Piticlonti de iulie - august 2004 (212)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns papadie spune:

quote:
Originally posted by cristalina

Crez ca pretenu' are 17 ani si ceva pe deasupra, ca io intelesei ca sunt preteni de 17 ani. Dar oricum, sa citeasca acilea ca nu-i strica sa stie sa cumpere tampoane la nevasta!

Monica si Maria Alexandra (02.07.2004)
poze , pozici si poze noi

mi-ai furat copilaria... si io care credeam ca ne dau tinereii tarcoale ofof s-a dus visu de meu de gaina batrana care invata un pui cu casu la gura cum e cu galanteriile...oooofff offfffffffff

deci tre sa skimbam strategia. il inscriem pe lista de Prietenii doamnelor de iul aug 2004. e insurat? Daca da il trimitem la shopping, daca nu ii gasim nevasta... Numa ca tre sa ne spuna ce anume e asa interesant printre sutienele si chilotii nostrii virtuali ca sa stim cu cine vorbim:)))
il facem cofidentul nostru! sa ne traiasca:)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns papadie spune:

aaa leluka si eu voiam sa zic ca e un diagnostic foarte la moda. si ca nu cred in el. si ca ai avut o consultatie aberanta...:( Pupam Stefan!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andries spune:

Gabi, al meu e obsedat de telecomanda, PC, telefon mobil, bomboane, condus masina pe loc in parcare, pantofii mei (desi e baiat), spalat pe maini (se vede ca e rac) si alte cateva pe care nu mi le amintesc acum.

Eu iti zic sa o lasi naibi pe dna conferentiar, sa dai vitamine la copil si sa gasesti o metoda (nu stiu cum, am inteles ca ai un job solicitant) sa stai mai mult cu Stefanut si vei vedea ca toate problemele voastre vor disparea. De fapt copiii nostri (al meu mai ales) sufera pentru ca noi muncim foarte mult si pentru ca nu avem prea mult timp de ei. Eu am consultat www.adhd.ro si am vazut ca practic diagnosticul corect e foarte greu de pus.

Andries

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mitzura spune:

Eu cand i-am zis medicului meu ca i-am dat Prospan la copil, a inceput sa rada, ca ce, ala e medicament (n-a zis textual, dar asa se traducea zambetul lui), si mi-a prescris Humex. Si eu care vroiam sa o iau mai naturist, sa nu bag atatea chimicale in cupil. Poate de aia a si facut pneumonie, ca l-am tratat naturist...naiba mai stie.

Roxi, da la voi de ce e interzis sa puneti solutii in nas? De colargol ce stii?

Ce ma enerveaza pe mine e ca odata cu boala vin si accesoriile, stat in casa de dimineata pana seara, maraielile de rigoare, mofturile, mancatul prost, uitatul la desene in nestire, etc....aaa, si depresia mea de la toate astea. (astazi nu sunt prea amuzanta...scuzati)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenp spune:

mitzule, in locul tau as incerca o imunizare cu homeopate, asta daac nu esti total impotriva lor. remember, cine ilinca era de citeva luni acasa precum mara, aveam aceleasi probleme cu ionu` si atunci m-am infuriat si-am facut figura cu homeopatu` ala.

quote:
Originally posted by mitzura

Neata!

Eu sunt mohorata ca Tudor iar are muci...din octombrie a facut cate un episod de muci in fiecare luna, cam la interval de doua saptamani. Stiu teoria aia, ca prin virozele astea dese isi construiesc copiii imunitatea, dar m-am saturat. Cand il vad ca se imbolnaveste mi se ridica parul in cap. Nu stiu ce sa-i mai dau ca sa il intaresc. Daca ar fi numai o raceala simpla, dar mi-e frica sa nu faca iar vreo pneumonie ca ultima data. Si mi-e teama ca o sa-i dea iar si Marei, ca nu prea pot sa-i tin separat.

Mai e vreun copil pe aici care se imbolnaveste asa des?

Carmen, Ilinca, Ionut
tzucurei de tzucurei 1, 2, 3,

Mergi la inceput

si te-ai mai vazut cu ea de atunci?

quote:
Originally posted by Andries
I-am dat, ca era bona excelenta pana sa vina nebunu' la ea in vizita.

si-am incalecat pe-o sa
si v-am spus poveste-asa

Andries

Carmen, Ilinca, Ionut

Mergi la inceput

Dar eu il scot afara si daca are muci, febra sa nu aiba ca in rest nu vad o problema.
Dar cred ca e mai greu cu 2 copii.

Andries

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mitzura spune:

Io-s decalata cu subiectul, de aia ca scriu la cate un mesaj cate o ora...pana il trimit, se discuta despre altceva.

Carmen, da, e o idee asta cu homeopatia, nu o resping, dar nu stiu nici un homeopat in Sibiu. Tre sa sap...da auzi, tie ce ti-a dat? N-o sa-i dau lui Tudor, ca stiu ca tratamentul homeopat este personalizat, dar asa de curiozitate...sau sunt denumiri din alea cu cifre si litere..

Gabi, nasol de nasol cu d-na conferentiar, am facut si eu ceva practica in psihologia clinica si psihiatrie si stiu macar atat, ca nu asa se trateaza relatia cu parintii, cand e vorba de discutat un diagnostic posibil. Si da, ADHD e tare la moda acum, asta nu inseamna ca toti copiii au asa ceva. Iar Stefan nu mi se pare nici pe departe un copil autist.

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by carmenp

si te-ai mai vazut cu ea de atunci?
quote:
Originally posted by Andries
I-am dat, ca era bona excelenta pana sa vina nebunu' la ea in vizita.

si-am incalecat pe-o sa
si v-am spus poveste-asa

Andries

Carmen, Ilinca, Ionut

nu am mai vazut-o, desi am incercat sa vorbesc cu ea, am si sunat-o de ziua ei, dar are telefon cu "caller id", imi vede numarul si nu raspunde.

daca nici de ziua ei nu a raspuns...am lasat-o balta.

sincer nu cred ca a mai rezistat inca o luna jumatate cu domnul respectiv si ma consolez cu faptul ca poate i-am deschis ochii, dar ea ca persoana era o tipa destul de orgolioasa si n-ar fi acceptat ideea ca trebuie sa recunoasca faptul ca a gresit, din aceasta cauza cred ca nu a mai vrut sa vorbeasca cu noi.

Andries

Mergi la inceput

loool, pacat mari ca plec ca mai aveam si io nijte sfaturi utile. bai za uei, mi le notez si la intoarcere ti le zic ,aia_care_da_profund_din_geni>;))

quote:
Originally posted by papadie

bre pretenu lu g_ioana io la 17 ani ma duceam la gagici nu stateam cu nasu-ntre testele de sarcina ale domnilor, ca sa zic asa!
in fine trag nadejdea ca dupa ce citeste topiku asta o sa fie un tatik bun la viata lui. Draga pretenu iti promit ca de azi inainte cand o sa postez o sa pun un sfat de viata si pt tine. Primul: fa ochii mari si nvata ce citesti aci! (din sfatul asta or sa vie si alea colaterale despre cum sa fii un sot bun, un tata bun, un bucatar bun, un tip care stie sa cumpere sutiene si tampoane la nevasta etc). In rest, sa fii cuminte si sa nu mai parasti la sotu lu ioana ca sta ioana cu niste nebune pe net

Carmen, Ilinca, Ionut

Mergi la inceput