Euri si hormoni pe care le-o dam copiilor. Al meu avea cam 92 cm la 2 ani, deci ma astept la 1.80 si ceva, ta-su are 1.82 deci sunt sanse.
Roxi, BOB inseamna Biroul Organizatiei de Baza de pe vremea çomunistilor, unde periodic "dezbateai"aceleasi probleme, by the way la 19 si un pic am terminat, de aia scriu la ora asta.
Despre Montiniac am auzit ca este f bun,sor-mea are rezultate excelente cu el, desi nu il tine chiar ca la carte, a slabit 3 kile in 4 saptamani si prietenul ei 6 kile in aceleasi 4 sapt (il tin impreuna) si mai am si cateva colege care au reusit 10 - 15 kile dar intr-un an...ma rog se pare ca nu e asa rapid, dar rezultatele ar fi de durata (cica nu mai pui la loc). La mine nu e cazul ca oricum sunt ... doua bete'nfipte'n... stiti voi unde.
Va pup!!
Andries
kim222 spune:
Salutare! Ma iertati ca am disparut asa..dar am fost bolnava..ca si Uka dupa 3 saptamini de raceala..m-a luat cu frisoane si febra..bursc si deodata
.
Marti am avut mult de lucru si am venit desi bolnava. Pe la 1 sefa impresionata de gestul meu..ne-a dat drumul acasa...la amindoi..Asa ca am plecat in loc de casa ..la restaurant thailandez..apoi acasa ne-am uiti la Davinci code...si apoi m-au luat frisoanele...Deci ieri am sunat sick..si m-am odihnit...
Luni l-am redus pe Uka la dr...pt ca tuseste de 4 saptamini..Cum ne-am dus asa am venit!
Nu are nika..sai sa-l lasam in pace...Asa ca de azi incep Augumentinul pe care -l am din Ro...
Roxi,Uka a vomat doar o singura data si nu a avut diaree...eu asa am scris
Felicitari pt baietul cel curajos! 99 cm...wow...era in var amai scund decit Uka..si acum l-a intrecut...dar si Mugur este mult mai inalt decit Sorin..![]()
Nora merci pt "declaratiunea de dragoste"
Cind ai un raspuns la plingerea facuta? Ce misto faza cu ..pirtzurtile ![]()
Andrea cind merge Stefi la gradi?
Robi sanatate lui Matei!
Gabi eu zic ca consulti citi de multi dr vrei si cind 2 vor zice la fel..atunci sa-i crezi!ASta este principiul meu...Stiu ca medicii sint f usor blamati...dar si medicina a suferit transformari..parca nu mai exista boli..ci bolnavi...
Cristalinule...super conversatiile voastre !!!Voi si locuiti in Magurele??
Felicia asa cum zice si Andries..toate sint rezolvabile..Stiu insa ce simti...dar incearca sa nu te gindesti! Cum a fost experienta nasterii in Ro???
Alice tu pe unde ai disparut...nu zicea si ea ca este bolnava ultima data??
Nu in ultimul rind..La multi ani Ioana!!!!
Dar Oana ..cine este ?![]()