Piticlonti de iulie - august 2004 (212)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Salutare tuturor !
Mai traiesc ... mai muncesc ... dar timp nu am de nimik ...

Mitzu - la noi functioneaza o kestie: pun in seringa de nurofen ser sau vibrocil si ii dau in mana mandrei, care desigur isi pune in nara k stie deja ce fac io si zbang, apas si gata, dupa care incep maimutarelile de rigoare si uitam incidentul.

EU am o problema grava fetele, NU am rabdareee, adica ii spun de 37 de ori sa nu faca asta ca poate pica, se poate rani, iar capra mica face dinadins. Si recunosc ca am caftit o in sensul ca iam dat peste pampersi, bine nteles ca nu a afectat o deloc kestia, dar m am simtit infiorator, adik mi am pierdut cumpatul. Ce draq sa fac ???

Leeloo - noah stii ceva, sa nu te mai gandesti la asa ceva !!! Nu stii tu cum sunt medicii in Ro ??? Ca tre` sa mergi la minim 3 si toti 3 au opinii diferite ! Lasa l pe Stefanutz in pace, e un copil perfect !

Cristal - pupam burticea sa treaca durerile

Nu mai stiu ce am citit, recunosc. Am o perioada dezgustatoare si incerc sa revin la linia de plutire.

tuturor !

Daria & www.webshots.com/user/giulia16" target="_blank">GIULIA_(2004_08_16)
EkipaVerde: Delidana - Khristin - Daria - DianaR - Dulcetica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns g_ioana spune:

Mitzunoi la nas folosim doar ser fiziologic si nazomer si la gros pastilutze de karvol,pe batiste sau in oale cu apa,de ni se desfunda nasul la intreg familionul!Btw,"prietenul fan piticlonti" este un prieten de vreo 17 ani care a descoperit ca io stau pe forum si-l suna pe sotior sa-i zica ca stie toate secretele noastre inclusiv cand mi-am facut testul de sarcina acu 3 ani!Ei si ce....
Andries ce ne-ai facut mamaaa,lipseste finalul sa nu stim noi daca a ramas sau nu cu olandezul!!!???
Roxi asa este bine,din prima..
Daria cea mai sigura cale este sa nu-i repeti de 37 de ori ci sa-i distragi atentia,io daca-i zic uite o panza de paianjen am rezolvat totul....mai nou insa a regasit coltul de rusine unde se duce,numara si repeta"sa-mi fie rusine,nu mai fac!"timp in care io am cea mai serioasa fatza posibila...
Hai ca plec la shoping
Alice,Noricica pe unde umblati maica????

www.dropshots.com/day.php?userid=225059&cdate=20061230" target="_blank">filmuletz,gorodeii,
aripile mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristalina spune:

Daria, nu esti singura...Eu recunoc ca ii dau si peste maini...asta in cazul in care face cate o chestie nasoala, ca de exemplu arunca cu pietre in tanti Ioana, sau ii mai arde cate una cu batzul pe afara.
Am incercat cu vorba buna, repet de 50 de ori si nu pricepe, am incercat si pe ton ridicat, nimic! Apai, nu pot sa o las sa inceapa sa-i dea fomeii cu pietre-n cap! Nimereste vreo masina din aia de trebe sa vindem casa ca sa platim farul spart sau nimereste vreun copil, Doamne fereste!
Acum cum sunt cu nervii pe furculitza imi pierd si rabdarea usor...
Nu o fi o solutie buna, dar nici sa o las sa faca ce vrea ea nu pot.
Si stie ce face, pentru ca desi sunt convinsa ca nu o doare prea tare incepe sa urle si baga niste lacrimi de crocodil, asa de sensibilizare.

Ioana, e bine ca merge, noi o mai trimiteam la colt si pe ea o distra la maxim chestia asta. Dupa cateva ture am renuntat, pentru ca in loc de pedeapsa o percepea ca pe o joaca...

Multumesc frumos de incurajari si de trasul de urechi .
Acum iau in serios durerile si revin la luat pastilele la timp, ca o cam lasasem moale!

Monica si Maria Alexandra (02.07.2004)
poze , pozici si poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andries spune:

eu il iau de perciuni daca sare calul rau de tot.

Andries

Mergi la inceput

Ioana - la noi merge kestia cu negociatul si distragerea atentiei ... eu vreau sa inteleaga DC nu o las sa faca acel lucru periculos. Si ma las jos la nivelul ei, ii vorbesc frumos si iexplic si ea incepe cu intonatii de fel si fel - zici ca a terminat teatrul - si se maimutareste si face acelasi lucru. Am incercat sa elimin toate pericolele din casa ... dar ... o mai apuca si pe ea cate ceva ... io`st obosita si cu nervile ... si uite asa ma vad cum zbier si mi pierd cumpatul, mai ies pe balcon sa ma bata vantul rece in moaca si revin cu forte noi ... dar imi vine sa o ung pe pereti ... dar in acelasi timp vad ca e o mogaldeata de 2 ani juma` ... ufff ... m am intins ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns papadie spune:

bre pretenu lu g_ioana io la 17 ani ma duceam la gagici nu stateam cu nasu-ntre testele de sarcina ale domnilor, ca sa zic asa!
in fine trag nadejdea ca dupa ce citeste topiku asta o sa fie un tatik bun la viata lui. Draga pretenu iti promit ca de azi inainte cand o sa postez o sa pun un sfat de viata si pt tine. Primul: fa ochii mari si nvata ce citesti aci! (din sfatul asta or sa vie si alea colaterale despre cum sa fii un sot bun, un tata bun, un bucatar bun, un tip care stie sa cumpere sutiene si tampoane la nevasta etc). In rest, sa fii cuminte si sa nu mai parasti la sotu lu ioana ca sta ioana cu niste nebune pe net

In alta ordine de idei si la mine cand raceste una raceste toata casa. ne dregem cu Prospan, apa cu sare, eventual Mucosolvan. Bineinteles amaratii de copii suporta spozitoare.

am citit tot ce s-a scris si nu mai tiu minte nimik. Batranetile maika
ma-ntork

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristalina spune:

quote:
Originally posted by papadie

Primul: fa ochii mari si nvata ce citesti aci! (din sfatul asta or sa vie si alea colaterale despre cum sa fii un sot bun, un tata bun, un bucatar bun, un tip care stie sa cumpere sutiene si tampoane la nevasta etc).

Papadico, io'l pun pe John sa citeasca in fiece dimineata daca ajunge sa invete chestiile astea!!!...

Crez ca pretenu' are 17 ani si ceva pe deasupra, ca io intelesei ca sunt preteni de 17 ani. Dar oricum, sa citeasca acilea ca nu-i strica sa stie sa cumpere tampoane la nevasta!

Monica si Maria Alexandra (02.07.2004)
poze , pozici si poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leeloo2004 spune:

Dragelor, azi dupa ce a incheiat evaluarea SI NU MI-A SPUS ABSOLUT NIMIC!!, ne-a trimis acasa, cu o reteta de vitamine (ascolecitin si complex de B6) si sa mai revenim la o alta evaluare peste 3 luni. A si mi-a spus ca eu trebuie sa inteleg ca Stefan ca fi un copil normal... Va dati seama ca sunt total data peste cap...In plus,pentru "mai multe amanunte si explicatii" m-a invitat sa vin la cabinetul privat unde activeaza dna. conferentiar... Mi se pare incredibil ca in ziua de azi mai exista dr. care trateaza mamele de parca sunt handicapate si legate de miini si de picioare, ca sa nu va mai spun ca discuta cu rezidentele, cu mine de fata spunindu-le ceva de genul - "si sa-i explici mamei ca trebuie sa faca aia si aia...".... fara comentarii!!
Diagnosticul ei este posibil ADHD la debut intricat cu comportament autistic-like - asta dupa toata dimineata a incercat sa ma convinga ca copilul meu e autist - cu intrbari de genul nu e asa ca evita contactul vizual (lucru care nu s-a intimplat niciodata - cind vorbesti cu el, chiar se uita atent la tine!), ca nu se duce spontan la copii (desi in fata ei Stefan era singurul copil care initia vreun contact cu cei din jur) sau spunindu-mi ca faptul ca apuca telecomanda de pe oriunde o gaseste inseamna ca este obsedat de ea!....in fine ce sa va mai zic! Credeti-ma ca am citit despre autism si am vazut si ce testari se fac, iar copilul meu nu este nici macar in apropiere de asa ceva!!
In fine, peste tot erau numai materiale cu adhd, dupa mine cel mai la moda diagnostic, iar dr. trata in special asa ceva asa ca nu ma mir ca l-a gasit si pe Stefan suspect de debut de adhd...in fine, iertati-ma ca m-am descarcat la voi, dar chiar nu mai puteam!!

Gabriela si Stefan David (8 Iulie 2004)
Poze nou-noutze cu Stefanutz

Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.
Echipa neagra: Leeloo - Olo - ZisaCami - Miag = 274.9 kg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vrabiuta spune:

am intrat doar sa va spun ca sunteti MORTALE!!!!!
pupici tuturor

Mergi la inceput

Leeloo - io repet, Stefan e perfect ! E al tau si e iubit. Si sunt sigura ca daca i am pune laolalta pe toti cupiii din trupa, toti sunt la fel de copii Lasa gandurile negre la o parte, ai vazut cu okii tai ca respectiva era intr adevar obsedata de noile trenduri ...
Papadicea - ai zis o bine, sa bage omu` la cap de pe acum !

Btw, ceau tanarul misterios care citesti pe aici !

Mergi la inceput